Nooit meer!
Ik heb tijdens een TikTok-live bij Nathalie / resjenathalie ookwel byblairs, een bestelling geplaatst met gratis verzending, maar de ervaring verliep verre van goed:
1. Verzending: Pakket werd opeens afgeleverd bij een dhl punt terwijl ik huis had aangevinkt. Mw gaf aan dat de gratisverzending actie alleen geldig is op dhl punten, het zij zo (1)
2. Producten: Van de twee bestelde producten was er één ineens een preorder die ik niet ontvangen heb, wat vooraf niet duidelijk was. Deze moet ik tot op heden nog steeds ontvangen. Het zij zo (2)
3. Verkeerd product: Het andere product ging om een parfum. Mw verkoopt verschillende dupes, maar bij deze parfum stond er niet bij dat het om een dupe ging. Dus ik ga ervanuit dat ik het origineel krijg (niet dus). Mw zegt dat 50 ml altijd een dupe is, wat niet in de productbeschrijving staat in vergelijking tot andere “dupes” op de site waar dit wel wordt vermeld. Dit neem ik dan maar als verlies, het zij zo (3)
4. Klantenservice: Toen ik hierover een e-mail stuurde, kreeg ik als eerst te horen “wat vervelend dat je zelf niet goed hebt gelezen” pardon?? Ik heb zelfs bewijzen meegestuurd dat het niet vermeld staat bij het product, maar mw blijft tegenspreken. In dezelfde mail werd ik beschuldigd van het verspreiden van onjuiste informatie op Instagram, terwijl ik geen Instagram-account heb. Dat je personen door elkaar haalt kan gebeuren maar neem dan verantwoordelijkheid en biedt je excuses aan, niet ontvangen van mw. mw verwacht wel dat je met respect tegen haar praat ondanks haar beschuldigingen! het zij zo (4)
5. Dubbele standaarden: De verkoper zei dat klanten haar niet informeel mogen benaderen, maar mw stuurt zelf continue hartjes naar klanten. Ook mocht ik haar niet 's avonds contacteren, maar mw zelf mag wel laat in de avond berichten versturen. Het zij zo (5)
6. Dreiging met juridische stappen: In plaats van een oplossing bood de verkoper dreiging met een jurist aan. Deze dreigingen waren voor mij dan ook de druppel en mijn besluit om een review te geven over dit bedrijf. Misschien kan haar jurist dan ook meteen naar alle andere klachten kijken, want als ik die eerder had gelezen, had ik hier nooit besteld.
Al met al een teleurstellende ervaring. Ondanks alle bewijzen die ik heb toegestuurd, weinig samenwerking te vinden met dit bedrijf! En naar mijn zeggen een verkoper met weinig respect en verantwoordelijkheid naar klanten toe.
Ik wacht mijn preorder nog af, en neem het andere product voor lief.
Ik zou anderen aanraden goed onderzoek te doen voordat ze hier bestellen.
Voor mij nooit meer!
Inmiddels aangifte gedaan en krijg meerdere dreigementen van mw via mail. Mw loopt mij constant te bellen en mailen met dreigementen over juristen en advocaten en dat ik haar stalk. Aangifte is gedaan
April 2, 2025
Unprompted review