See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik både renset motor og fandt en "billig" fejl og løsning, som ellers ville havde betydet et dyrt værksteds besøg. Kim var professionel og hjalp endda udenfor normal arbejdstid. Kan kun anbef... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har fået foretaget en Brint rengøring af vores Toyota Avensis 2,0 diesel motor, som har gået ca. 225.000 km. Herefter fik motoren en meget mere rolig tomgang, større ydeevne og kører nu ca. 10% læn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har fået renset motoren i dag hos Renmotor.nu. Da bilen havde fået renset motoren ,kunne jeg allerede der høre og se en roligere tomgang. På vej hjem kunne jeg også bemærke at der var en roligere m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ringede og fik en snak med Kim. Det er ikke småting den mand ved, og han havde næsten stillet diagnosen før han fik sat egne måleapparater på bilen. Du kan oven i købet være heldig, at de arbej... See more

Company details

1. Car Detailing Service
  2. Engine Rebuilding Service

Written by the company

Vi er en virksomhed som udfører udkørende hydro motorrens med brint samt bygger alle benzin og diesel biler om til energivenlige hybridbiler, derudover renser vi partikelfiltre på alle personbiler med avanceret maskine på eget værksted. Renmotor.nu tilbyder også avanceret computerdiagnose og fejlfinding på personbiler.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en fantastisk og kompetent…

Helt igennem en fantastisk og kompetent service. Jeg har lidt skeptisk i starten overfor dette her såkaldte brintrens, da jeg desværre havde set Trustpilot anmeldelser i forhold til hydrive, og de var ikke vitterlig positive, så var af natur lidt skeptisk, men havde på den anden side set virkelig postiv feedback på renmotor.nu og deres behandling,og hold da op hvor blev jeg positivt overrasket, lige fra deres start gennemgang af motor vitale olie stande, til fejl diagnostik af bilen styremoduler, samt en side om side forklaring i forhold de forskellige processer bilen undergår i forhold til rensen. Og hold da op en forskel
i trækkraft og acceleration, bilen har også fået en noget roligere motor gang, ikke den helt store effekt som jeg havde håbet på ved første gang, men et par gange endnu af motorrensen, er jeg ikke i tvivl at den nok skal blive endnu roligere. Kan helt klart anbefale renmotor.nu

November 6, 2021

Hej Sameer,

Tusind tak for de 5 stjerner samt de fine ord og ikke mindst den flotte anmeldelse.
Vi er altid glade når vi vender skepsis til glæde og tillid.
Det var en fornøjelse at møde dig og ikke mindst den gode snak vi havde.

Kim Jensen
Renmotor.nu

Rated 5 out of 5 stars

Tøv ikke! Fantastisk resultat!

Jeg var skeptisk, kan det virkelig være så nemt at få sin bil til at føles som ny!
Jeg er SÅ glad for at jeg lyttede til Kim! Vores Citroën C4 har været et dyrt bekendtskab, og gået urent i motoren, men flere dyre værkstedsbesøg.
Efter én gang rens, kan jeg meget tydeligt mærke og høre den går som en drøm! Der er kommet meget mere kraft i motoren igen, den kører jævnt og hakker ikke når den er kold og skal sætte igang.
Ydermere fik jeg lavet et tjek af eventuelle motorfejl, som også blev rettet!
TUSIND tak for fantastisk service og kvalitets arbejde Kim, det er bestemt ikke sidste gang jeg og arbejdet gør brug af jer!

October 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super resultat og god service

Har fået lavet en motorrens og må bare sige at det er en verden til forskel. Motoren kører meget mere stabil og lyden fra motoren er mere "ren".
Jeg pendler til København hver dag fra Sydsjælland og på en tankfuld kan jeg nu køre en ekstra tur frem og tilbage til København.
Kommer helt sikkert til at benytte Renmotor.nu igen

September 23, 2021

Reply from Renmotor.nu

Vi er superglade for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det glæder os at høre, at det har hjulpet på din bil og at du vil bruge os igen.

Rated 5 out of 5 stars

Har fået renset motoren i dag hos…

Har fået renset motoren i dag hos Renmotor.nu.
Da bilen havde fået renset motoren ,kunne jeg allerede der høre og se en roligere tomgang. På vej hjem kunne jeg også bemærke at der var en roligere motorgang og bestemt bedre acceleration .
Servicen står til 5 stjerner og en god lang snak omkring emissioner m.m. Meget dedikeret og faglig CEO.
Næste besøg er med rens af partikelfilter.

September 16, 2021

Reply from Renmotor.nu

Vi takker for den fine anmeldelse.
Det er godt at høre at du er tilfreds med vores service, og
vi hjælper dig naturligvis også gerne med dit partikelfilter.

Overbevisende behandling af renmotor.nu

Jeg var heldig og vinde en motorrens hos renmotor.ny
Jeg er af natur skeptisk overfor nye "smarte" ting, men efter renmotor har renset min motor er al min skepsis væk 😃
Min Mercedes er en af de gamle store ,med en 2,7 liters diesel motor, og især ved acceleration kunne være godt lægge en god røgsky efter sig, men bahandlingen hos renmotor har fuldstændigt fjernet den typiske diesel os, og jeg har fået en betydelig roligere motorgang, bedre acceleration, og som ekstra bonus er brændstof økonomien øget.
Jeg er fuldstændigt overbevist om produktet virker, forskellen er overbevisende.
Folkene bag renmotor, var venlige , proffesionelle og jeg kunne få svar på mine spørgsmål.....
Sender mine varmeste anbefalinger, og mine andre biler kommer bestemt også til Renmotor.nu.
P.s Som en yderlige service kom der tester på min bil uden yderligere vederlag..kæmpe service.

