Restaurant Sommerlyst

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Fantastisk mad dog trækkes hele oplevelsen ned efter mødet med hvad der må forventes at være ejeren. Tider som er aftalt lang tid før, rykkes rundt ved en sms aftenen før og generelt var personen både... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har fornylig været til brunch hos jer og var fuldt ud tilfreds! Ekstrem hurtig servering af kaffe, the og juice helt fra start og et super flot anrettet brunch bord med alverdens skønne ting med pe... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Stedet var tidligere i problemer (kniven for struben). Har nu været der et par gange og det har sådan set været ok, men søndagsbuffe’en som alle roser til skyerne lader meget tilbage at ønske. Pandeka... See more

Rated 1 out of 5 stars

Når jeg her sidder og læser alle de her dårlige anmeldelser kan jeg kun nikke genkendende til næsten alle sammen da jeg fejrede min 70 års fødselsdag 1 December 2021, aflysning af festen grundet ikke... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Vi er en restaurant/selskabs forretning med a la carte og forudbestilte selskaber, vi ligger mit i den danske natur i Korsør Lystskov.

Snydt af Jesper Jensen, Restaurant Sommerlyst

Rest. Sommerlyst/Den Gamle Jagtkro, Korsør

Dette er min anmeldelse af oplevelsen omkring afregningen for min 70 års fødselsdag, som jeg holdte på restauranten. Havde jeg kunne give 0 stjerner, så havde anmeldelsen fået det!

Jeg aftalte menu og pris forud med ejer, hvor der blev lovet ½ pris for børn af tjeneren Niels på restauranten, af voksenprisen, og jeg betalte depositum på 2.500 kr. som kontrakten udbad.

Festen forløb som ønsket, men jeg erfarede efterfølgende at jeg var blevet opkrævet for mange penge for festen. Jeg havde betalt fuld pris for alle gæster, også børn - og det indbetalte depositum på 2.500 kr. var ikke blevet modregnet ved afregningen for festen.

Jeg har forsøgt at få ejeren af restauranten, Jesper Jensen i tale af flere omgange omkring problemet, men han reagerer ikke. Jeg har ringet, mailet og er mødt personligt op for, at indfri vores mellemværende, men Jesper meddelte blot, at jeg INGEN penge ville få - det til trods, at der var sket en åbenlys fejl.

Jeg har alle bilag og der er ingen tvivl om, at jeg har 3.945 kr. til gode, når man sammenligner kontrakt og kvitteringer.

Jeg føler mig i dén grad snydt og bedraget af Jesper Jensen - og kan på INGEN måde anbefale hans restaurant.

Lyder restaurantens navn bekendt, så er det formegentligt fordi at den har været med i programmet "Med kniven for struben" udsendelse nr. 5, klart beskrivende at Jesper Jensen ikke er god til, at drive restaurant. Servicen kan man i hvert fald ikke klage over, for der er SLET ikke nogen.

August 23, 2020
Unprompted review