See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har købt en læderjakke hos Rock Demin. I produkt beskrivelsen står der "ægte læder" . Det er det ikke , det viser sig at være kunstlæder. Æv

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Første gang med Rockdenim. Holda op et udvalg der er specielt og fedt. Fed shop, god website, sikker handel. Hurtig levering. Alt leveret korrekt leveret. Alt passede på mål. God kvalitet af strik... See more

1. Men's Clothing Store
  2. Clothing Store
  3. Shoe Store
  4. Streetwear Store
  5. T-Shirt Store
  6. Women's Clothing Store

Information provided by various external sources

Rockdenim.com - Unika kläder med attityd. Besök oss på http://rockdenim.com post@rockdenim.com 057-120 220

2.7

3-star
2-star
1-star

Svindlere.

Har handlet meget hos dem. Men nu er det slut.
Købte et par bukser, en hoodie og en T- shirt hos dem. Bukserne skulle bytte s til anden str. så dem sendre jeg retur og bestilte anden str. for man kan jo ikke bare bytte hos dem.
Det kan jeg så godt forstå, for de svindler folk.
Jeg betalte kr. 404,10 for bukserne, men de refunderede kun kr. 365,10.
Super svindel.
Nu bliver de nye jeg har bestilt også returneret.
Handler aldrig hos dem mere. Hold jer langt væk, de snyder jer.

February 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har bestilt 3 gange hos Rockdenim.

Har bestilt 3 gange hos Rockdenim.
Den ene af gangene fortrød jeg, da jeg hellere ville bestille noget andet. Og selvom varen var pakket og klar til forsendelse, skyndte de sig at "bremse" den og refundere mine penge.
Varerne jeg har modtaget har hver gang været fin kvalitet. Hurtig forsendelse. Og ikke mindst - super kundeservice.

January 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Firmaet som bare gir og gir 👍👍👍👍

Fik mit tøj torsdag den 4-4-24, sendte det jeg ikke kunne bruge retur dagen efter og idag tirsdag den 09-04-24 har jeg fået besked om det jeg skal have refunderet. Det er 3 gang jeg har brugt firmael og jeg er en tilfreds kunde. Har også anbefalet dem til andre.

April 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er vild med RockDenim's tøj til…

Jeg er vild med RockDenim's tøj til mænd og har købt gaver til manden flere gange her :)
Jeg har dog en efterspørgsel på at få noget fedt til kvinder også. :)
F.eks. en super rå og feminin lædervest. Jeg sender Jer gerne et eller flere eksempler på noget som kunne tiltale mig.
Det er sådan lidt råt og feminint som sangeren Anastasia (da hun var hottest)
I fortjener allerede 5 stjerner så de er selvfølgelig allerede givet :)

February 7, 2024

Ingen problemer

Jeg har brugt dem 2 gange og jeg har fået det hurtigt og problemfrit.
Tøjet har passet til den størrelse de stod opgjorde til.

January 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Købte en super fed læderjakke sent…

Købte en super fed læderjakke sent torsdag aften,jeg havde den allerede tirsdag formiddag,og den kostede 1999,men de gir 10% rabat hvis man tager imod deres nyhedsbrev - det er bare super kvalitet,og så fedt tøj de har👍👍

November 8, 2022

Første gang med Rockdenim

Første gang med Rockdenim.
Holda op et udvalg der er specielt og fedt. Fed shop, god website, sikker handel. Hurtig levering. Alt leveret korrekt leveret. Alt passede på mål. God kvalitet af strik og bomuld.

Sådan skal den skæres!

September 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig forsendelse og god service!

Virkelig god service og hurtig levering. Måtte bytte vare/læderjakke da str. ikke passede, hvilket var super nemt med returlabel. Bestilte korrekt str. og pengene fra første vare kom hurtigt tilbage på kontoen. Kundeservice fungerede perfekt og virkelig lækker læderjakke jeg fik derfra.

January 27, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Deres tøj er for småt og i dårlig…

Deres tøj er for småt og i dårlig kvalitet. Når man så sender deres tøj tilbage finder de på dårlige undskyldninger for ikke at udbetalt dine penge igen og så sender de den vare du har sendt retur til dem fordi den var for lille eller i dårlig kvalitet retur til dig. Så kan du vel og mærket smide deres tøj i skraldespanden!!! Hold jer væk selv deres kundeservice er dårlig!!!

December 10, 2021

har handlet der en gang

har handlet der en gang, god service og endnu bedre da der efter 2 mdr var en skade på bukserne så refunderede de penge for det par uden problemer.
jeg har kun fået god service og en rigtig god oplevelse og skal helt sikkert handle der igen

August 28, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Gode ting til fornuftige priser.

Gode ting til fornuftige priser.
Desværre kan man nu kun betale via "Visa Klarna"
Jeg bliver kunde igen, når man kan betale på "normal vis" Google selv Klarnas metoder.

December 8, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig leveringsservice

Har købt flere gange og hver gang levere de ikke til nærmeste pakkeshop - man kan ikke selv vælge ved bestilling - har oven i købet sendt dem en mail 2 min. efter bestilling med beskeden om i hvilken pakkeshop ordren ønskes leveret til så det burde ikke være svært, men alligevel sender de til en forkert. Det er sgu træls og dårlig service👿

November 22, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har handlet der flere gang

Har handlet der flere gang. Rigtigt lækkert tøj. Str. Er som normalt vis ikke andet står ved varen. Har 1 gang sendt en ting retur, det gik hurtigt med penge retur. Kan varmt anbefales vis du gerne vil have lidt anderledes tøj. Hilsen Kurt M.

October 21, 2020

Is this your company?