Rivora Amsterdam Reviews 12

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bedrog

Voor mij nooit meer op hun site ziet het er prachtig uit en ze hebben een winkel in amsterdam maar als je besteld krijg je het uit china je moet zeker 3 weken wachten je betaald het duur en krijgt er slechte kwaliteit voor terug ik raad het zeker niet aan

January 31, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dropshippers, slechte kwaliteit, absoluut wegblijven

Site en foto's zien er leuk uit, en er staan openingstijden (dus je gaat ervanuit dat ze ook een fysieke winkel hebben) onderaan de pagina, dus je denkt; nou, prima! Maar trap er niet in. Rivora zijn ordinaire dropshippers. De producten komen uit China, zijn van verschrikkelijke kwaliteit, hebben een rare pasvorm en wijken af van de foto's. Vervolgens in contact, want de producten zijn gewoon non-conform, maar de eigenaren beweren van niet en spelen smerige spelletjes tot je opgeeft. Maak niet mijn fout, maar ren snel weg.

En voor de mensen die hier werken een advies; misschien je energie inzetten voor iets nuttigs?

December 19, 2025

Pure dropshipping

Pure dropshipping. Bieden extreem lage bedragen om retourzending te voorkomen, en als je daarmee niet akkoord gaat is het jouw probleem, want alle langewachttijden, retourkosten, etc.

December 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ook ik ben er in getrapt.

Ook ik ben er in getrapt.
De winkel bestaat niet in Amsterdam maar het is een woonadres in Den Haag. De kleding is niet wat op de foto's staat. Goedkope stoffen en in elkaar geflanst.
Zeer misleidende website!

December 14, 2025

Bestelling Rivora

Ja, ik ben er ook in getrapt. Trui besteld, lange levertijd maar oké als het goed zou zijn maar de kleur is al anders dan op foto en de kwaliteit is een complete ramp. Product komt uit China en niet uit Amsterdam en retourneren is dus ook al geen optie.

December 16, 2025

Ja ik ben erin getrapt
Ja ik ben erin getrapt. Lijkt uit Amsterdam te komen, leuk 😻 Is niet zo. Komt uit China en echt totaal troep! Ik heb jumpsuit besteld. Duurt in ieder geval 4 weken voordat het er is. Kleur totaal anders. Advies was maat groter dus gedaan. Klopt wel want schouders zitten strak maar de rest is een soort tent. Net een pyjama dus Riem erbij is soort karton hahaha. Kortom NIETS bestellen hier. Echt troep...

December 16, 2025

dit is troep

dit is troep, komt uit china en wordt met AI veel mooier gepresenteerd dan de slechte kwaliteit die je thuis ontvangt na 3 weken levertijd.

December 11, 2025

Ja ik ben erin getrapt

Ja ik ben erin getrapt. Lijkt uit Amsterdam te komen, leuk moeder en dochter. Is niet zo. Komt uit China en echt totaal troep! Ik heb jumpsuit besteld. Duurt in ieder geval 4 weken voordat het er is. Kleur totaal anders. Advies was maat groter dus gedaan. Klopt wel want schouders zitten strak maar de rest is een soort tent. Net een pyjama dus Riem erbij is soort karton hahaha. Kortom NIETS bestellen hier. Echt troep...

December 13, 2025

Check je product vooraf.

Heb even gecontroleerd en het jumpsuit wat ze aanbieden heb ik net besteld op AliExpress voor €14,39 waar zij € 49,95 voor vragen dus dit blijkt weer zo’n site te zijn die je een hele ander indruk probeert te geven.

December 6, 2025

Rivora is dropshipping

Dit is gewoon weer een vorm van dropshipping fraude. Hun website toont foto's die doen alsof ze van een fysieke winkel zijn, maar in werkelijkheid zijn ze slechts een tussenpersoon tussen de klant en China. Wees voorzichtig als je iets bij hen koopt, want je moet de goederen op eigen kosten terugsturen naar China.

December 4, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look