1. Construction Machine Rental Service

Written by the company

UDLEJNING AF MASKINER OG LIFTE Materieludlejning og liftudlejning til professionelle i bygge- og anlægsbranchen, industrien, det offentlige og en lang række servicefag. Vores materiel er ungt og særdeles godt vedligeholdt, hvilket sikrer dig en høj produktivitet og du undgår unødige nedbrud. Vi kalder os Team Renta fordi vores dygtige og engagerede medarbejdere er gode til at samarbejde, så du som kunde får den bedst mulige service. Renta er ikke blot en leverandør af materiel. Vi er din samarbejdspartner, der kan skabe mere værdi til din forretning. Du får den højeste tilgængelighed, service og kvalitet – fordi vi leverer pålidelighed!

3.7

2-star
1-star

Hej Renta

Hej Renta
Tak for hjælpen med toiletvogn forleden,var blevet brændt af af andet udlejningsfirma,blev taget venligt imod af folkene på pladsen i Glostrup
Stor ros til fra start til slut
Henrik

September 1, 2025

Hej Henrik

Tusind tak for de 5 stjerner og rosen. Vi er glade for, at vi kunne træde til – for uden toiletvogn kan det hurtigt blive en træls omgang på pladsen. 😅

Stor ros givet videre til Glostrup-teamet, de sætter pris på sådan en hilsen.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, effektiv og problemfri eksekvering.

Meget god oplevelse med processen ifm. leje af lifte til 2 skoler.
Professionel opmåling samt tilbudsgivning.

Herudover fik vi fantastiske Bas ud fra Renta, som skulle styre en 48m liftbil.
Alt blev taget med et smil, samt var han hurtig og effektivt. Alt i alt en meget problemløsende indstilling til tingene, på en anelse bøvlet projekt.

Bas vil blive efterspurgt fremover herfra i hvert fald!

July 3, 2025

Reply from Renta A/S

Tusind tak for den varme anmeldelse og de flotte ord! 😄

Det glæder os at høre, at både opmåling, tilbud og liftlevering gik hurtigt og problemfrit – også selvom projektet havde sine udfordringer.

Og hvor er det dejligt at læse om jeres oplevelse med Bas! Han er en af dem, der altid møder op med godt humør og løser opgaven, uanset hvor høj liften eller hvor snørklet projektet er.

Vi giver selvfølgelig rosen videre – og sørger for, at han er klar, næste gang I ringer.

Elendig service og uforskammet personale

Elendig service og uforskammet personale

March 21, 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse – også selvom den gør ondt at læse.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, og det lyder bestemt ikke som den service, vi ønsker at levere.

Vi vil meget gerne blive klogere på, hvad der gik galt, så vi kan tage det op internt og blive bedre.

Vi håber at du vil kontakte os direkte på info@renta.dk, så vi kan få lidt mere information og kan følge op hos den/de kollegaer, som har givet dig en dårlig oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Efter delpin er blevet til renta er det…

Efter delpin er blevet til renta er det no go.

Nul kundepleje, der køres Straight på gps reg. Intet med faktisk maskinforbrug som det var før under god dialog.

Priserne er ligeledes steget totalt. Blot pga navne skift.

Diesel 21 plus m. Pr liter.

Kan være den går i stor kbh,

Desværre køre vi gerne 30 min længere nu for at låne med god service og kundepleje

February 6, 2025

Hej Moth Service

Tak for din feedback og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, hvis vores service ikke har levet op til dine forventninger denne gang. Hos Renta stræber vi efter at tilbyde den bedste service og fair prissætning til alle vores kunder, inklusive gennemsigtighed omkring lejevilkår og afregning.

Det lyder til, at der har været nogle misforståelser omkring betingelserne for leje og afregning. Vi tager dine bekymringer seriøst, og vi vil gerne undersøge sagen nærmere for at sikre, at alle processer er fulgt korrekt og retfærdigt.