May 17, 2021

Reply from Renmotor.nu

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre at du er tilfreds med vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Mondeo '08 - 420.000 km. Kreds for kendere.

Jeg fik i februar renset min motor på min arbejdsplads. Det kan faktisk ikke være nemmere.
Sådan en god gammel mondeo fra 08 med 420.000 km i benene, har sin helt egen lyd.
Efter rensningen synes jeg min motor var blevet mere rolig og mindre tikken, og de kolde starter om morgenen havde den det med at stoppe/gå ud. men det er også stoppet.

en særlig god service blev der givet til mig, da jeg havde nogle udfordringer med min fejlkoder, de valgte at bruge meget mere tid på mig en de havde lovet og jeg fik afklaret en masse om min motor og dens små udfordringer. Det kalder jeg service i verdens klasse.

Når der går så lang tid fra min rens til min anmeldelse, er det fordi at jeg ville måle mit brændstof forbrug ordenligt igennem før jeg lavede en anmeldelse, en ting er mavefornemmelse en anden ting er de faktiske tal.
jeg har fået en 7,3% besparelse i brændstof ved blandet "morfar" kørsel.

Service er klart 5 stjerner værd.

Fortsæt det gode arbejde.
For vi ses snart igen.

Hilsen Jesper Andersen

May 8, 2021

Hej Jesper,

Vi er superglade for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Det er rigtigt fint at du har ventet lidt med din anmeldelse og fået brændstofbesparelsen med, tak for en meget udførlig anmeldelse.
Vi glæder os til at se dig igen.

Rigtigt go service.

Rigtigt go service.
Fik lavet en motorens og det har hjulpet
Bilen er larmer ikke mere og motoren er stoppet med at tikke.
Der er bedre optræk på bilen.
Og så det nogen super flinke mennesker

April 15, 2021

Hej Katja,

Vi takker dig for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at du kunne mærke god forskel, efter at vi havde renset
din motor.

En meget tilfreds kunde 🌷

Jeg vil sige mange gange tak for
en meget fin service som i har ydet i dag 😊
Mange tak for gevinsten og godt kaffe.
Jeg er så overrasket over at min bilen lyder jo som en helt ny bil, den spinder som en mis, turen hjem var en fornøjelse, ingen larm i kabinen længere, kan nu have en samtale i bilen uden at man nærmest skal råbe 😊.
Inden bilen fik en rensning hakkede min bil, men også det er forsvundet 😃.
Der blev også sat en tester på bilen og der blev fundet over 20 fejl, som også er blev rettede og fjernet 🙂
Mvh. Pernille

April 10, 2021

Hej Pernille,
Vi takker mange gange, for den fine anmeldelse.
Det var godt at vi kunne hjælpe dig med bilen, og at den kom til at
køre godt igen.

Rated 5 out of 5 stars

Min bil køre så meget bedere

Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Thomas fra Renmotor.nu, og efter besøget hvor han renset min motor, og nulstillede de fejlkoder der var på min Peugeot, køre min bil så meget bedre, og larmer mindre.
Det bedste ved det er at bilen er begyndt at køre længere på literen.
Det har helt klart været de 999 ,- kr værd som det kostede.

March 29, 2021

Hej Michael,

Vi takker for for den fine anmeldelse.
Thomas bliver glad for at høre at rensen
virkede godt på din bil.

Rated 5 out of 5 stars

Fredag d.19 marts fik jeg renset min…

Fredag d.19 marts fik jeg renset min motor ved hjælp af brint hos Renmotor.nu , hvilket har resulteret i en roligere motorgang samt bedre akselreaktion og ca. 5% længere på literen.

mvh.
Henrik Denis Larsen

March 28, 2021

Hej Henrik,
Vi takker for for den fine anmeldelse.
Super fint at du har kunnet mærke en klar forbedring
efter vores rens,

Kundeservice

Vw toureg

Super fin service og efterfølgende går motor lidt mere lydløs ( vw toureg v6 tdi )

March 21, 2021

Hjemmerens

Jeg fik renset motoren på hjemmeadressen. Det tog en time og resultatet var en bil som ikke "huggede" da jeg skulle køre over farøbroen. Kan klart anbefale en rens, hvis kørslen er ujævn.

March 15, 2021

Tusind tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for at du kunne mærke en forskel på bilen efter rensen.

Tak for et godt arbejde

Tak for et godt arbejde. Motor føles meget mere frisk.

March 15, 2021

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået mig sådan en brintrens og…

Jeg har fået mig sådan en brintrens og syntes at den er bedre i optrækket, larmer mindre i motoren og er nemmere at få i gear
Så alt i alt pisse fedt og med god service

March 14, 2021

Dejligt at høre at du kan mærke en forskel på din motor
og den er blevet mere støjsvag.
og ikke mindst at du er er tilfreds med vores service.

Take a closer look