Roetfilter Centrum Reviews 46

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij roetfilter centrum geweest met mijn skoda octavia. Wat mij opviel was dat ik vanuit vrienden en vanuit diverse garages roetfilter centrum als referentie kreeg. Zo gezegd zo gedaan afspraak in... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

ik heb heel even gewacht maar het was het waard want mijn auto deed bijna niks meer vermogen was weggevallen.. sinds ik dus mijn egr en roetfilter heb laten maken bij jullie heeft ke weer volle vermog... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben bij dit bedrijf geweest met mijn storing in de auto. Ik kon snel terecht en storing is verholpen. Laatst mijn auto voor de keuring aangeboden en de meting kwam er ook makkelijk doorheen. Goede er... See more

4.4

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super service

Super service, mijn roetfilter weer als nieuw ! Ik zal het zeker een ander aanraden, ook qwa prijs. 👍

September 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mijn skoda is weer als vanouds

Zo gezegd zo gedaan afspraak ingepland en ik moet zeggen deze mannen weten wat ze doen.

Mijn skoda rijdt stukken beter ook is het brandstofverbruik weer zoals vanouds. Het voelt alsof de auto weer gezond is. Geweldig resultaat!

August 14, 2025

Reply from Roetfilter Centrum

Goed om te horen bedankt voor uw feedback. En nog vele fijne kilometers te gaan!

Rated 1 out of 5 stars

Nieuwe roetfilter laten plaatsen 2,5…

Nieuwe roetfilter laten plaatsen 2,5 jaar geleden. Onmiddellijk problemen daarna met stinkende rookontwikkeling omdat ze het niet goed afgesteld hadden. Na 1 jaar niet door de keuring wegens teveel roetdeeltjes. Moesten ze de regeneratie bijstellen. Opnieuw daarna stinkende rookontwikkeling omdat het reset programma niet volledig was doorlopen. Daarna weer niet door de keuring, dus nieuwe katalysator door hen laten plaatsen. Nu weer niet door de keuring door nog teveel deeltjes. Mijn eigen garage had egr klep en injectoren reeds vernieuwd en zegt dat er een probleem is met de roetfilter zelf van roetfilter centrum in Lisse. Daar zeggen ze (zonder uit te lezen, zonder nazicht) dat het een andere oorzaak is, terwijl mijn eigen garage zegt van niet. 100 procent tevredenheid garantie staat op de website van roetfilter centrum. Nou, erg teleurgesteld hierbij hoor! Ik zou volgens hen weer opnieuw een nieuwe roetfilter en katalysator moeten laten vervangen bij hen. Ik vind dit GEEN GOEDE SERVICE! Zėér jammer... Jammer ook van uw reply waarbij u de feiten tracht om te draaien. De problemen van de roetfilter waren reeds van in het begin na de revisie. Geen enkele keer is de filter meteen door de keuring geraakt. U spreekt van pas na 2,5 jaar. De rookontwikkelingen waren telkens ontstaan door onvolkomenheden in het nazicht door uw centrum. Logisch dus ook dat dat gratis werd afgehandeld, maar dat was dus ook een plicht en geen gunst zoals u het wil omschrijven. De injectoren en egr klep waren reeds vervangen dus die kunnen niet de oorzaak geweest zijn. De revisie van de roetfilter is gewoon geen succes geweest, dat was meteen een feit vanaf het begin. Jammer dat u nu de garantie ter sprake brengt als zou die voorbij zijn 2,5 jaar na de revisie terwijl ik meteen na de revisie al de problemen ondervond, daarvoor telkens bij jullie terug kwam en die problemen constant terug kwamen. Om nog te zwijgen van de km en tijd die ik telkens daarvoor moest spenderen. Dan moet je toch kunnen toegeven dat de revisie gefaald heeft. Als u op uw website 100 procent tevredenheid van de klant wil, dan komt dit allesbehalve zo over. Maar als u bij uw standpunt blijft, dan is dat uw eigen keuze...

October 31, 2025

Beste Ben,

De eerste maal dat u bij ons bent geweest hebben wij uw roetfilter gereviseerd. Vervolgens Heeft u hierna pas door u garage alles laten controleren en waar nodig vervangen. Het roetfilter wat wij gereviseerd had dus zwaar te verduren gekregen door deze oorzaken.

