Restaurantrebelsk Reviews 18

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Veltilberedt kød og små skønhedsfejl

Vi startede med en virkelig lækker tartar, hvor de enkle ingredienser spillede perfekt sammen. Min ribeye var stegt til perfektion, fritterne var sprøde og velsmagende, og chilimayonnaisen sad lige i skabet. Min kones angus var dog stegt lidt til den røde side for vores smag, men stadig fuldt ud godkendt

Personalet var virkelig søde og hjælpsomme.

Jeg vil gerne komme igen

February 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

​⭐⭐⭐⭐⭐ Suveræn oplevelse – mad og service i topklasse!

Min kone og jeg havde en fantastisk aften på Restaurant Rebelsk. Det er sjældent, man får så god mad, at man bliver nødt til at smage det hele, men jeg endte faktisk med at bestille både deres oksekødsburger og deres kyllingeburger. Begge var fænomenale! Pomfritterne var sprøde, og sovsen sad lige i øjet.
​Konen fik en bøf med pommes, som var super mør og perfekt tilberedt.
​Udover den lækre mad vil jeg fremhæve servicen. Vi blev mødt af et smilende personale, og betjeningen var både utrolig god og lynhurtig.
​Alt i alt en 5-stjernet oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen!

January 8, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sted, og ville helt sikkert komme igen!!

Vi var inde og spise på restauranten, og det var en rigtig god oplevelse. Maden var velsmagende og flot anrettet, og betjeningen var venlig og professionel. Stemningen var behagelig, og alt fungerede, som det skulle. Vi kan klart anbefale stedet og kommer gerne igen. 😊

December 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mad på højt niveau og god service - nok Randers bedste

Det er tredje gang vi besøger Rebelsk, og jeg kan kun sige, at maden er på et højt niveau. Kødet er fra anerkendte producenter, f.eks. Greater Omaha, og det giver oplevelsen et kraftigt nøk op. Der er mange detaljer i retterne, som den almindelig gæst nok ikke tænker over, men det får man hos Rebelsk. Kokken i køkkenet kan sit kram i detaljer, og det skal værdsættes. Retterne er "ærlige", og der er fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Du kan se, hvad maden består af, og det er et stort plus i min verden. Vil nok gå så langt at sige, at det er Randers bedste spisested - efter at have besøgt de andre også. Vi kommer helt sikkert igen. Tak til teamet bag Rebelsk - kontinuerlig højt niveau kommer ikke af sig selv, det kræver hver dag hårdt arbejde og stor kærlig til mad og gæsten.

August 26, 2025

Ikke mindre end fantastisk🥰

Ikke mindre end fantastisk🥰jeg holdte min søns konfirmation hos rebelsk og alt var i top klasse, skønne lokaler, de imødekom alle vores ønsker, maden var i top top klasse som i virkelig lækker, betjeningen var fantastisk, alt spillede bare 120% og jeg har kun fået positive tilbagemeldning fra alle gæster♥️det kan på det varmeste anbefales🤩uanset som du skal have en hygge middag, eller holde en stor fest, så er rebelsk bare bedst⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

May 17, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ikke prisen værd

Ikke prisen værd.
Betjening var super venlig og opmærksom, det var det bedste ved den aften. Vi fik sunday roast, nogle meget små gennemstegte skiver, udemærket pommes frites og noget bearnaise der smagte som noget fabrikslavet der var peppet lidt op.

Vinkort alt for dyrt ift. kvalitet. På gode steder gange man måske indkøbspris med 3, her ganger man med 6-8.

Alt i alt skuffende og på niveau med Jensens bøfhus eller lign. Vi kommer ikke igen. Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

April 20, 2025

Maden - stedet - værtsparret

Har spist på restaurant Rebelsk søndag 23.03.25 og hvilken oplevelse - maden var i særklasse fantastisk og betjeningen helt i top.
Det unge par som ejer denne restaurant var selv tilstede i restauranten iaften og igen hvilken service der blev givet.
Vi kommer med garanti igen her på denne restaurant.
Sikke en oplevelse

March 23, 2025

Fantastisk, vi kommer igen

En fuldstændig fantastisk oplevelse! Lækker mad, der forkæler smagsløgene, og en betjening, der overgår alle forventninger. Atmosfæren var skøn, og vi følte os virkelig velkomne. Vi kommer helt sikkert igen – og kan varmt anbefale dette sted :-)

February 14, 2025

Yum’!

Min kæreste og jeg var forbi i lørdags ved 18-tiden (første gang vi har været her). Jeg kan ikke helt genkende de negative punkter i de tidligere anmeldelser, men jeg kan da sige at der absolut ingen problemer har været med udluftningen. Betjeningen var venlig og helt “nede på jorden”, ingen betydelig ventetid på retterne, mega lækkert brød som velkomst-snack - og dén 350g Striploin fra Uruguay jeg fik, var både saftig, stegt til perfektion efter mit ønske, og selvfølgelig ekstremt velsmagende.

Summa summarum: Vi gik både mætte og glade derfra 😃🙏🍾 Vi kommer helt sikkert igen en dag 👌

January 31, 2025

Smeltende lækker kalve-roast!

