Hurtig service
Hurtig service, bestilte Torsdag og havde pakken med det lækreste tøj ,Fredag middag. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

vejsgårdparken 34, 4241, vemmelev, Denmark

Reply from Rikkes
Handler jævnligt hos Rikke.
Super service, tøjet sendes ofte samme dag og inden for meget kort tid.
Tøjet lever fuldt op til mine forventninger.
Og bedst af alt, ikke alle går i det tøj, der kan købes hos Rikke 👍

Reply from Rikkes
Jeg handler stadig i Rikkesnetshop.dk, det har jeg gjort siden hun åbnede. Rigtig god service, super gode priser, hurtig levering, lækkert tøj.

Reply from Rikkes
Jeg er total fan af Rikkesnetshop. Tøjet lever fuldt op til forventningerne og til en fornuftig god pris. Fantastisk god service og hurtig levering. Dagen efter jeg har bestilt, kan jeg hente mine varer. Har handlet der en del nu og kommer bestemt også til det fremover. Mvh Irene Pedersen
Flot tøj...str passer fint.
Bestilt torsdag...allerede modtaget mandag.
Kunne ikke gøres bedre.
Har handlet flere gange hos Rikke...har altid været tilfreds.
Sikken en service
Sikken en service der bliver ydet på Rikkesnetshop.dk. Det er uanset om det er hverdag eller weekend, så bliver der lynhurtigt svaret.
Ret fede ting på shoppen, der handler jeg gerne igen :0)
Hurtig levering - tøjet passer perfekt.
Ikke sidste gang jeg handler her
Super fin shop, gode varer, gode priser og hurtig levering. Har handlet der flere gange 😊
Super handel. Lynhurtig levering, god kvalitet og gode priser 😊 Alt i alt en absolut ukompliceret handel, mine bedste anbefalinger.
Helt fantastisk service. Bestilte tirsdag og har lige modtaget mine varer.
Rigtig god kvalitet. Billederne passer med varen.
Ikke sidste gang jeg handler der.
Bestilte i mandags fik det idag onsdag, super hurtigt 🙂
Mega lækkert tøj. Det er ikke min sidste handel der 🙂
Virkelig en fantastisk netshop.
Nye varer ca. hver 4. uge. Super kvalitet. Billige priser. Og god pasform.
Derudover er leveringen bare helt i top. Jeg tror aldrig at jeg har ventet mere end 3 dage på mine varer.
Find også siden på Facebook og "like" den - der kommer der opdateringer, hver gang der kommer nye varer på og så er du altid opdateret.
Fantastisk sød og venlig betjening, hvis du tager kontakt dertil.
Jeg kan varmt anbefale Rikkesnetshop og handler der MEGET jævnligt ;-)
Pæn og forventet vare. Bestil og modtaget inden for få dage ;)
Her får man altid en god behandling. Man kan betale med mobilepay, og man modtager hurtigt sin ordre. Er der problemer eller spørgsmål er Rikke lynhurtig til at svare. 100% ærligt sted at handle. Varerne svare til beskrivelserne - både kvalitet og størrelser.