See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig respons på min henvendelse om behandling af tre altaner i ejendommen. Godt tilbud - og efterfølgende god og tydelig kommunikation vedr. processen. Vejret (regnvejr) betød nemlig, at aftalte d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ren Altan behandlede både min egen altan og andelsforeningens terrasse i gården. Begge dele blev flotte og al dialog med Jacob var nem og hurtig. Vi havde en del skriveri frem og tilbage om timing pga... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Cleaning Service
  2. Carpenter
  3. Deck Builder
  4. Sandblasting Service
  5. Woodworker

Written by the company

RenAltan er en virksomhed, der bringer glæden og følelsen af en spritny altan tilbage til dig. Vi anvender kun de bedste produkter og udstyr på markedet, der sikrer det bedst mulige resultat for din altan. Hos RenAltan, har vi fokus på at træffe de bedste beslutninger for vores kunder og for miljøet. Derfor stræber vi efter at benytte specialfremstillede og miljøvenlige produkter for at opnå de bedste resultater med minimal miljøpåvirkning.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Stort ros til Jacob og hans folk for veludført arbejde!

Vi kunne desværre ikke benytte vores store træterrasse hele sommeren, da den var blevet ødelagt efter en forkert behandling fra AlgeKvit/nu Nanostone. De ville ikke tage ansvar og vi endte med at måtte udskifte en masse brædder. Det blev en rigtig dyr omgang - og det stod klart, at terrassen skulle have en korrekt efterbehandling inden efteråret ramte landet med regn og rusk.

Jeg fandt derfor Ren Altan og kontaktede ejeren Jacob. Det er et mindre, lokalt firma med kyndig og personlig betjening. Noget, jeg vægter højt efter ovenstående oplevelse.

Jacob kom ud, tilså terrassen og vi havde en fin dialog omkring behandlingsmetode. Det fremgik tydeligt, at han ikke ønsker at tjene penge for enhver pris, men var ærlig omkring muligheder/resultat. Da behandlingsprocessen gik i gang (afrensning og oliering) kom han også forbi flere gange - og det var en god, tryg fornemmelse.

Resultatet blev rigtig flot - og det er derfor ikke sidste gang, vi benytter Ren Altan.

Varme anbefalinger herfra!

September 15, 2023

Flot resultat

Jeg bestilte lidt sent på sæsonen, men Jacob formåede at klare det på trods af vejret. Rigtig flot resultat.

October 8, 2023

Jeg giver RenAltan 5 stjerner

Jeg giver RenAltan 5 stjerner, for et yderst tilfredsstillende og veludført arbejde, med slibning og lakering af min altan (ipé træsort). Ikke alene tog de sig god tid til selve forarbejdet, ved slibningen, som man godt kunne forestille nogle ville kunne springe let henover, men selve arbejdet kan man bare se er godt håndværk, inkl. listerne m.m.

Kan derfor super godt anbefale Jacob og hans folk, uanset om i skal have renset jeres altan i bund, eller om det bare skal have lidt lakering.

May 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi er så tilfredse! Almu og hans team er professionelle og imødekommende. Vi fik den bedste rådgivning og vores altan har nu fået den smukkeste makeover.

Dem kan jeg varmt anbefale :)

August 2, 2022

Lækker service og professionalisme

Altanen har fået nyt liv. Kan varmt anbefale Almu og renaltan for et lækkert professionelt arbejde. Så hvis du står og kigger på en grå altan og ikke er sikker på næste skridt, så tag fat i dem, de kan helt sikkert hjælpe dig.

June 6, 2022

Perfekt oplevelse

Jeg havde en meget beskidt og træt altan som RenAltan heldigvis fik liv i igen. Super flot resultat og søde og professionelle mennesker fra start til slut!

June 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fra grå og trist at se på til flot og…

Fra grå og trist at se på til flot og smuk at se på…min altan. Ren Altan gjorde et fantastisk job med min altan. Fra første kontakt til jobbet var færdigt har Jacob fra Ren Altan været rigtigt dygtig til at kommunikere , komme ud og kigge på hvad altan havde brug for, fremsende tilbud, komme til tiden og udføre jobbet uden forsinkelse. Min altan er blevet utroligt smuk og står som helt ny. Jacob opnåede det ønskede resultat som jeg ønskede mig. Fremover kommer jeg til at få Ren Altan til at blive ved med at vedligeholde min altan 2 gange årligt. Mine varmeste anbefalinger til Ren Altan.

May 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ren Altan får mine varmeste…

Ren Altan får mine varmeste anbefalinger.
Rigtig god service og høj standard udført af af de rareste smilende fyre.
De bruger kun miljøvenlige produkter, kæmpe plus.

April 21, 2022

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse og den fine anbefaling.

du må have en god dag i varmen :D

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale gutterne.

Jeg kan varmt anbefale gutterne.
Sidste år fik vi ordnet vores tagterrasse og den står stadig i rigtig en pæn stand.
Vi ringer igen når den trænger til en tur mere :-D

Hej Adisak,

Tak for din gode anmeldelse og abefaling af os.

vi er klar til at hjælpe igen, du ringer bare :)!

Rated 5 out of 5 stars

Kæresten og jeg er yderst tilfredse med…

Kæresten og jeg er yderst tilfredse med Almus arbejde, super flink. Fornuftig Pris og resultatet er udover forventning.

Tak for det Almu!

Hej Jacob,

Tak for din gode anmeldelse af os.

Vi er glade for du er tilfreds med vores priser og arbejde.

god dag! :)

Tusind tak for hjælpen 🙏🏼

Tusind tak for hjælpen 🙏🏼
Jeg havde næsten opgivet at min altan skulle skinne igen✨
Kvalitet og service i høj klasse 🙌🏼
På gensyn!

Hej Mazdak,

Tak for din gode anmeldelse af os.

vi er klar til at hjælpe igen :)!

Rated 5 out of 5 stars

RenAltan har gjort min altan skinnende…

RenAltan har gjort min altan skinnende flot og klar til sommeren hver sommer! Der er kæmpe forskel på, hvordan den så ud før og til nu. Træet blevet mere sundt at se på og en flot brunlig farve. Jeg kan varmt anbefale RenAltan.

Hej Laura,

Mange tak for din anmeldelse og den fine anbefaling :).

Din altan er godt nok også blevet flot, især efter din indretning efterfølgende!

Take a closer look