Mine voksne børn er vilde med Rebelsk, så efter at have hørt om alle de lækre madoplevelse tog vi til "søndags-roast"! Smeltende lækker kalve-roast!!! Med lækker salat, store pommes og ægte bearnaise med et lækkert tvist!
Det er deres søndags-menu ad libitium til kun 295,- 🙌
Lokalerne er lækre stilrene, og vi var så heldige, at ejerne selv var på job og ville fortælle historien om overtagelsen og restureringen.
Så dejligt at man lige får lidt ekstra oplevelse. Vi tilkøbte både lækker cheesecake og chai-tini's for Rebelsk har bare en lækker afslappende atmosfære, hvor man har lyst til at blive hængende.
Vi kommer tilbage💯

December 29, 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Jeg bestilte en medium bøf, den var helt rå da jeg fik den. Jeg sendte den tilbage, og fik samme bøf tilbage og den var stadig til den rå side.
Dårlig udluftning så hele restauranten var fyldt med mad os. Der var skår i min kærestes glas. Mega skuffet og spild af penge, alt alt for dyrt. Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Kommer ikke tilbage og vil ikke anbefale stedet 👎🏼

December 14, 2024

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Bestiller Black Angus. Bøffen er sur. Sender den ud. Tjeneren kommer tilbage og siger, at sådan skal den være. Får den dog sendt ud. Rodfrugterne er dækket af uspiselig krydderi. Gik sulten hjem.

December 14, 2024

Rådet kød på rebelsk!

Jeg var ude og spise på restaurant rebelsk her i lørdags d 19 October. Bestilte den store tomerhawk steak til 900 kroner, da jeg fik den lugtede den og smagte den surt. Tjenere og kokke insisterede på kødet var godt, da det stadig overholdte sidste anvendelse dato. Skal aldrig spise på rebelsk igen. Tænk at betale 1000 kroner for et stykke rådent kød.

October 19, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Maden fejlede intet, men “mad osen”

Maden fejlede intet, gode bøffer incl. tilbehør og vin, god service fra start til servering !
Og så stoppede det også der🤯
Vi ankom 18:15, stille og rolige omgivelserne, men som der blev fyldt op i restauranten imod 19:00, blev tilværelsen være og være, stank af mad os, en tyk fed luft i lokalet, ikke godt og holdbart for en forholdsvis ny åbnet restaurant🫣
Den service som vi oplevede i starten forsvandt som der kom flere mennesker i restauranten, som at sige, ingen som i INGEN🤬
Vi valgte at gå, efter vi skulle bede om regning, selv gå til kassen og betale, og stinkende som én kok efter en hel arbejdsdag, ikke i orden at de kan få lov til at drive et spise sted i den “stank”
Og nej jeg er ikke sippet, men når “tågen” en dag har lagt sig, kommer jeg måske igen, for som skrevet, maden fejlede intet

October 19, 2024

Har været derinde 2 søndage i træk d

Har været derinde 2 søndage i træk d. 29/10 og d. 6/11 hvor der kun er den samme menu at vælge. 1 gang kunne vi ikke få armene ned da maden og serveringen var helt igennem suveræn.
Måtte gentage vores succes søndagen efter som så desværre var en kæmpe fiasko da kødet ikke var lavet ordentlig. Ingen stegeskorpe, senet og kunne ikke skæres i fordi det var sej som sålelæder 🙁 klagede over kødet hvor kokken var tilstede, fik det byttet til noget der var ligeså dårligt, klagede igen og fik af vide hvordan det var stegt, hvilket jo ikke ændrede noget på kødet☹️ derefter blev der ikke gjort mere, og kokken så vi ikke. Ved betaling beklagede tjeneren ( kokken stod ved siden af igen ) jeg sagde til tjeneren det ikke var betjeningen der var noget i vejen med. Fik 2 øl gratis, men ville hellere have haft noget godt kød. Mine anbefalinger til venner og bekendte har jeg så lige ændret på. Det kunne have været god stil at kokken havde vist sig. Ikke flere besøg herfra… desuden kunne vi se da vi forlod stedet vi ikke var de eneste der havde efterladt kødet😑

October 10, 2024

Dårlig oplevelse

Fik en burger som var meget tørt og pamsfritter havde fået alt for meget.
Vi sad alt for længe og ventede på vores mad. Ca 1times tid Og de havde 2 forskellige undskyldninger hvorfor maden ikke var kommet ud.
Vinen var alt for dyrt og vi kunne ikke få vand til vores vin, det skulle bestilles ekstra ved siden af. Vil ikke anbefale restaurant til andre.

August 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Koncept en blanding mellem Hereford…

Koncept en blanding mellem Hereford beefstouw og Jensens bøfhus. Maden var et sted imellem, men priserne stikker helt af. Vinkortet var ren tyveri, 785 for en vin til butiks pris på 189, som de helt sikkert får langt billiger. Bordet bag os klagede over sovsen var kold, fik at vide at den var som den skal være
Trist start på noget som kunne have været godt

August 9, 2024

Is this your company?