Ridekunst med lethed Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for at være en del af Ridekunst med Lethed. Her finder jeg inspiration til træning af min hest, hvor hestevelfærd er udgangspunktet. Der er altid god og udførlig hjælp at hente ent... See more

Rated 5 out of 5 stars

Christina er en sublim formidler. Hendes tilgang til heste, træning og ikke mindst os mennesker er formidabelt. Man får altid gode input og det virkelig gode undervisningsmateriale gør at man mærker... See more

1. Horseback Riding Service

Written by the company

I min Medlemsklub tilbyder jeg personlig feedback og sparring på din træning, hvor vi træner på hestens præmisser. I Medlemsklubben giver jeg dig den røde tråd i træningen uanset hvilket niveau du er på, så du føler dig sikker i at kunne træne din hest. Ved hjælp af over 350 overskuelige og forståelige instruktionsvideoer lærer du at uddanne din hest signal for signal og øvelse for øvelse, så du og din hest opbygger et godt samarbejde og fundament. Jeg ønsker – via min online undervisning – at skabe en dybere forståelse for, hvordan vi bedst kan træne vores heste, og jeg deler altid alle øvelser ned i små overkommelige og forståelige delmål. Medlemsklubben er et trygt og indbydende fællesskab, hvor du kan udforske og lære om mine træningsmetoder og øvelser. Jeg er her for at støtte dig på din rejse som hestetræner og give dig den nødvendige viden og de bedste redskaber til at opnå et meningsfuldt samarbejde med din hest.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Let forståeligt og guidende online…

Let forståeligt og guidende online materiale med mulighed for sparring. Materialet er muligt at gense og genbesøge så man kan se det igen sideløbende med, at øvelserne trænes. Træniningsmetoden er med fokus på hesten og tålmodighed til at den kan tage læringen ind og forstå opgaven uden tvang og voldsom pres. Kan klart anbefales!

March 31, 2026

Fantastisk gruppe

Fantastisk gruppe
Her er virkelig mulighed for at lære, nørde og fordybe sig i biomekanik, mental balance, jordarbejde, klikkertræning miljøtræning og meget mere...
Kan helt klart anbefaldes :-)

February 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Christina Holmbeck er en fantastisk…

Christina Holmbeck er en fantastisk underviser, formidler og pædagog. Hun har en kæmpe stor viden og erfaring.
Christina giver forklaringer, som altid virker utroligt logiske, når hun fortæller og forklarer.
Christina’ s store grundigt udarbejdede materiale formidler hun på en meget forstående måde både verbalt og suppleret op med rigtig mange fine illustrationer.
Alt er bygget op i bidder med mange delmål undervejs frem til målet.
Det er meget inspirerende at læse om, lytte til, og motiverende, så lysten til lige at skulle ud og prøve det af ude med hesten, er stor.
Christina s metode er bygget op så alt ligesom hænger sammen, og hvis man ikke lige kan få tingene til at lykkes, ja så giver hun plads til, at man selv, måske med lidt hjælp, finder frem til at der er noget i basis signalerne der ikke er optimale. Aldrig med en fordømmende tilgang, men altid med stor forståelse og anerkendelse fra Christina’ s side.

January 31, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Lær at uddanne din egen hest

En hel fantastisk mulighed for at lære at uddanne sig selv og sin hest helt fra grunden af. Trin for trin. En meget nutidig træningsform, hvor mental balance er udgangspunktet. Du kan følge Christinas illustrative videoer , sende dine egne videoer ind og modtage anerkendende og konstruktiv feedback. Som at ha en personlig træner. Og så fællesskabet i Facebook-gruppen. Kan kun anbefale medlemskab af Ridekunst med lethed trin for trin hvis du søger et sted at lære at uddanne din hest selv, i et fællesskab med andre.

December 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Et site alle hestemennesker burde kende

Man får altid gode input og det virkelig gode undervisningsmateriale gør at man mærker både en fremgang og stabilitet hos sin hest og hos sig selv.