Wij hebben dit kosteloos voor u hersteld onder garantie.
Ook hebben wij uw rookontwikkeling rondom uw auto Kosteloos hersteld voor u.

Wij geven op iedere revisie 12 maanden garantie. En zoals u zelf ook ervaren heeft staan wij ook achter onze garantie. Na 2.5 jaar komt u auto niet door de keuring en werd u boos dat wij dit niet meer onder garantie kunnen nemen omdat u al 14 maanden over uw garantie termijn heen bent.

Ondanks dat uw garantie allang verlopen is hebben wij u een coulance geboden om u te helpen met een korting van 605 incl btw.

Nou zijn wij zeker niet de moeilijkste maar op het moment dat u onze service slecht noemt nadat wij hebben laten zien dat u bij garantie niks betaald en dat we graag voor u klaar staan. Dat vinden we een beetje misbruik maken van onze goedheid. En natuurlijk plaatst een klant een slechte review als deze zijn zin niet krijgt. Door klanten zoals u worden we alleen strenger met onze garantie protocol.

Aanvulling op reactie:
U garantie is ook voorbij we snappen dat u dat jammer vind. Echter zoals u zelf aangeeft de rookontwikkelingen die GELIJK na reparatie kwamen die zijn opgelost. ( Dit is ook 2.5 jaar geleden opgelost) Vervolgens kwam u niet door de keuring hebben we er een nieuwe filter en katalysator onder gehangen( dit was in uw garantie periode).
Als onze revisie geen succes was dan had u nu NOG STEEDS rookontwikkeling of storing in uw auto. Bovendien bent u met ons filter WEL door de keuring gekomen. En heeft u momenteel NA 2.5 JAAR geen storingen M.B.T uw roetfilter.
Wij geven meer als 100 procent tevredenheidsgarantie. U bent niet 1 maand 2 maanden over u garantie termijn heen dat wij ons garantiebeleid nog kunnen ombuigen. Maar 1.5 jaar over uw garantie heen en onze service uitmaken voor slecht omdat u uw zin niet krijgt, om na ons gesprek direct een review te plaatsen zegt meer over u dan ons.

Als bedrijf zijn we enorm flexibel,meedenkend en meegaand met de klant. Echter heeft u het oplossen van deze kwestie al een richting gegeven: 1 door niet te begrijpen dat u garantie voorbij is. 2.u vraagt ons om een gunst om u te helpen buiten uw garantie om ( wat zeker mogelijk is maar niet op deze manier). 3. u beledigd onze service meerdere malen. Tot slot onze deuren staan altijd open voor onze klanten ook voor u!

Fijne kilometers toegewenst mochten we in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen horen we dat graag.

Team Roetfilter Centrum

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend tevreden over dit…

Ik ben ontzettend tevreden over dit bedrijf Mijn auto had al een tijdje problemen met het roetfilter, en na veel gezoek ben ik hier terechtgekomen. Vanaf het eerste contact kreeg ik een duidelijke uitleg over de mogelijke oplossingen en kosten. Alles werd eerlijk en transparant besproken, zonder verrassingen achteraf.
De monteurs werken vakkundig en snel, en je merkt dat ze echt verstand van zaken hebben. Binnen één dag was mijn roetfilter volledig vernieuwd en de auto rijdt sindsdien weer zoals nieuw – soepel, krachtig en zonder storingslampjes.
Daarnaast is de klantenservice uitstekend: vriendelijk, behulpzaam en ze nemen echt de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ook de wachtruimte en de algehele indruk van de garage geven een gevoel van vertrouwen en professionaliteit.
Kortom, een betrouwbare garage waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal staan. Ik kan Roetfilter-centrum van harte aanbevelen aan iedereen die problemen heeft met het roetfilter of gewoon op zoek is naar een goede, eerlijke garage!

October 21, 2025

Reply from Roetfilter Centrum

Dank u wel voor uw waardevolle review! En vele fijne kilometers gewenst met uw auto. Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn horen we dat natuurlijk graag.

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijke en snelle service!

Eerlijke en snelle service!

Ik ben supertevreden over mijn bezoek aan Roetfilter Centrum. Mijn auto had een probleem met het roetfilter en ik was bang dat het een dure grap zou worden, maar hier werd ik echt eerlijk en goed geholpen. Ze legden duidelijk uit wat er mis was en wat de opties waren, zonder me iets onnodigs aan te praten.

