Wat een waardeloos bedrijf. Eerst weken moeten wachten. Eerst email contact met unnu Eva de Vries. Na de zoveelste mail weer iemand anders. Daarna helemaal geen contact meer te krijgen. Na 1.5 maa... See more
See what reviewers are saying
Vandaag de 2 bestelde ringen ontvangen. Mooi verpakt en precies zoals ze op de website staan. Wel even onderweg geweest omdat er vertraging was door de corona. Hierover mail contact gehad waarop s... See more
We hadden op 14 nov 3 sets knuffel ringen besteld, die zijn vandaag 7 dec met grote vertraging waarschijnlijk door de drukte bij Bpost geleverd geweest. 👍 De ringen zijn prachtig,😍 ik kan bijna nie... See more
Lange levertijd maar wel compleet ontvangen.
Bestelling is later dan verwacht binnen gekomen maar wel compleet en erg mooi!
Online vragen werden redelijk snel beantwoord.
Hallokes
Hallokes , na een kleine aarzeling bij het overlijden van mama , vroeg mijn zusje of ze me iets kon schenken.
Ik zag jullie prachtig 🌺 lotus hangertje met bijhorende ketting🌺 en was helemaal verkocht.
Mama 💖💫zou dit ook prachtig gevonden hebben, het is zo prachtig.
Het is zo mooi gemaakt en oogt ook heel speciaal.
Ik ga dit dragen met heel veel liefde en trots, ook een ❤️tje naar jullie toe.
Jullie waren op dat moment ook heel begripvol , en het was het wachten meer als waard.
Groetjes Simonne
Eerlijk is eerlijk
Eerlijk is eerlijk, ik heb mijn geld terug gekregen. Kostte wat moeite maar uiteindelijk heb ik het volledige bedrag terug.
Ik heb 3 lotus kettingen besteld en…
Ik heb 3 lotus kettingen besteld en betaald , maar 2 ontvangen.
Ik heb na 5 dagen nog geen reactie op mijn mail, helaas.
Lotus ketting
Ik heb een Lotus ketting besteld, hij is supermooi en er zit een prachtige ketting bij. Ik ben heel tevreden
Oplichters
Ik heb op 3 januari mijn ring terug gestuurd .
Eva reageerde dat ik binnen 5 dagen mijn geld terug krijgt.
29.95.nog steeds niks terug
Eva reageerd zo nu en dan ,dat ze de track en tracé code moet opsturen .
En dat het geld er aan komt.
Niet dus .dit is een oplichter tot te met.
Ik waarschuw iedereen koop hier niks.
De site is ook opeens verdwenen.
En onder een andere naam zag ik de ring weer verschijnen.
Ik hoop dat we ons geld terug krijgen.
Duidelijk oplichting!
Duidelijk een onbetrouwbare dropshipper! Bestel hier dus niets!
"Bedrijf" voldoet niet aan de wettelijke eisen voor online verkoopt en probeert zich te verstoppen door verplichte gegevens niet te publiceren op hun website. Nergens is contactinformatie of de identiteit van de ondernemer gepubliceerd, terwijl dit wettelijk verplicht is.
DOE HIER GEEN ZAKEN MEE!
Bestelling komt vanuit China, maar je rekent op deze website wel minimaal 10 keer het bedrag af wat je bij Aliexpress zou hebben betaald. Vervolgens zit je maanden te wachten op een bestelling, die dan ook nog eens totaal niet voldoet aan de omschrijvingen op de website.
Pure OPLICHTING, check de foto's op de website maar in de zoekfunctie bij Aliexpress, ze nemen niet eens de moeite zelf een foto van "hun" aanbod te nemen!
#triest #oplichting #fraudeur
Ketting besteld , leeg doosje ontvangen
Op 4 jan 2020 ketting besteld, op 5 feb 2020 envelop en inhoud ontvangen.
Jaja EEN LEEG DOOSJE !!!!!!
contact gezocht , maar niks gehoord !!!
Voel me zwaar opgelicht
Lotus ketting
Een ketting besteld kreeg ik maar niet binnen levertijd was 20 dagen ofzo. Ik na een hele tijd gemailt. En hoefde me geen zorgen te maken. Er was iets fout gegaan en ze zouden nogmaals de ketting opsturen. 🤔nogmaals betekent dat dan dat ik er straks 2 heb..
En dit kon ineens binnen 7 a 10 dagen zou ik het hebben.
Na 7 dagen had ik uiteindelijk de bestelde ketting. Opzich mooi maar erg kort...
Maar als ik deze terug zou sturen ( mocht ik het formulier daarvoor krijgen) dan zou mij dat nog geld kosten aangezien de verzendkosten blijkbaar voor de klant zijn. En heb er ook geen vertrouwen in dat me geld dan teruggestort wordt. Veel gemailt over de bestelling totdat ik ketting ontvangen heb opzich reageerde ze daar wel redelijk snel op.
