See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vores ferie. Der var to modspillere, vejret og min dårlige fod. På forhånd havde jeg forestillet mig at kunne blive hjemme en dag eller to. Men stedet var ikke særligt sjovt i regn og kulde. Ingen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Netop afsluttet turen Fra Portvinens hjemland til livlige Lissabon. Dejlig tur, der mere end levede op til forventningerne. Vores rejseleder Anne-Sofie var meget behagelig, vidende og sød at f... See more

Company details

1. Cultural Tours Provider
  2. Tour Agency
  3. Tour Operator

Written by the company

Rejseklubben arrangerer kulturelle rundrejser, oplevelsesrejser og langtidsferier til fantastiske rejsemål primært i Europa og Asien. Med på rejsen er vores erfarne, dansktalende rejseledere, som har en helt særlig passion eller tilknytning til det land eller område, vi besøger. I Rejseklubben rejser du aldrig alene. Du rejser i et fællesskab, der tager udgangspunkt i vores kærlighed til at opleve verden. Det gælder både rejsemålets største højdepunkter og små hemmeligheder, som kun de lokale kender. Du får altid de bedste flyløsning og velvalgte hoteller. Derudover har vi håndplukket de bedste oplevelser på rejsemålet, som vi besøger sammen. Mad og en stor del af rejsemålets kultur, og derfor er der ofte velsmagende udflugter på programmet med olivenoliesmagning, besøg på en vingård eller andre lokale specialiteter. I Rejseklubben er vi alle VIP’s. Vi rejser, fordi vi gerne vil opleve verden sammen med andre. Vi vover faktisk den påstand, at H.C. Andersen glemte et ord, da han sagde ”at rejse er at leve”, nemlig ordet ”sammen”. For i Rejseklubben lever vi for at rejse sammen. Rejseklubben er velvalgte udflugter, men det er også et glas vin på terrassen efter dagens udflugt, det er en god middag i hyggeligt selskab, og det er nogle at dele minderne med. Ofte mødes vores rejsefæller, længe efter rejsen er slut. Der dannes klubber i klubben, som vi siger. Nye bekendtskaber opstår og bliver til livslange venskaber. Det er da rejser, man husker og ferieminder, man aldrig glemmer.

4.6

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Vores ferie

Vores ferie. Der var to modspillere, vejret og min dårlige fod.
På forhånd havde jeg forestillet mig at kunne blive hjemme en dag eller to. Men stedet var ikke særligt sjovt i regn og kulde. Ingen åben by og for dårligt vejr til poolen og værelset ikke så spændende.
Men Sigurd gjorde alt hvad han kunne for at vi fik nogle oplevelser vi kunne være med til. Rigtig rar, behagelig, engageret og dygtig guide.

October 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sigurd var igen et af højdepunkterne

Sigurd var igen et af højdepunkterne. Han forvalter sin store viden til UG, der er simpelthen ikke noget at komme efter og hvad skal det da ikke blive til med den unge alder, han bliver jo ved med at være 21 år 😉.
Sigurd takler alle situationer meget professionelt og nu har vi da været med til et par stykker eller tre.
Udflugterne var meget spændende og interessante, omend de to sidste dage var lidt hårde.
Jeg håber, I lytter til Sigurd og hans forslag og ideer, når I arrangerer rejser.
Vi har bestilt vores næste rejse til Calabrien til september 26. Vi havde ellers sagt til Sigurd, at vi ville tjekke, hvor han skulle være rejseleder, men det går stærkt med Rejseklubben, så det turde vi ikke at vente på 🤗.

Hej Helle,

Hold nu op – hvor bliver jeg bare glad af at læse jeres anmeldelse! Sigurd lyder jo til at have gjort stort indtryk endnu engang – og ja, selvom han måske kun er “21 år”, så er hans viden, professionalisme og energi på en helt anden liga. Det er virkelig en fornøjelse at høre, hvordan han formår at håndtere alt med humor, charme og stor faglighed – og at I har nydt hans selskab på flere rejser, gør det jo kun endnu bedre!

Jeg kan også høre, at udflugterne har givet jer masser af spændende oplevelser, selvom de sidste par dage var lidt hårde. Og jeres forslag om at lytte til Sigurd, når vi planlægger rejser, er taget til hjertet – han har jo virkelig et skarpt blik for, hvad der fungerer bedst.