December 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er top fan af medlemssiden…

Jeg er top fan af medlemssiden Ridekunst med lethed 🤩
Udførlige vejledninger både på skrift og videomateriale. Meget pædagogisk og venligt forklaret. Masser af øvelser og læring at give sig til og vigtigste element, at det hele er baseret på horsemanship 🙏 Der er altid hurtig hjælp at hente, søde og et meget højt serviceniveau 👌 En Facebookgruppe, hvor man kan lægge sine egne videoer ind og få sparring.
Kan klart anbefale medlemssiden til øvede som til begyndere 👏👏

December 10, 2025

Ridekunst med Lethed - Inspiration til hestetræning

Der er altid god og udførlig hjælp at hente enten i de udførlige videoer på hjemmesiden eller via givne kommentarer til dine egne optagede videoer, så man kan forstå og komme videre med øvelserne.
Når du starter i Ridekunst med Lethed kan du bare række ud efter Christina Holmbæcks hånd, så vil den blive grebet.

November 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det er så lærerigt at være med i…

Det er så lærerigt at være med i Ridekunst med lethed. Jeg har opdaget ting i hesteverden som jeg ville ønske jeg havde lært som barn! Det er den fedeste følelse at få, når tingene kædes sammen og lykkes, især når min hest selv begynder at ligge vægten på bagparten fordi der er rart at være. Vi har det bedste kammeratskab sammen i klubben, god opbakning til hinanden ♥️

August 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ridekunst med lethed er et fantastisk univers …

Ridekunst med lethed er et fantastisk univers hvor du kan skabe et helt fantastisk bånd med din hest.

Et uddannelsesforløb hvor du med ro og mental energi bliver ført fra de lette op i de helt svære og krævende øvelser, hvor både rytter og vigtigste af alt hesten kan følge med hele vejen.

Det er nemt og overskueligt, det er sådan set bare at starte fra start.

Jeg har en fjordhest på 3 år som jeg har bestået basis prøverne med.
Basis prøverne består af 13 øvelser som alle skal bestås, herefter får man et super flot diplom med et fint skriv om hver øvelse. Her kan man virkelig læse at Christina har set dine videoer og lagt mærke til hver en bevægelse fra både hest og ejer.
Christina er med dig hele vejen og hun er altid klar til at hjælpe. Hun svare altid hurtigt og man kan mærke at hun virkelig bruger tid på at se det du sender og kommer med gode og uddybende svar.

Jeg kan kun anbefale ridekunst med lethed. Det er en fantastisk måde at træne sin hest på.

November 11, 2025

Anbefales på det varmeste

Da jeg første gang overvejede Medlemsklubben, var jeg lidt tøvende på grund af prisen, men jeg kan nu sige, at det har været hver en krone værd.

Det allerbedste ved Medlemsklubben er de logiske forklaringer på øvelser, som fungerer super godt.

Jeg havde aldrig arbejdet med jordarbejde før og manglede en systematisk måde at træne min hest, Silaz, på. Takket være Medlemsklubben er Silaz nu mere balanceret og afslappet. Jeg er overrasket over den positive effekt dette har haft på bare 3 måneder, og har fået flere kommentarer om, at vi har taget et stort skridt i den rigtige retning.

En stor fordel ved Medlemsklubben er adgangen til alle undervisningsvideoerne på én gang. Jeg sætter også stor pris på podcasten, som jeg lytter til rigtig meget. Nogle episoder har jeg endda lyttet til flere gange.

Det at undervisningen foregår online er fantastisk; det er fleksibelt og nemt at tilgå. Jeg ville anbefale Medlemsklubben til alle. Den giver klare, logiske forklaringer, som er lette at forstå og anvende.

Til sidst vil jeg tilføje et stort tommel op. Medlemsklubben er superbra! Den har været en afgørende faktor i min og Silaz’ udvikling, og jeg ser frem til at fortsætte min rejse.

January 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe viden der formidles på en god måde

Christina Holmbeck har en kæmpe viden og formidler det i på en måde så det altid er let at forstå.
Hun giver sig god tid til at svare på alle spørgsmål der stilles af medlemmerne.
Jeg synes det er penge der er givet godt ud og et godt supplement til træning af mine heste

July 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med Christina Holmbæks…

Jeg er vild med Christina Holmbæks medlemsklub!