Vedrørende dieselprisen er det en udfordring, vi desværre står over for i hele branchen pga. eksterne markedsforhold, men vi forsøger altid at finde de mest økonomisk fordelagtige løsninger for vores kunder. Det er klart, at denne del af din oplevelse også kræver en nærmere dialog for at finde en løsning, der kan opfylde dine behov.
Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester.

Vi vil meget gerne tale med dig direkte for at uddybe disse punkter og finde en løsning, der kan gøre dig tilfreds. Du er velkommen til at kontakte Jan Kok på +45 20 45 41 42 eller via e-mail på jkh@renta.dk.

Venlig hilsen Team Renta

Rated 5 out of 5 stars

Gang på gang defekt værktøj.

Gang på gang defekt værktøj.
Når i lejer noget. Forlang at personalet viser jer at deres materiel faktisk er funktionsdygtig.

Jeg har meget dårlig erfaring med deres værktøj, alt fra stamper, blande maskine, stubbefræser, mini graver. Alt defekt.

Bemærk at de kun udlejer til andre virksomheder. Det er meget uhensigtsmæssigt og stå ude ved en kunde med værktøj der ikke virker..

Men fejl sker og det er ikke noget der betyder noget for den samlede oplevelse af Renta

Jeg er især meget imponeret over den kundemindethed man oplever, personalet i Rødekro er altid professionel og husker kunder fra gang til gang.

Og tak for svar på brok, igen viser det kvalitet og morale

Jeg har ændret min anmeldelse til mere korrekte 5 stjerner

Med venlig hilsen Mike Friborg Mouritzen Indehaver af Garden-Care

November 5, 2024

Hej Mike

Vi er kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke standarden, og vi vil gerne undgå, at nogen står ude ved kunden med materiel, der ikke lever op til forventningerne.

Din feedback hjælper os med at forbedre os, og vi tager det meget alvorligt, når tingene ikke fungerer.

Vi har for nylig gennemført en tilfredshedsundersøgelse, hvor vi spurgte vores kunder, hvordan de oplever vores materiel og service. Vi er stolte af at kunne sige, at 98,8% er tilfredse med vores service, og 97,1% er tilfredse med vores materiel. For langt de fleste af vores kunder lever materiellet altså op til forventningerne, men vi ved også, at der altid er plads til forbedringer.

Hvis du har tid, vil vi meget gerne tage en snak med dig om, hvad der gik galt, så vi kan sikre, at din næste lejeoplevelse hos os lever op til de høje standarder, vi stræber efter.

Tøv endelig ikke med at kontakte den nærmeste afdeling – vi vil rigtig gerne rette op og vise dig, at du kan regne med os.

____________________________

Opdatering d. 6/11-24

Hej Mike

Tusind tak for din opdatering og de flotte ord – det betyder virkelig meget for os!

Vi er virkelig glade for, at du trods alt har oplevet vores fokus på kunderne og den service, vi ønsker at levere. Vi sætter en stor ære i at kende kunderne og sikre, at alle går herfra med det rigtige materiel og en god oplevelse.

Vi ser frem til mange flere gode samarbejder fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Suveræn oplevelse med Peter hver gang

Suveræn oplevelse med Peter hver gang. Levere til tiden overholder aftaler og løser problemer og udfordringer med det samme.

Ringer altid til Peter. Os selvom det ikke er ham jeg skal bruge 🤟😁

July 11, 2024

Hej Mikkel

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har en god oplevelse med Peter hver gang.

Vi sætter stor pris på din loyalitet – selv når det ikke er Peter, du egentlig skal have fat i.

Tak fordi du er en del af Verdens Bedste Kunder!

