Restaurant Svendborgsund Reviews 47

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse 🤗 Vi var 2 der kom ind og bestilte bord ovenpå med udsigt til havnen, meget hyggeligt 🤗 Vi fik grillet tun til forret og ribeye til hovedret Nu har jeg selv været restauran... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ej spøjst sted - besøgt i uge 12 Vi var 2 personer som gerne ville have Ribeye. Jvf menukortet bestod det af kød, grillet asparges, grillet spidskål, søde kartoffel fritter og chilimayonn... See more

Rated 2 out of 5 stars

Hyggelige omgivelser og en god æggekage. Meget dårlig flæsk som var friture stegt og kvalmt. Rugbrødet var ikke hjemmebagt men tørt og kedeligt. En tjener som virkede træt, udbrændt og ligeglad.... See more

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Restaurant Svendborgsund præsenterer et udvalg af lækre danske retter. Her er maden lavet med omtanke og på de gode råvarer. Bestil bordet idag.

3.2

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Maden smagte godt

Maden smagte godt, deres priser er dog lidt til den dyre side, vi var en gruppe på 8 personer i en netværksgruppe til spisning, og ville gerne betale hver især, da vi ikke kender hinanden, det havde overtjeneren svært ved at acceptere og sagde næste gang betaler i samlet fordi da kender i hinanden “Det er så ikke tilfældet da det typisk er forskellige fra gang til gang i en netværksgruppe”

Maden ⭐️
Beliggenheden ⭐️
Pris ❌
Service ❌/⭐️
Venlighed ❌

April 10, 2026

Fantastisk oplevelse 🤗

Fantastisk oplevelse 🤗
Vi fik grillet tun til forret og ribeye til hovedret
Nu har jeg selv været restaurant chef i mange år, men jeg har da sjældent fået noget der smagte så godt og alt var bare lavet og stegt til perfektion
Service var professionelt og tjener havde stort overblik, selvom der var nærmest fuldt booket, så også der var alt perfekt
Giver mine varmeste anbefalinger og vi kommer helt sikkert der igen

April 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Endnu en gang en super oplevelse

Endnu en gang en super oplevelse. top professionel tjener og kokke. meget opmærksom tjener, der var rigeligt at lave. mange bore var besat. maden var veltillavet dufte rigtig godt og smagte fantastisk. gode vine og en rigtig god kop kaffe. en dejlig aften. vi giver 5 kokkehuer.

March 31, 2026

Ej spøjst sted

Ej spøjst sted - besøgt i uge 12

Vi var 2 personer som gerne ville have Ribeye. Jvf menukortet bestod det af kød, grillet asparges, grillet spidskål, søde kartoffel fritter og chilimayonnaise. Ingen sauce….

Jeg bestilte medium og ville toppe op med bearnaisesauce. Det korte og spidse svar fra tjeneren var, at det kunne jeg ikke få lov til. På trods af at månedens 3 retters menu indeholdt helstegt oksefilet med bernaise….

Min gæst ville gerne have sin bøf medium rare. Det var ikke muligt. Han kunne vælge mellem rød og medium. Altså ville man ikke stege bøffen som gæsten ønskede.

Jeg troede at en restaurant levede af tilfredse gæster, og ville gøre det ypperste for at imødekomme gæsternes ønsker.

Det gælder næsten alle steder. Men ikke på Svendborgsund 🤨

Kommer jeg igen? Nej tak

March 20, 2026

Friture stegt flæsk

Hyggelige omgivelser og en god æggekage.

188 kr pr/person for en halv æggekage er ikke value for Money🤢

Øv øv kom igen

February 27, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde bestilt bord og rimelig tid…

Vi havde bestilt bord og rimelig tid efter får vi bestilt menu. Venter så 50 minutter på drikkevarer, efter en time rykker vi for maden den kommer efter 65 minutter fra vi kom, desværre var bøfferne nået at blive kolde da tjener havde travlt med et ret vigtigt selvskab.Bøfferne bar tydeligt præg af at de ikke var nytilberedt. Det var tydeligt præg af at tjener ikke havde tid til os, pris og kvalitet hænger ikke sammen.

February 21, 2026

Genopvarmet mad

Fik seje lammechops som bar præg af genopvarmning. Alt var genopvarmet. Intet nylavet. Det kan man ikke nå på de 5 minutter det tog at komme med vores mad. Øv. Dyrt og dårligt.

August 2, 2025

Sløj og dyrt

Desværre en rigtig Sløj og dyr oplevelse.
Vrissen kvindelig overtjener, som knap nok gad tage imod bestilling og betaling, og stedet er dyrt uden kvaliteten følger med. 245 kr. for et helt almindelig stjerneskud. Slutteligt blev der ikke sagt farvel eller tak for i aften. Alt i alt dårlig utiltalende stil.

July 8, 2025

Godt

Omstillingsparate tjenere, super service, rigtig god mad og overordnet en god oplevelse!

May 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Svendborgsund levede igen op til forventningerne.

Vi var 4 personer som havde bestilt bord. Bordet var klar med flag og pæn opdækding - det var en god start på aftenen. Vi bestilte Tournedos og Wienerschnitzel, alt var veltillavet og smagte super dejligt. Behagelig servering og hyggelig stemning i lokalet. Tak for en god aften.

February 4, 2025
Rated 2 out of 5 stars

45 minutters ventetid på en…

45 minutters ventetid på en wienerschnitzel og en rødspætte!! Og den var ikke frisk!! Fyldt med rogn!! Det er rødspætter kun i foråret, så den var frisk - fra frost!!! Og så var den stegt tør!!! Wienerschnitzel var okay, men blege brasekartofler og ærterne var alt for store/grove = melede.

October 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God mad, god service, og hyggelig stemning

Har flere gange spist på svendborgsund, og har fået både tre retters måneds menu, lam, og stor bøf.
Der har altid været god service og virkelig lækker mad.

Dog har vi en enkelt gang oplevet, at måneds menuen ikke var den, der stod på hjemmesiden. Men de får alligevel 5 stjerner, da maden var god alligevel.

March 1, 2024

Dårlig service!!!

Seriøst. Ved godt at det ikke er deres skyld at der kommer en stor fed måge forbi og skidder min kæreste lige i hovedet og udover alt vores mad og drikke. Vi var ikke engang halvvejs med det meste af det. Men at de ikke engang tilbyder noget nyt og får tørret bordet af, det er jeg godt nok forarget over. Det kostede os 900kr. For ingenting. Vi kunne bare betale og gå vores vej. De var fuldstændig ligeglade. Har aldrig oplevet så dårlig service. Det er for vildt.

July 15, 2024
Rated 4 out of 5 stars

God veltilberedt mad.

Vi var 4 personer, god mad og store portioner. Kan anbefales.
Restaurationen fik dog besøg af en dameklub, der åbenbart var medlem af råbeklubben. Vi måtte opgive at tale sammen.

July 5, 2024

Is this your company?