Christina er en helt fantastisk formidler af teoretisk og praktisk hestetræning på en meget forståelig og tilgængelig måde.

Hun er en erfaren underviser og har en hel særlig evne til at forstå hver enkel ekvipage som hun favner på det niveau man er.

Du har den unikke mulighed at sende video til hende og det er med stor pædagogisk forståelse at man bliver guided videre i sin træning.
Det giver mening at få sat ord og fokus på sin træning, hvilket for mig, giver en indsigt og egen erkendelse.
Det åbner mine øjne for hvad der biomekanisk sker og hvad der er at holde øje med i al træning.

Der er en mening og en rød tråd igennem medlemsklubbens mange mange illustrationer og videoer med masser af praktiske og enkle værktøjer der nemt kan tilpasses den enkelte ekvipage uanset om man er nybegyndt eller mere erfaren i sin træning.

Du lærer at se, hvor din hest er i sin uddannelse, og hvordan du med en masse delmål kommer nærmere målet til en hest i mental og biomekaninsk balance.

February 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fabelagtig uddannelse for hest og ejer/rytter

Christina Holmbæck har med sin Medlemsklub (Ridekunst med lethed) og tilhørende facebookgruppe skabt et unikt univers for alle, der gerne vil have stærke, smidige og sunde heste med gode gangarter.
Christina har et særligt talent for at bryde høj faglighed og kompleksitet ned i små overskuelige delmål, så det er let at gå i gang med uddannelse og træning af hesten for såvel nybegynderen som den garvede rytter.
Rækkefølgen af øvelserne er bygget op, så der først skabes et stærkt fundament ift. balance og signaler. Derefter bygges der oven på fundamentet trin for trin.
Medlemsklubben er i lige så høj grad uddannelse af ejer/rytter som af hest, idet Christina hele tiden klæder ejer/rytter på til at kunne vurdere hestens bevægelser samt skelne mellem godt og knap så godt.
Medlemsklubben har et omfattende og varieret træningsmateriale, og der kommer hele tiden nyt til.
Der afholdes jævnligt teoriaftener, hvor der dykkes ned i specifikke emner.
Du har altid mulighed for at få sparring og opbakning i facebookgruppen, der hører til Medlemsklubben.

November 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Christina er en guds benådet…

Christina er en guds benådet underviser.
Hun har en tålmodighed og en empati for både dig som rytter og din hest.
Medlemsklubben er et fantastisk hjælpemiddel til at komme videre med din hest og hvis du er usikker på hvordan man kan gribe tingene an.
- og så har hun en super back up i Rikke som hjælper med hjemmesiden og online seancerne.

October 19, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super kompetent og kærlig vejledning for dig og sin hest

Christina er en meget dygtig formidler, positiv, løsningsorienteret og med en yderst kærlig tilgang til både heste og mennesker.

Jeg bliver hele tiden inspireret og opmuntret og hele universet Christina har skabt er som en virkelig varm klub af ligesindede. Mine varmeste anbefalinger hvis du ønsker at dygtiggøre dig og blive en god kommunikator og samarbejdspartner for din hest 🧡

October 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god og brugelig og af høj kvalitet…

Christina Holmbæck har lavet et meget grundig og forståeligt materiale , som samtidigt tilgodeser hesten hele vejen igennem . Der er mange gode videoer til basis træning , mere avanceret dressur , miljø , trailer og klik træning .
Der er altid en venlig og kvalificeret tilbagemelding på spørgsmål stillet af brugeren . Virkelig godt materiale . Kan bruges af alle og til alle heste . Der er altid opmuntring at få - hvis der er noget som er svært . On line sessionerne er gode , forståelige og gennemarbejdede .
Materialet er stort men er godt systematisk opbygget , så enhver kan plukke lige præcis det område - der er brug for . Kan klart anbefales

October 12, 2023

Take a closer look