Og så til den store nyhed – I har allerede booket jeres næste rejse til Calabrien i september 26! Hvor er det bare dejligt at høre, og hvor skønt at I ikke kunne vente med at slå til – Rejseklubben går bestemt stærkt, men det glæder os så meget, at I allerede glæder jer til næste eventyr.

Tusind tak fordi I rejser med os, og for at dele jeres oplevelser med sådan et smil. Vi glæder os til at give jer endnu flere uforglemmelige minder i Calabrien!

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en fantastisk tur til Apulien…

Vi havde en fantastisk tur til Apulien med Sigurd som rejseleder

Hej Niels,

Hvor er det skønt at høre, at I har haft en fantastisk tur til Apulien – og så med Sigurd som rejseleder! Han er virkelig god til at skabe god stemning og dele ud af sin viden, så man får mest muligt ud af rejsen. Apulien er jo et helt særligt sted med sine smukke landskaber, hyggelige byer og lækre madoplevelser, så det glæder mig meget, at turen har levet op til jeres forventninger.

Tusind tak for jeres fine tilbagemelding – den sender jeg med det samme videre til Sigurd.

Rated 5 out of 5 stars

Apulien med hyggelige medrejsende og Sigurd

Hjemkommet igår fra det skønne Apulien med Sigurd som en dygtig og positiv guide. Han er meget hjælpsom og frisk med mange spændende fortællinger om det skønne land. Han hyggede sig sammen med os, tror jeg, trods aldersforskellen. Sigurd var meget velforberedt. Vi manglede bare lidt informationer om områderne omkring os, når vi kørte de lange ture . Lidt fortælling om evt. oliventræerne, vinstokkene og frugtplantagerne og andet info.
Held og lykke fremover til Sigurd.
Tak for en fantastisk tur.
Venlig hilsen fra Hans-Jørn og Jytte

Hej Jytte,

Hvor lyder det bare som en helt igennem skøn rejse til vidunderlige Apulien – og sikke en dejlig hilsen til Sigurd! Jeg kan næsten mærke stemningen i bussen, når I fortæller om hans gode humør og spændende historier undervejs. Han er virkelig en af de guider, der brænder for at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige, og det lyder til, at han også har haft en fest sammen med jer – uanset aldersforskellen!

Tak for jeres fine input om lidt mere fortælling på de lange køreture. Det tager vi med det samme med videre til teamet, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre næste gang – og så alle de oliventræer og vinranker får den fortælling, de fortjener.

Tusind tak for jeres varme ord og for at rejse med os. Det betyder virkelig meget – og hvor er det skønt at høre, at turen til Apulien blev en fantastisk oplevelse for jer.

En fremragende rejseleder

At Sigurd, som var med os hele vejen, altid var i godt humør; god til at dosere informationer af såvel historisk som kulturel karakter, og hans humor og sjove anekdoter blæste gårsdagens tømmermænd til havs.

Hej Jonna,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – jeg sad simpelthen og smilede hele vejen igennem! Det lyder til, at I har haft en rejse fyldt med både gode grin, spændende fortællinger og den helt rette stemning – og hvor er det dejligt at høre, at Sigurd har spillet en stor rolle i det.

Han er jo en af de der guider, der ikke bare fortæller historier – han levendegør dem. Og så gør det jo bestemt ikke noget, at han samtidig kan blæse gårsdagens tømmermænd til havs med sin humor og sine anekdoter! Det er lige præcis sådan noget, der skaber minder, man bliver ved med at smile af, længe efter man er kommet hjem.

Tusind tak fordi du rejste med os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg håber, vi snart får fornøjelsen af at sende dig ud i verden igen med Rejseklubben – måske endda med Sigurd ved roret endnu en gang!

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en fantastisk rundrejse mellem…

Tak for en fantastisk rundrejse mellem Porto og Lissabon og retur på 8 dage.
Anne-Sofie gav os alle nogle uforglemmelige oplevelser og indblik i historien.
Hilsen Anne-Marie & Peder

September 6, 2025

Hej Anne-Marie,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse – hvor er det bare dejligt at høre, at I har haft en fantastisk rundrejse mellem Porto og Lissabon! Det lyder til, at I har oplevet lige præcis den perfekte blanding af smukke byer, historie, kultur og hyggelige stunder undervejs.

