Resights ApS Reviews 11

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

1. Software Company

Written by the company

Resights tilbyder en nem og simpel indgang til ejendomsdata, som både sparer dig tid, giver dig et bedre datagrundlag samt muligheder for at vækste din forretning.

4.3

3-star
2-star
1-star

Perfekt til formålet

Jeg faldt over hjemmesiden, da jeg skulle undersøge kommunale regler i Københavns Kommune. Den virkede perfekt til formålet, og derudover fandt jeg hjemmesiden interessant og overskuelig. Jeg talte også med en venlig medarbejder, Jonathan, som tilbød hjælp. Jeg er derfor meget tilfreds med servicen hos Resights, og ville anbefale den.

January 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt der samler alt den…

Fantastisk produkt der samler alt den data man har brug for som investor eller udvikler.

Jeg har kun brugt Resights til et enkelt projekt, men jeg satte mig ned og kunne straks gå i gang med at trække den data jeg havde brug for og lave de tegninger der var relevante.

Til mit behov ville jeg godt se lidt flere muligheder for at lave tegninger på kortet. F.eks. at kunne skifte farve og foruddefinerede strukturer andre end polygoner.

Men alt i alt et super produkt som jeg kun kan anbefale til danske ejendomsudviklere og investorer.

May 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

En klar anbefaling til ejendomsinvestorer på alle niveauer

Resights har givet mig en fantastisk indsigt i ejendomsmarkedet ved at analysere og præsentere data om ejendomsmarkedet, der ellers ofte kan være en jungle, på en letforståelig måde. Deres innovative tilgang til at brug af data om bl.a. huslejeniveauer, tomgangsprocent, etc. er nu essentiel for mig ift. at træffe velinformerede beslutninger på ejendomsmarkedet.
Det er fantastisk, at de har formået at samle alt data om ejendomsmarkedet på én så overskuelig platform.

Desuden er teamet hos Resights utroligt professionelt og dedikeret. De har været lydhøre, og vi har fundet en løsning, der passer til mine behov.

February 1, 2024

Bedste på markedet.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Resights, og jeg er virkelig imponeret over deres dedikation til at revolutionere ejendomsbranchen. Deres nyskabende tilgang til ejendomsdata har virkelig gjort en markant forskel i vores arbejdsgang.

Processen, som engang var tidskrævende og kompleks, er nu strømlinet takket være deres intelligente platform. Det har ikke kun sparet os for en betydelig mængde tid, men har også reduceret risici og forbedret nøjagtigheden i vores data.

Deres fokus på brugervenlighed og automatisering gør samarbejdet med dem yderst værdifuldt.

Alt i alt, kan jeg varmt anbefale Resights til enhver virksomhed inden for ejendomsbranchen, som ønsker at optimere deres processer og træffe velinformerede beslutninger på baggrund af deres integration for samtlige offentlige platforme. De går virkelig et skridt videre for at levere værdifulde løsninger, der gør en betydelig forskel for en arbejdsgang. Derudover er supporten i top - man får altid svar indenfor kort tid og hvis ikke det løses med deres online chat funktion, (hvilket i øvrigt er menneskedreven), får man et opkald for at løse eventuelle "udfordringer".

December 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bruger Resights i mit arbejde med…

Jeg bruger Resights i mit arbejde med investeringer, og det har været utrolig hjælpsomt. Man kan danne sig et nemt overblik og bruge deres udtræk meget effektivt.

Jeg har haft flere interaktioner med deres kundeserviceteam, og hver gang har jeg oplevet hurtige og hjælpsomme svar. Det er tydeligt, at de værdsætter deres kunder og stræber efter at yde en ekstraordinær service.

January 25, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Resights både i mit job i…

Jeg har brugt Resights både i mit job i ejendomsbranchen, samt til private ejendomsinvesteringer siden 2020. Værktøjet er helt uundværligt og skaber et overblik på få minutter, som jeg ellers skulle bruge halve og hele timer på at samstykke fra de forskellige kilder.

De har ligeledes udbygget værktøjet med lejedata, transaktionsdatabase og demografi - alle moduler, som jeg har stor glæde af.

Jeg kan varmt anbefale Resights til enhver med et job eller interesse relateret til ejendomme.

January 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Er på ingen måde lydhør overfor en…

Er på ingen måde lydhør overfor en nedskalering af mit behov og derved adgang til deres services. Blev "sweet talked" in i en al for stor og dyr pakke og er nu sendt til inkasso....det er sikkert et udmærket produkt, men kundeservice og eventuel ændring af aftaler samt aftaler om betalinger skal man lede længe...kan ikke anbefales herfra

January 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Helt igennem utroværdig hjemmeside

Helt igennem utroværdig hjemmeside, hvor data oplysninger på boliger ikke er korrekte, og at siden åbenbart heller ikke bruger nogen form for kontrol af rigtigheden af deres kilders oplysninger. Energital er ukorrekte, tidligere handels priser og datoer er ikke korrekte. Sikkert også mange andre fejl så.

June 17, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Siden er ikke responsiv og jeg kan…

Siden er ikke responsiv og jeg kan derfor ikke komme videre på min iPhone . Derudover opdager jeg EFTER sign up at det er en betalings platform . Venligst afmeld min profil jeg kan som sagt ikke trykke videre fordi jeres intro video spærer for adgang til at navigere på sitet.

October 26, 2021

Take a closer look