Company details
Written by the company
Vi specialiserer os i ergonomisk og innovativt søvntilbehør, der hjælper mennesker med at sove bedre og vågne mere udhvilede. Vores mission er at kombinere komfort, funktionalitet og æstetik i produkter, der gør en mærkbar forskel i hverdagen uanset alder og behov. Restflow er rejsen hvor din bedre søvn starter.
People also looked at
Understøtter en oplevelse af ro
Jeg har modtaget min Restflow pude og elsker den. Den er nem at fylde med vand og super behagelig. Faktisk bruger jeg den også til klienter i velvære behandlinger, hvor puden understøtter deres følelse af ro.
Min erfaring med Restcloud
Jeg har haft virkelig god erfaring med min nye pude fra Restflow.
Især fordi jeg selv kan bestemme hvor meget eller lidt puden skal fylde med justering af vandet, elsker det, uanset om jeg sover på ryggen eller siden kan jeg bruge den til begge. Jeg har et arbejde hvor jeg får meget trætte skuldre, og her er det vigtigt for mig i perioder, om jeg skal sove på siden eller ryggen, og selvfølgelig en pude som passer til mine skiftende sove stillinger.
Jeg var lidt skeptisk i starten, men nu vil jeg slet ikke af med den igen. For mig har det gjort en reel forskel for min søvn.
Anbefaler hvis man gerne vil kunne justere sin pude i stedet for at have 2.

Reply from Restflow
Det har virkelig været den skønneste…
Det har virkelig været den skønneste soveoplevelse med Restflow.. Puden er nem at håndtere med påfyldning af vand!
jeg kan kun anbefale:)

Føles dejlig støttende…
Jeg havde ærligt talt ikke de største forventninger til Restcloud puden. Jeg troede, den ville gynge, larme eller føles varm 😅 Men jeg tog jo helt fejl! Den føles præcis som en helt almindelig pude, bare med den fordel, at jeg ikke behøver at ryste den på plads hele tiden. Den holder formen perfekt og giver super god støtte til nakken, så jeg vågner uden spændinger. En virkelig behagelig og smart pude, som jeg varmt kan anbefale! ✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg købte en pude fra Restflow og jeg er virkelig imponeret! Den former sig perfekt efter nakken og giver fantastisk støtte hele natten. Jeg vågner uden spændinger i nakke og skuldre, og min søvn føles meget dybere.
Kvaliteten er helt i top, og man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både design og materialer. Leveringen var hurtig, og puden kom flot pakket ind.
Jeg kan varmt anbefale Restflow-puden til alle, der ønsker en bedre og mere komfortabel nattesøvn!

Reply from Restflow
Den mest behagelige pude jeg har prøvet…
Den mest behagelige pude jeg har prøvet til dags dato, kæmpe anbefaling!

Reply from Restflow
Absolut bedste pude jeg har prøvet.
Absolut bedste pude jeg har prøvet! Jeg har aldrig sovet bedre siden jeg investerede i en vandpude fra Restflow. Hurtig levering og god professionel service. Klar anbefaling herfra!

Reply from Restflow
Fantastisk produkt og god kavlitet
Virker som den skal
God pude med fin støtte. Nem at justere og god kvalitet. Meget tilfreds.