Og så med Anne-Sofie som rejseleder – hun har jo virkelig en helt særlig evne til at gøre historien levende og til at give jer den der følelse af at få mere end bare en rejse. Jeg ved, hun vil blive både glad og stolt, når hun læser jeres fine ord.

Tusind tak fordi I rejste med os, og fordi I deler jeres oplevelse her. Vi håber meget, at vi snart får fornøjelsen af at sende jer afsted igen på endnu et eventyr med Rejseklubben – for der er heldigvis masser af spændende rejser at glæde sig til.

Rated 5 out of 5 stars

Skøn tur til Portvinens hjemland…

Netop afsluttet turen Fra Portvinens hjemland til livlige Lissabon.
Dejlig tur, der mere end levede op til forventningerne.
Vores rejseleder Anne-Sofie var meget behagelig, vidende og sød at følges med. Vi kunne mærke hendes kærlighed til Portugal.
God afveksling med rundvisning og tid på egen hånd.
Behagelige busser når vi skulle rundt i landet.
Gode hoteller med gode senge( dog helst med 2 dyner :-).
Lækker morgenmad på begge hoteller.
Afsted i 2. Uge af september med behagelig temperatur
En rejse der bestemt kan anbefales

September 13, 2025

Hej Jens,

Tusind tak for din skønne og meget detaljerede anmeldelse – hvor er det bare dejligt at læse, at turen fra portvinens hjemland til livlige Lissabon har levet op til – og endda overgået – dine forventninger! Det lyder til, at rejsen har budt på alt det, man kunne ønske sig: gode hoteller, lækker morgenmad, behagelig transport, masser af spændende oplevelser og samtidig tid til selv at gå på opdagelse.

Og så jeres rejseleder Anne-Sofie – hvor er det skønt, at hun har sat sit tydelige præg på rejsen. Hun er virkelig en stjerne, og hendes kærlighed til Portugal er noget, hun elsker at dele med jer gæster. Jeg er sikker på, at hun bliver både rørt og glad, når hun læser dine fine ord om hende.

Jeg trak lidt på smilebåndet over din bemærkning med dynerne – den tager vi med videre, for vi ved jo, hvor meget en god nats søvn betyder, når man har en oplevelsesrig dag foran sig.

Det lyder til, at du har rejst i den helt perfekte periode – september i Portugal er jo bare noget ganske særligt med den behagelige temperatur og stadig masser af liv og farver omkring én.

Tusind tak fordi du rejste med os, og fordi du så generøst deler dine oplevelser. Vi håber selvfølgelig at få lov til at sende dig ud på endnu et eventyr snart – der er heldigvis masser af nye steder og minder, der venter på dig i Rejseklubben.

Service og synlighed

Lige hjemvendt fra Zakyntos ,har sjældent oplevet så god en service

September 9, 2025

Hej Birthe,

Tusind tak for din korte, men virkelig dejlige anmeldelse – hvor bliver jeg bare glad af at læse, at du har oplevet så god service på din rejse til Zakynthos! Netop service er noget, vi går utrolig højt op i, og det betyder meget at høre, når det bliver bemærket og værdsat.

Vi ønsker altid, at vores gæster skal føle sig i trygge hænder fra start til slut – og helst med lidt ekstra smil og nærvær oveni. Derfor er det en stor fornøjelse at høre, at du har haft netop den oplevelse på din ferie.

Tusind tak fordi du rejste med os – og for at dele din oplevelse. Jeg håber, vi snart får lov til at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig endnu flere dejlige minder og selvfølgelig top service hele vejen igennem.

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse i Skotland med…

Super god oplevelse i Skotland med Rejseklubben. God information før rejsen, en helt igennem fantastisk guide - en virkelig god fortæller omkring Skotlands historie fra opstarten og helt op til nutiden koblet sammen med busturen rundt i Skotlands enestående natur. Meget lille rejsegruppe, hvor man når at snakke med alle. Første gang vi rejse med bus, men bestemt ikke sidste gang. Alt virkede bare perfekt. Og igen var guiden bare super god til at få alt til at fungere, med billeder fra dagens oplevelser, kort og links til yderligere oplevelser på egen hånd.