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil stærkt advare alle mod at bruge…

Jeg vil stærkt advare alle mod at bruge Renta til nogen form for leje. Jeg havde lejet en toiletvogn tilbage den 22. februar, som jeg skulle afhente den 21. juni. Men den 18. juni bliver jeg ringet op af en yderst flabet og komplet ukundeservicevenlig medarbejder ved navn Kenneth. Han informerede mig om, at de havde overbooket toiletvognen, og at jeg ikke kunne få den alligevel. Dette er totalt uacceptabelt og yderst uprofessionelt. Renta formår åbenbart ikke at holde styr på deres egne bookinger, og deres ansatte kunne ikke være mindre interesserede i at løse kundens problemer. Jeg kan absolut ikke anbefale dette firma til nogen som helst! Min ordre var U295750, og jeg vil aldrig bruge Renta igen.

June 18, 2024

Hej Sascha

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og vi forstår din frustration.

Vi kan dog ikke genkende dit billede af din kommunikation med Kenneth, som du beskriver den i anmeldelsen.

Som du skriver i din anmeldelse, kontaktede Kenneth dig tidligere på ugen og gjorde opmærksom på dobbeltbookningen. Han synes bestemt ikke at han på nogen måde har opført sig flabet, men vi beklager selvfølgelig, hvis du har fået denne opfattelse.

Du nævner ikke i din anmeldelse at Kenneth i samme samtale tilbød dig en alternativ toiletvogn til en rigtig god pris. Du lovede at vende retur og Kenneth reserverede vognen til dig, men vi har ikke hørt fra dig siden - før denne anmeldelse.

Kenneth og resten af Team Renta gør et stort arbejde for at give en god kundeservice, og heldigvis viser vores kundeanalyse også at 98,7% af vores kunder synes, at vores service er tilfredsstillende.

Vi beklager, at du ikke har samme opfattelse.

Med venlig hilsen Team Renta

Rated 5 out of 5 stars

Top kvalitets service og omstillingsparathed.

I forbindelse med opsætning af beboelsesvogne rundt om i landet, har Renta været helt uvurderlige.Trods evigt skiftende behov og vejr, så er vi altid blevet taget godt imod og fået top service.

Uanset hvilken udfordring vi har stået over for, så har jeg altid kunne give Christina (Odense), Nicolai (Odense) eller Klaus (Glostrup) et kald. Om jeg skulle bruge en mandskabsvogn, akut toilet, dykpumpe, UTV eller noget helt femte, så har de altid grebet den og leveret. TAK!

April 19, 2024

Kære Mads

Tusind tak for den flotte anmeldelse og pæne ord.

Hvor er det fantastisk at høre, at vores service har gjort en så stor forskel for dig. Vi er virkelig stolte af vores team, som altid er klar til at tackle enhver udfordring.

Vi vil gerne sige tusind tak til dig for din tillid til os og for at lade os være en del af dit projekt.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitets service i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god og behagelig kundeservice…

Utrolig god og behagelig kundeservice som løser hverdagens små udfordringer når der skal lejes materiel.

Renta er en ny spiller på markedet men de lever fuldt op til vores forventninger.

Deres konsulent i Odense Christina Rye Heimann kan varmt anbefales som samarbejdspartner med gode priser og service.

March 26, 2024

Reply from Renta A/S

Tusinde tak for den flotte bedømmelse og de meget pæne ord - ikke mindst om vores konsulent, Christina.

Vi er glade for at I er en af Verdens Bedste Kunder.

Fleksibilitet og kundeservice

Som en del af mit arbejde, bruger jeg fra tid til anden Renta. Det er stort set altid ting der haster. Renta har altid kunne klare opgaven og kunne guide mig til en løsning. God service, flot indstilling og godt udstyr.
Thomas
Hvejsel Møbeltransport

January 29, 2024

Hej Thomas

Tak for den fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at vi har kunnet hjælpe dig med dine hastende opgaver. Fleksibilitet er nøglen, og det er fantastisk at vide, at vi har kunnet guide dig til en løsning hver gang.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord. Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger.

