Peugeot 3008 1.6 e-thp stage 1…
Peugeot 3008 1.6 e-thp stage 1 chiptuning laten doen. Van 165 pk en 240nm naar
190 pk en 320nm koppel. Erg blij met het resultaat. Snel een afspraak, erg vriendelijk.

Reply from Revs Unlimited
Online verkoop van automaterialen. Denk hierbij aan schoonmaak artikelen, additieven, tuning en styling. Ook zijn wij gespecialiseerd in Chiptuning. Wij kunnen uw auto voorzien van een aangepaste software voor uw auto.
Bornerbroeksestraat 60a, 7621AG, Borne, Netherlands
Peugeot 3008 1.6 e-thp stage 1 chiptuning laten doen. Van 165 pk en 240nm naar

Reply from Revs Unlimited
Snelle service en goed uitgevoerd. Super tevreden.

Reply from Revs Unlimited
Probleem met de EGR goed verholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Reply from Revs Unlimited
Vriendelijk ontvangen en snel geregeld. Binnen een uurtje was het al klaar en het verschil is duidelijk merkbaar.

Reply from Revs Unlimited
Goed en netjes geholpen met het gewenste resultaat...

Reply from Revs Unlimited
Top bedrijf, ik kon snel terecht en het was snel geregeld. Er wordt goed uitgelegd wat er precies gebeurd en het is een erg aardige man.
Mijn auto is van 140 naar 175 PK gegaan en van 250 naar 320 NM koppel. Ik raad het zeker aan.

Reply from Revs Unlimited
Ik heb chiptuning laten uitvoeren om meer pk (paardenkracht) te verkrijgen en te zorgen dat mijn auto soepeler en zuiniger rijdt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Bovendien had ik enkele technische vragen, die snel beantwoord werden met een oplossing.
Zeker een aanrader als je er nog over twijfelt.

Reply from Revs Unlimited
Top top top mooie producten top service en goeie prijzen

Reply from Revs Unlimited
Snel uitgevoerd met een zeer goed resultaat.
Erg tevreden over dt bedrijf, ik kan het iedereen aanbevelen.

Reply from Revs Unlimited
Super service , een aardige man met veel verstand van autos en weet wat die doet

Reply from Revs Unlimited
Top bedrijf en top geholpen. Aanrader! Koffie is ook goed en erg vriendelijk personeel!
Hoge kwaliteit en betaalbaar!

Reply from Revs Unlimited
Ik heb mijn VW Golf 7 laten chippen bij deze firma. De prijs was goed, de service uitstekend en de kwaliteit top. De auto pakt lekker op en heeft nét dat tikkie extra. Aanrader.

Reply from Revs Unlimited
Goede leverancier, bestelling snel geleverd en prijzen zijn netjes. Zelfs voor het chippen van mijn auto kan ik er terecht. Top!

Reply from Revs Unlimited
Zo! Mijn velgen zijn echt weer als nieuw. Vooral m’n voorwielen zagen er niet meer uit. Jammer dat ik geen foto’s kan uploaden.

Reply from Revs Unlimited
Vriendelijke hulp en goede kennis van zaken. Het assortiment is heel ruim. Zeker weten een terugkerende klant!

Reply from Revs Unlimited
Learn more about other kinds of reviews.