July 13, 2025

Hej Peter,

Hold nu op – hvor er det bare en fornøjelse at læse din anmeldelse! Jeg sidder her med det største smil og klukker lidt af begejstring, for du rammer lige ned i alt det, vi i Rejseklubben drømmer om at give vores gæster: en rejse fyldt med gode oplevelser, nærvær, fællesskab – og en guide, der får det hele til at spille!

Det lyder jo som om, I har haft en ægte eventyrrejse til Skotland! Historie, storslået natur, en lille rejsegruppe med plads til snak og grin.

Og hvor er det bare dejligt at høre, at vores guide gjorde en kæmpe forskel. Detaljer som billeder, kort og links til videre oplevelser viser lige præcis det ekstra hjerteblod og engagement, som vores guider er kendt for. De elsker, når de kan give jer mere end “bare” en rundtur – nemlig ægte indsigt og inspiration, der rækker langt ud over rejsens dage.

Tusind, tusind tak fordi du valgte at rejse med os – og for at dele din oplevelse med så mange fine detaljer. Jeg håber sådan, vi snart får lov til at byde jer velkommen igen på endnu en dejlig Rejseklub-tur fyldt med minder, smil og nye bekendtskaber.

Gitte, Kommerciel Direktør

Dejlig tur til Skotland

Hjemme efter en dejlig tur til Skotland med Rejseklubben. Rejseleder Mai Noesgaard var med til, at turen blev en succes. Nærværende, vidende, serviceminded og meget behagelig.
Gode ture i fantastisk natur. Hyggeligt selskab og gode snakke.

July 13, 2025

Hej Marianne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en god og oplevelsesrig rejse til smukke Skotland med Rejseklubben!

Det lyder som om, I har haft den helt rette kombination af storslået natur, gode ture, hyggeligt selskab og meningsfulde snakke – og det er præcis dét, vi håber på, når vi planlægger vores rejser.

Og så var det jo den dejlige Mai, der var jeres rejseleder – hvor er det bare skønt at høre, at hun har været med til at gøre turen til noget særligt. Nærværende, vidende, serviceminded og behagelig – det er virkelig nogle flotte ord, som jeg ved, vil varme hendes hjerte. Hun er en kæmpe stjerne hos os, og vi er så stolte af at have hende med på holdet.

Det glæder mig oprigtigt, at turen blev en succes for dig – for god service og stærke oplevelser går hånd i hånd hos os, og jeg bliver så glad, når det hele går op i en højere enhed.

Tak fordi du rejste med os – og tak fordi du delte din oplevelse. Vi håber, du har fået masser af minder med hjem i kufferten, og vi glæder os til forhåbentlig at byde dig velkommen på en ny rejse snart.

Mette, Kundeservicechef

Rated 5 out of 5 stars

Lige hjemkommet fra rejse med…

Lige hjemkommet fra rejse med Rejseklubben, dejlig tur til Skotland, med en masse gode oplevelser, herunder turguide Mai Noesgaard, som er særdeles informativ, levende og meget hjælpsom.

July 6, 2025

Hej Susanne,

Årh, hvor bliver jeg bare glad helt ned i maven af at læse din anmeldelse – tusind tak for den!

Skotland! Alene ordet sender mig på drømmerejse blandt grønne bakker, gamle slotte og den der helt særlige stemning, man kun finder dér. Jeg er så glad for at høre, at du havde en dejlig tur med masser af gode oplevelser – det er jo lige præcis dét, vi drømmer om at give jer i Rejseklubben!

Og så guiden Mai Noesgaard – ja, hun er altså noget helt særligt! Informativ, levende og hjælpsom… du beskriver hende spot on! Hun brænder virkelig for det, hun laver, og hun elsker at tage jer med på rejse – ikke bare fysisk, men også med historier, nærvær og den der særlige energi, som kun Mai kan levere. Jeg skal nok give dine flotte ord videre til hende – det vil hun blive så glad for!

Tusind tak fordi du rejste med os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber sådan, at vi får fornøjelsen af dit gode selskab igen. Der er mange flere skønne rejser og eventyr, der venter – og vi står klar med åbne arme og smittende rejselyst!