Har du brug for mere hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at give os et kald. Verdens Bedste kunder fortjener kun det bedste, og det er vores mål at levere det hver gang!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle leje nogle skilte

Jeg skulle leje nogle skilte, fik at vide at de kun udlejede til virksomheder og ikke privatpersoner, hende jeg snakkede med gav mig navne på to andre firmaer der udlejede. Jeg har nu lejet de skilte jeg skal bruge, så mange tak for hjælpen.

June 16, 2023

Janich slukker ildebrænde...

Hver gang det brænder på, så hiver jeg fat i Janich fra Renta Aarhus/Lohke Materieludlejning, og hver gang løser han mine problemer.

Servicen er altid i top, og man føler virkelig, at der bliver gjort alt, hvad der er muligt... og der er efterhånden langt imellem, at man har sådan en følelse i den verden, som vi bevæger os i.

June 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

LOHKE er gode til af informere

LOHKE er utroligt gode til at informere når der en sjælden gang imellem sker ændringer i planen omkring f.eks. en levering. uanset om de er stødt på problemer ved levering eller andet, så får jeg sms eller et opkald så jeg ikke forgæves står og venter. kanon god service

November 19, 2021

Leje af lifte

Jeg bruger ofte en lift og nogle gange ved jeg ikke hvad jeg skal bruge. Så ringer jeg ind til Lohke og så sender de en mand ud der måler op for mig.
Opmålingen passer hver gang. Der var en gang hvor liften ikke passede men det var min egen skyld da jeg ikke havde fået oplyst alt til ham opmåleren. Liftene er pæne og de virker modsat min gamle leverandør. De er lidt dyrere men det kan virkelig godt betale sig for en god oplevelse.

September 8, 2021

Prøvet Lohke for første gang

Min egen gravemaskine var gået i stykker, så jeg havde brug hurtigt at leje en. Jeg lejer ikke så meget, så jeg googlede på nettet og kunne se Lohke tilbød det. Kontooprettelsen (de handler kun med virksomheder) var lidt omstændig, men derfra gik det bare supernemt. En let bestilling via telefonen - og så fik jeg allerede 3 timer senere en meget flot maskine. Hele processen gik meget smidigt - Lohke kan jeg godt anbefale! Christian

September 2, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi har oplevet en super service!

Vi har oplevet en super service!
Vi benyttede os af LOHKE da vi havde en opgave i Herlev for en af vores Nordjyske kunder - Vi blev anbefalet at kontakte LOHKE af vores lokale JPS materieludlejning i Hjørring.

Vi skulle bruge liften en hverdagsmorgen kl. 05 og bestilte levering få dage før.
Først skulle vi oprettes i systemet med udfyldelse af skema og indsendelse af dokumentation, dette virkede
ved første tanke lidt omstændigt med alt den dokumentation. Men efterfølgende virker det professionelt og det spiller bare!

Da dokumenterne var sendt, blev vi efterfølgende ringet op af LOHKE's smilende medarbejder der blot ville sige velkommen og fortælle hvad de kunne tilbyde! DET VAR FEDT OG GOD STIL!

Så kom morgenen hvor vi skulle bruge liften, her ringede en engageret medarbejder/chauffør kl 04, han havde dårligt nyt omkring liften der desværre havde en defekt, men han ville fange en servicemand der kunne fikse den i en fart og give en melding retur hurtigst muligt. Kl. 04.50 Ringede chaufføren igen og meddelte at han var på vej med liften. Da han kom undskyldte han forsinkelsen, samtidigt med han var virkelig kundeminded og med en smilende og en glad attitude!
og som undskyldning for forsinkelsen smed han lidt sødt til montørerne i form af bolcher.

Det må siges at være en god henvisning og en super god førstegangs oplevelse på trods af forsinkelse - og alt personale var virkelig servicemindede!

Så vi ringer klart til LOHKE igen! :)

July 7, 2021

Take a closer look