altijd goed bereikbaar
altijd goed bereikbaar, eventuele oplossingen snel gerealiseerd
Rkassa.nl: De betrouwbare ruggengraat voor Retail en Groothandel Bij Rkassa.nl begrijpen we dat complexe logistiek en voorraadbeheer de kern vormen van succesvolle modewinkels, boekhandels, uitgeverijen en groothandels. Wij leveren geen standaard kassa’s, maar geavanceerde softwareoplossingen die specifiek zijn ingericht op de dynamiek van high-volume retail en B2B-verkoop. Onze kracht ligt in eenvoud en eigendom. Wij geloven niet in ingewikkelde abonnementsstructuren, maar in transparante systemen die na een eenmalige investering direct van u zijn. Dit biedt u volledige kostenbeheersing zonder de druk van vaste maandelijkse licentiekosten. Daarnaast is ons systeem ontworpen voor de moderne, omnichannel ondernemer. De software beschikt over uitgebreide koppelingen met populaire e-commerceplatforms, zodat uw voorraadbeheer, orders en klantgegevens automatisch synchroon lopen met uw webshop. Of u nu duizenden ISBN-nummers beheert of werkt met uitgebreide maat- en kleurmatrixen voor kleding: onze software zorgt voor grip op uw voorraad en stroomlijnt uw verkoopproces. Mocht er iets zijn, dan kunt u rekenen op onze uitstekende, persoonlijke support. Wij helpen u snel en deskundig, zodat u zich kunt blijven richten op wat écht belangrijk is: ondernemen. Rkassa.nl is de partner voor ondernemers die vooruit willen, met de zekerheid van een betrouwbaar systeem en service.
Netherlands
altijd goed bereikbaar, eventuele oplossingen snel gerealiseerd
Ik heb het kassasysteem een aantal jaar voor mijn kledingwinkel en ik ben erg tevreden. Het systeem werkt snel en is overzichtelijk.

Reply from Rkassa B.V.
Learn more about other kinds of reviews.