De afspraak was snel geregeld, ik kon zelfs even blijven wachten met een kop koffie terwijl ze ermee bezig waren. Binnen korte tijd was alles weer in orde en mijn auto rijdt sindsdien stukken beter!

Echt een fijn bedrijf met vriendelijke mensen die hun vak verstaan. Aanrader voor iedereen die goed en betaalbaar geholpen wil worden!
Groetjes naar Mitch!!

October 24, 2025

Goede service!

Goede ervaring en vriendelijk personeel

September 8, 2025

Vakkundig en snel

Bij twee andere garages geweest omtrent mijn roetfilter storing. Eigenlijk alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd.

Terecht gekomen bij roetfilter centrum en kreeg duidelijke uitleg over de werking van een roetfilter en wat er moest gebeuren om mijn auto te repareren.
Ik koos ervoor om te wachten op de reparatie de eigenaar begeleide me naar de werkplaats om af en toen een blik te kunnen werpen naar wat er gebeurde.

Auto rijdt weer goed super tevreden!

October 16, 2025

JE MOET HET ALLEMAAL MAAR GELOVEN

Niettegenstaande negatieve reviews op deze site steeds tegengesproken worden wil ik toch mijn ervaring delen. Ik had een roetfilterprobleem met mijn Volvo XC60 en kon in dit bedrijf snel en voor een redelijk bedrag geholpen worden. De prijs zou 1100€ zijn en dezelfde dag gerepareerd. We brachten de wagen binnen en na een uur belde ze mij op met de boodschap dat de katalysator ook stuk was. Resultaat 1800€ ipv 1100€. Wat doe je dan? Je moet dat maar geloven maar ik zou wel verwachten dat een prof deze mogelijkheid vooraf zou kunnen inschatten en ook meedelen. Ik heb bij die dingen altijd een negatief gevoel. Dit was nog niet het ergste. Toen we de wagen gingen ophalen kreeg ik een waarschuwing voor laag koelwaterniveau. Nog nooit gehad! men vulde 1,5 l koelwater bij en toen ik 5 km verder aan het rijden was kwam er allemaal rook vanonder de motorkap. Ik ben toen teruggereden en het bleek dat er volgens de technieker van het bedrijf een koelwaterleiding verbrand was. Dit kon niet onmiddellijk hersteld worden. Wij zijn toen met een vervangwagen naar huis gereden en enkele dagen nadien hebben we de wagen na herstelling opgehaald. Ik had intussen ook contact genomen met de meestergast ( 30 jaar ervaring) van mijn Volvo garage en die vertelde mij dat verbranding van koelwaterleiding uitgesloten is en dat er waarschijnlijk gelast of geslepen is in de wagen zonder bescherming. Ik meldde dit aan het bedrijf maar dat was volgens hen niet mogelijk. De reden die men aangaf was dat dit gebeurd zou zijn bij demontage of montage van het roetfilter. Lassen of slijpen in de wagen dat deed men niet. Nu moet je weten dat de afstand tussen die roetfilter en de verbrande koelwaterleiding minstens 50 cm is. Wat moet ik hier van denken? Opnieuw : Je moet het allemaal maar geloven

September 25, 2025

Beste F.A,

Bedankt voor u feedback. We nemen iedere review serieus door en bekijken de situatie opnieuw.
Wat betreft dat u katalysator stuk was dat hebben wij na demontage visueel geconstateerd. Als specialist zijnde zijn we dan ook benieuwd naar uw methode om dit vooraf te kunnen zien zonder demontage. Zo leren wij ook nog eens wat!
Al met al bovenstaande is netjes met u gecommuniceerd en overlegd tijdens de reparatie.

Wat betreft de plastic waterslang die tijdens demontage of montage stuk is gegaan zien we natuurlijk zelf ook niet graag gebeuren. Als wij dit hadden gezien zouden we op voorhand dit wederom met u communiceren en aangeven dat de auto niet afgeleverd kan worden. Ook dit hebben wij netjes voor u opgelost middels een nieuwe originele slangetje van de volvo dealer. Dat deze niet op voorraad was bij volvo is jammer natuurlijk ook hier hebben we voor u een kosteloze leenauto meegeven.