Nu in afwachting hoe het gaat over routeneren.
Inkoop /Vervoer bedrijf moet PORTO betalen niet de klant
Armbandje en weken later een ring besteld moest op beiden echt lang wachten .Maar door de corona tijden snap ik dat wel ben er wijs mee zien er mooi uit . Wat wel gek is dat ik vanmorgen een Porto -kaart v/d PTT kosten door de bus kreeg dat ik { 4.80 moest betalen postzegels te kort erop geplakt door de bezorger ...niet ikzelf dus heb op de computer de dingen besteld . ( na twee weken ) RING heb ik al dik 14 in gebruik. Was te weinig gefrankeerd en of ik even 5 postzegels van 1 euro op wilde plakken en opsturen naar de PTT .Nu mooi niet doe er niets meer op uit dat moet de verkoper of inkoper of vervoer bedrijf maar doen ik heb alles zoals Armbandje en de Ring digitaal betaald . deze onkosten zijn niet voor de klant maar voor de bezorgdienst de inkoper met Eva snel contact gehad zelfde dag nog vandaag , die zei dat zij dat wel regelen verder en Eva is Super vriendelijk en begripvol tegen de klant een dikke ...10 !
De ringen vandaag ontvangen
De ringen vandaag ontvangen, ondanks Corona maatregelen even wat langer moeten wachten, na vriendelijke mailcontact en ook binnen een dag, tevreden met de service en ringen
Gelieve niets via deze site te…
Gelieve niets via deze site bestellen! Klopt voor geen meter met een wachttijd van 20 tot 22 dagen nog steeds geen pakket.
22 euro naar de kl*te en geen ketting! Dus mensen, bestel lekker bij Ali Express dan weet je in ieder geval dat je het wel binnenkrijgt!
Jouw review telt! Trustpilot, geen vertrouwen in dit zogenaamde bedrijf.
Geld terug!!!
Super slecht bedrijf!
Ring besteld maar wat een flutding zeg! Bij verzenden kwam ik er pas achter dat het uit China kwam, nou dan weet je genoeg.
Met hun zilveren ring, wat een oplichters zeg niks zilvers aan!
Al meerdere mails gestuurd en contactformulier op hun site ingevuld maar totaal geen reactie.
En er dan nog zo mooi bij zetten dat ze binnen zoveel uur reageren!
Ik wil mijn geld terug!!
Zeer slecht bedrijf!
Zeer slecht bedrijf!
Betaald maar geen product..... heel naar gevoel bij.
Krijg alleen maar excuses maar een oplossing ho maar.....
Geld weg en geen ketting. Advies: nooit wat bestellen bij RIMBUU. Dit zijn oplichters!!!!
Bij verzoek om te retourneren geen reactie
Na te late levering, er over gemaild, wel een snelle reactie van Eva.
Ondanks dat het armbandje er leuk uitziet, is de prijs-kwaliteit verhouding zoek. Ik ben benieuwd hoe lang de ‘levensboom’ in leven blijft.
Op de mail die ik heb gestuurd hoe ik hem kan terugsturen, nog geen antwoord gehad. Ook niet via de zogenaamde ‘chat’ geen reactie ontvangen. Beetje erg jammer, Eva.
Armbandje met levensboom
Aardig armbandje, niet echt bijzonder, levensboom oogt goedkoop, met de zogenaamde korting best duur betaald. Levering bij dit bedrijf is een drama, als je wat besteld wordt pas China ingeschakeld, duurt weken, heeft niets met Corona te maken. Rimbuu doet alles om een glimlach op je gezicht te toveren, vergeet het maar! Als je echt denkt, ik ben belazerd, wordt er eindelijk geleverd. Niet in trappen!
Armbandje met levensboom
Mijn armband ontvangen met de levensboom in een hele leuke geschenkverpakking, de armband ziet er mooi uit , heel bescheiden wat het extra mooi maakt, erg blij mee 😀
Super blij met mijn nieuwe hart van de…
Super blij met mijn nieuwe hart van de zee armband! De klantenservice was erg vriendelijk en reageerde snel genoeg. Ik had al een nieuwe ring op het oog dus denk dat die vanavond in mijn winkelmandje gaat. Zeker een aanrader !
De levering duurde bijna 4 weken
De levering duurde, zoals bij anderen, iets langer, maar ik heb de ring gekregen en hij is hartstikke leuk, écht blij mee. Ook 'n mailtje naar het bedrijf (omdat het 'n paar weken duurde) werd meteen beantwoord.
ring
Prachtige mooie ring past erg mooi om de vinger.
Zeer tevreden over de service en mail contact.
helaas door corona duurde de levertijd langer maar is de moeite waard.
Ik heb ook mooie ketting besteld.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.