Gitte, Kommerciel Direktør

Rated 5 out of 5 stars

Lige hjemvendt fra Kreta (Bella pais)

Lige hjemvendt fra Kreta (Bella pais)
Rent danskerhold, hvilket gjorde at sammenholdet mellem gæsterne var rigtig god, alle hjalp hinanden på kryds og tværs.
Søde guider som var synlige hver dag. Alt spillede lige fra start til slut.
Dette var første gang jeg bestilte en “færdig pakke” og jeg gør det gerne igen.
Har faktisk allerede bestilt igen.

July 4, 2025

Hej Kirsten,

Sikke en dejlig besked at modtage – tusind tak for dine varme ord!

Jeg kan næsten mærke solen fra Kreta og høre latteren fra fællesskabet, du beskriver. Hvor er det bare skønt at høre, at jeres rejse til Bella Pais blev fyldt med det allervigtigste: godt selskab, smil, hjælpsomhed og masser af dejlige oplevelser.

Det betyder meget for os at vide, at det var din første gang med en “færdig pakke” – og så endda en, der sad lige i skabet fra start til slut! Vi ved godt, det kan være lidt spændende at overlade hele planlægningen til nogen andre, så det glæder mig ekstra meget, at du følte dig tryg og godt taget hånd om hele vejen.

Og så guiderne – åh ja, de er guld værd! De lever og ånder for at være til stede og skabe en tryg og god stemning. Jeg lover, at de får dine søde ord med på vejen – det vil varme deres hjerter.

At du allerede har booket en ny rejse med os? Jamen altså – dét gør mig oprigtigt glad! Så ved jeg, at vi har gjort noget rigtigt, og vi glæder os allerede til at sende dig afsted på endnu et skønt eventyr.

Apulien

Mange oplevelser på en uge. Super god rejseleder der var god til at videre give sin viden om de fantastiske smukke og historiske steder vi besøgte.

June 9, 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft en uge fyldt med oplevelser!

Det glæder mig virkelig meget, at du har haft en god rejse med Rejseklubben – for det er jo lige præcis dét, vi drømmer om at skabe for vores gæster: uger, hvor indtrykkene står i kø, og minderne vokser dag for dag.

Og hvor er det dejligt at høre, at du har haft glæde af vores dygtige rejseleder Sigurd! Han er virkelig en kæmpe stjerne – både fagligt og menneskeligt – og han brænder for at dele ud af sin viden og begejstring for de smukke og historiske steder, vi besøger. Jeg er sikker på, at han bliver både glad og stolt, når han læser dine fine ord!

Tak fordi du rejste med os – og tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen i Rejseklubben – der er heldigvis mange flere oplevelser i vente.

Mette, Kundeservicechef

Krydstogtet på Celebrity Infinity med Rejseklubben

Krydstogtet på Celebrity Infinity med Rejseklubben og Sigurd som rejseleder i det østlige Middelhav har været en uforglemmelig oplevelse. Mange spændende destinationer: Athen, Kreta, Efesos, Istanbul, Rhodos, Santorini, Mykonos og til sidst Athen i tre dage. Vi blev en lille familie under Sigurds kyndige ledelse. Han var der for os døgnet rundt og gav mere end det programmet nævnte. Han har skrevet postkort til os som en slags dagbog og sendt os en lang række flotte billeder. Vi fik god motion og fyldt dagens skridttæller op, så vi efter dagens kulturelle oplevelser med nogenlunde god samvittighed kunne sætte os til bords og vælge dagens treretters menu. Før middagen var vi til flot underholdning i teatret og bagefter til både Abba og Queens koncerter. Sigurd researchede og var med hele vejen. Han må trænge til et velfortjent pusterum. Stor tak til Sigurd og Rejseklubben. Det er bestemt ikke sidste gang.

April 28, 2025

Hej Solveig,

Wauw - sikke en fuldstændig fantastisk anmeldelse du har lavet af jeres rejse.

Det lyder som om I har haft en rigtig god ferie, som helt bestemt har levet op til de forventninger I havde inden afrejse. Det er da også en dejlig tur I har været på og hvor har I besøgt mange skønne steder.

TAK for de meget flotte ord til Sigurd. Han er en guide i verdensklasse og du kan tro vi er glade for at have ham med på mange af vores ture.

Hvor er det dejligt I har fået fyldt skridttælleren op, fyldt maverne og er blevet fyldt op på oplevelseskontoen. Det lyder som om I har fået lidt af det hele og mere til.

