Spændende butik. Jeg fik i butikken uden problemer returneret en alt for stor regnfrakke, som jeg havde købt over nettet. Meget venlig betjening og et utroligt spændende varesortiment. Og så fører d... See more
See what reviewers are saying
Superhurtig ekspedition og levering. Jeg købte en flot dørmåtte i en god kvalitet. Butikken har mange flotte og farvestrålende ting, og gør meget ud af bæredygtig handel og fairtrade. Når jeg kommer... See more
Helt fantastisk butik! En lille unik oase med et farveorgie af smukke, anderledes, finuerlige hverdagskunstskatte! Indimellem med et twist af humor. Et fabelagtigt kreaunivers man ikke finder andre st... See more
Superhyggelig liten butikk med alt mulig spennende og annerledes. Jeg bestilte en glasslampe og fikk beskjed om når jeg kunne hente den. Lampen er superfin og de ansatte i butikken svarte på alle sp... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Remix by Sofie, en unik butik beliggende i hjertet af København, hvor passion for håndlavede keramik og mundblæst glas og ekstraordinær kundeservice er kernen i alt, vi gør. Vores nøje udvalgte sortiment af håndlavet keramik og mundblæst glas er helt speciel og ingen har det samme sortiment. Derfor går vi langt for at sikre, at alle de produkter, som vi tilbyder, ikke kun er af højeste kvalitet, men også bærer en historie og en følelse, der resonerer med vores kunder. Fra de livlige farver i vores keramik til den letheden og elegancen i vores mundblæste glasvarer. Vores vareudvalg er næsten udelukkende fra produktioner fra enten Europa eller nogle af verdens fattigste lande, som Nepal og Guatemala. Vi vælger altid økologi og fairtrade, når det er muligt. Vi er stolte over at være en kilde til inspiration og glæde for vores kunder. Hos Remix by Sofie finder du ikke bare et produkt, men en oplevelse og en iværksætter, som gør sig umage. Uanset om du leder efter det perfekte tilbehør til dit hjem, en speciel gave, eller blot inspiration, er vi her for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Vores forpligtelse til fremragende kundeservice er hjørnestenen i vores forretning. Vi tror på den personlige berøring og stræber efter at skabe en varm og indbydende atmosfære, både i butikken og online. Vores team er altid klar til at hjælpe, guide og dele deres viden og passion, hvilket sikrer, at hver kundeoplevelse er så unik og speciel som vores produkter. Besøg os og opdag, hvordan vi hos Remix by Sofie kan bringe et strejf af kunst og farve ind i dit liv
Denmark
- remixbysofie.dk
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Rigtig god oplevelse
Rigtig fine produkter, let at bestille og hurtig modtagelse. Helt problemfrit at bytte to af varerne. Kan klart anbefales.
Hurtig levering og smukke varer
Remixbysofie var en virkelig positiv oplevelse at handle med ❤️
For det første var det nogle virkelig smukke unikke lys jeg fik leveret, og en meget hurtig levering ❤️😊
De bedste anbefalinger af mig ✨️
Så mange skønne ting
Remix by Sofie har et virkelig godt udvalg af spændende brands. Jeg er specielt vild med Anna von Lipa glassene og juletræerne med rhinsten
Fantastisk kundeservice!
Jeg har kun godt at sige: Fantastisk udvalg og fantastisk kundeservice, som hurtigt var behjælpelige, da jeg fik brug for det 👌
Mega god service!!❤️❤️
Har lige købt tallerkner og de kom…
Har lige købt tallerkner og de kom meget hurtigt efter bestilling . Super dejligt👍
Fine sager og fin service
Har købt jule gaver her et par gange og senest de sødeste papir påskeæg og vinglas som få forhandler. En farve af påskeæggene var desværre udsolgt men blev ringet op fik tilbudt andre farver, fin service.
Hurtig levering eller mulighed for afhentning i butikken ganske kort tid efter bestilling👍🏼
God service og levering som lovet
Problemfri nethandel og hurtig levering.
12 smukke glas blev leveret til tiden
Vi købte 12 smukke glas som blev pænt indpakket og fremsendt til os lige før jul uden problemer. Kundeservice var venlige og imødekommende ved telefon kontakt.
Superhurtig levering og vildt godt…
Superhurtig levering og vildt godt emballeret. Jeg blev noget bekymret da jeg så postmand smide rundt med pakkerne, men der var flere lag plast og pap inde i papkassen. Købte 24 cm lilla Anna von Lipa vase, så smuk og så endda til halv pris..kun gode anbefalinger herfra
Rigtig fin og god service
Hurtig afsendelse og hurtig levering.
Hurtig afsendelse og hurtig levering.
Alt fungerede perfekt.
Meget tilfreds
Hurtig levering. Intet var gået i stykker. Jeg er meget tilfreds
Alt i orden ⭐️👏 fin hjemmeside
Alt i orden ⭐️👏 fin hjemmeside, hurtig forsendelse og god og venlig kommunikation undervejs😄 super sted at handle!
Smukke kopper!
Bestilte en flot kaffekop til gave 😊 Den er så smuk, og nu tænker min hustru og jeg at vi skal have dem allesammen 🤩