Vi vil glæde os til at sende jer afsted igen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Krydstogt i det østlige Middelhav.

Efter en tidligere super oplevelse i Portugal med Rejseklubben, var vi ikke i tvivl om, at vi ville bruge denne rejseform igen.
Da vi så, at vi kunne komme på krydstogt i det østlige Middelhav med Rejseklubben, skulle vi naturligvis med.
Vi var denne gang heldige at have Sigurd med som rejseleder. Han viste sig at være dybt inde i forholdene de steder, vi kom frem og kunne levende fortælle, hvad der var nyttigt og interessant at vide om de enkelte steder. Og så oversatte han informationerne fra lokalguiderne, så alle var med.
På vores "fridage" tilbød han, at vi kunne tage med ham på tur til et nyt, interessant sted. Selvfølgelig ville alle med.
Vi var en lille gruppe på 14 rejsende. Det gav et godt sammenhold i gruppen og lige meget, hvem vi slog følge med eller sad sammen med ved den fælles spisning om aftenen, kunne man altid få en god snak.
Det var behageligt, at udflugterne fra krydstogtskibet var arrangeret på forhånd af Rejseklubben og inkluderet i turen.
Vi skal helt sikkert med Rejseklubben igen på et senere tidspunkt.

April 27, 2025

Hej Hans Erik,

Hold da helt op. Sikke en flot anmeldelse du har lavet.

Vi bliver så glade, når folk vender tilbage og rejser med Rejseklubben igen.

Det lyder som om I har haft en helt fantastisk tur, hvor oplevelserne, sammenholdet og Sigurd virkelig har gjort et godt indtryk. Mere kan vi næsten ikke bede om.

Tak for din ros til turen og planlægningen af den.
Vi håber bestemt ikke det er sidste gang I rejser med Rejseklubben.

Rated 5 out of 5 stars

Endnu en fantastisk tur med Rejseklubben

Endnu en fantastisk tur med Rejseklubben. Denne gang til La Palma. 20 havde tilmeldt sig fordelt på par og enlige. Allerede den første aften var der god stemning, og den fortsatte hele ugen med god humor, højt humør og mange gode grin på kryds og tværs. Det gør nu noget, når man mødes til fællesspisning om aftenen.
Samtidig havde vi Sigurd. Super guide. Ham er I heldige med.
En vidende og entusiatisk guide, der kunne fortælle alt om La Palma. Og samtidig faldt han hurtigt ind i vores humor.
Vi var næsten dagligt på skønne ture, lige fra bådtur til La Palmas højeste punkt knap 2500 m o.h krydret med vandreture i smukke skove, og ikke mindst smukke byer omkring os.
En tur der varmt kan anbefales.
Fem store stjerner herfra 👍

March 21, 2025

Hej Judith,

Wauw - tusinde tak for din meget flotte anmeldelse.

Det lyder som om I har haft en helt fantastisk rejse til La Palma hvor fællesskab, oplevelser og gode minder har været et samlingspunkt. Præcis som vi ønsker det, når man rejser med Rejseklubben.

Tusinde tak for din store ros til især Sigurd. Ham er vi også utrolig glade for og derfor kan man finde ham som guide på mange af vores ture med Rejseklubben.

Tak for din anbefaling og de flotte 5 (store) stjerner!

Rated 5 out of 5 stars

Thailands floder og mystik.

Thailands floder og mystik.

Rundturen var veltilrettelagt til mindste detalje, og spækket med interessante og smukke oplevelser, både i Bangkok og på floderne.
Vi blev forkælet med de skønneste hoteller, præsenteret for Thailands historie og kultur, masser af seværdigheder, milevis af smuk natur, masser af lokale specialiteter og små overraskelser undervejs.

Ikke mindst vil jeg fremhæve vores guide, Tom, som var dansktalende lokal guide. Han er virkelig dygtig. Han var altafgørende for, at vi havde den mest fantastiske tur, som vi på ingen måde ville have mulighed for at tilrettelægge selv.

Dette var en rejse, som vil blive gemt i minderne for livet. Og den tager heldigvis lang tid at fordøje.

Jeg er helt sikkert klar på flere oplevelser med Rejseklubben.
Mvh Karina

February 4, 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en skøn tur til Thailand med Rejseklubben og at du er kommet hjem med en masse fantastiske minder for livet.

Vi glæder os allerede til næste gang, hvor vi kan byde dig velkommen på en rejse med Rejseklubben.

Maiken, SoMe

Zakynthos 7-14 oktober 2024

Super dejlig uge med skønt vejr, mange gode oplevelser samt god mad.
God rejse gruppe som hyggede sig sammen og ikke mindst en fantastisk rejseleder i Mathias Reinhold som gjorde et stort stykke arbejde i at fortælle os alt om Zaktynthos historie og hvad der ellers var interesant at høre om.

Vi prøver gerne en ny rejse et andet sted med jer.

October 14, 2024

Hej Erik,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Det glæder os meget at høre, at I havde en god ferie med Rejseklubben til Zakynthos.

Mathias hilser og siger: "Tusinde tak for de fine ord – det varmer. Vil gerne sige en stor tak for en rigtig god uge med skønt selskab og gode oplevelser. Jeg håber vi ses igen."

De bedste hilsner
Maiken, SoMe (og Mathias, Rejseleder på turen)

Rated 2 out of 5 stars

dårlige hotelvalg

Rejseklubben - en smag fuld græsk odysse.
Netop hjemvendt fra en 7 dages tur til Grækenland/Peloponnes vil jeg gerne kommentere turen, som 19 deltagere (alle + 70 år) deltog i. 3 dage før afrejse fik vi en mail med følgende indhold:
"På grund af nogle lokale omstændigheder har vi været nødsaget til at finde andre hoteller til rejsen end de annoncerede. Alle hotellerne ligger fortsat i de annoncerede områder. Faciliteter og standard på de nye hoteller er tilsvarende de oprindelige, og det skal derfor ikke få nævneværdig betydning for rejsen." Hvorfor alle 3 hoteller skulle ændres vides ikke, men det var ikke gode nye hotelvalg. Alle lå i udkanten af den annoncerede by, således at man ikke havde nogen mulighed for at besøge byen om aftenen efter aftensmaden, som altid var sen, da de seværdigheder vi skulle besøge lå langt fra hotellerne. De sidste hotel Four Season i Athen lå en lille halv times kørsel fra centrum og var desuden under al kritik. Rejselederen (Martin) havde i bussen orienteret om, at vi ikke skulle forvente os noget af dette hotel, som han havde haft en anden gruppe indlogeret i for 2 uger siden. Og han havde ret. Alle i gruppen var enige om, at det var det værste hotel, de nogensinde havde boet på. Fejl og mangler overalt, snavset og faldefærdigt og jammerlig mad. Jeg forstår simpelthen ikke, at Bravo vil være bekendt at indkvartere gode, rejselystne pensionister under disse forhold, som de i forvejen kendte til.
I øvrigt var det en spændende rejse med en god rejseleder. Dog al for megen buskørsel på grund af hotellernes lidt afsides beliggenhed.

October 7, 2024

Hej Jørgen,

Lad mig starte med at sige, at jeg er meget ked af at læse din anmeldelse.

Vi klagebehandler dog aldrig på de sociale medier, da vi ønsker en direkte kontakt med vores gæster. Du er meget velkommen til at sende en mail til kundeservice@bravotours.dk og så vil de kigge nærmere på sagen.

Jeg håber dog at I trods alt havde en god rejse med Rejseklubben.

Grækenlands historiske vingesus

Rigtig god og oplevelsesrig tur hvor der også var tid på egen hånd. Dejligt hotel hvor vi med det samme følte os hjemme!
Guiden var fantastisk og gjorde alt for os.
En tur der varmt kan anbefales!

September 23, 2024

Hej Grethe,

Tusind tak for din anmeldelse af din rejse med Rejseklubben. Hvor har vi fået mange fine tilbagemeldinger på denne tur "Grækenlands historiske vingesus", og hver og en betyder utroligt meget for os.

Hvor er det dejligt at høre, at turen gav jer en masse gode oplevelser og at I nød jeres ophold på Hotel John & George og tak for din ros til vores dygtige guide på turen - det ved jeg at hun sætter stor pris på!

Vi håber at få muligheden for at byde jer velkommen på en rejse med Rejseklubben en anden god gang.

Maiken, Rejseklubben

Take a closer look