Dat uw monteur met 30 jaar ervaring zegt dat wij slijpen of lassen in de auto gaan we niet eens op in. Een uit de lucht gevallen prognose zonder vorm van onderbouwing. Dat u een volvo meester kent en alsnog naar ons toe bent gekomen zegt ook genoeg.

Samenvattend:
-Uw storing of klachten zijn verholpen waarmee u bent komen aanrijden ( jammer natuurlijk dat dit niet in uw review omschreven is)
- U heeft tijdens uw reparatie kosteloos een leenauto meegekregen en ook tijdens het het wachten op het slangetje vanuit de volvo dealer.
-slangetje is kosteloos vervangen
-u heeft onze excuses gekregen dat de reparatie wat langer geduurd heeft.
-Tijdens de reparatie bent u netjes op de hoogte gehouden en hebben wij niks gedaan zonder overleg en onderbouwing

Wat leert dit ons? Dat sommige klanten helaas nooit tevreden zijn! Wat je ook doet. Gezien we u niet meer hebben gehoord na de reparatie gaan we ervanuit dat u GEEN klachten meer heeft omtrent het roetfilter en ook GEEN klachten heeft die uw monteur die 30 jaar ervaring heeft voorspeld zou hebben!

Tot slot wensen we u natuurlijk vele fijne en veilige kilometers toe en bent u nog steeds van harte welkom.

team roetfilter-centrum

Roetfilter centrum Zwolle

Roetfilter centrum Zwolle heeft mij netjes en vakkundig aan een gereviseerde roetfilter geholpen. De communicatie was duidelijk en als ik ooit nog wat heb, zou ik er zo mijn auto weer heen brengen.

October 10, 2025

Reply from Roetfilter Centrum

Bedankt voor uw positieve feedback. We wensen u vele fijne en veilige kilometers toe.

Volkswagen Up

Volkswagen Up! uit 2018 van 60pk laten tunen maar 85pk. Verwachtingen over resultaat werden duidelijk gecommuniceerd. De Up zal nooit een sportauto worden ;-)… maar daar was het niet om te doen.

Werkzaamheden leken voor de medewerker toch niet zoals verwacht via de ODB-poort in de auto. Hij moest e.e.a. uitbouwen en dat kostte meer tijd. Dat werd me niet in rekening gebracht. Top service!!

Resultaat van de tuning:
Vermogen is nu veel meer lineair. Nergens meer het gevoel dat de boel niets doet bij intrappen van gaspedaal. Het optrekken vanuit stilstand en accelereren verloopt beter. Met de airconditioning aan is de fut compleet uit de auto, zeker vervelend op de snelweg. Inhalen is dan echt een uitdaging. Na de tuning gaat dit veel beter. Nog steeds geen racemotoren, maar de motor is nu meer bij de les.

Verbruik:
Verbruik leek op de boordcomputer wat beter bij 100km/u. Van gemiddeld 3,5 naar ongeveer gemiddeld 2,6 liter op 100km.

August 14, 2025

Stage-1 tuning gelukt

Ik kwam aan met mijn Fiat Panda Twinair turbo en kreeg geen overbodige commerciële praatjes. Mijn wagen werd gelijk aan de software gelegd en in kon gratis koffie krijgen terwijl ik wacht. Service! In no-time weg met een overzichtelijke factuur als bewijs dat alles gelukt was. Trap niet in dure sites, deze jongens weten waar ze het over hebben en mijn auto trekt merkbaar harder op. Lekker!

June 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Echt super geholpen door Roetfilter…

Echt super geholpen door Roetfilter Centrum! Paar dagen voor vakantie begon m’n auto ineens te sputteren en melding dat het roetfilter vol zat. Dacht serieus dat ik de trip wel kon vergeten.

Gelukkig kon ik snel terecht, en wat een fijne gasten daar. Geen poespas, gewoon eerlijk en duidelijk. Ze hebben het filter diezelfde dag nog vervangen en alles netjes uitgelegd (ook al snap ik er zelf niks van haha).

Ben echt blij dat ik hier terecht kwam, anders had ik mooi pech gehad. Auto loopt weer als een zonnetje en ik kon alsnog gewoon op vakantie.

July 2, 2025

Top service

Op aanbeveling van mijn kennis ben ik de afgelopen maand bij Roetfilter Centrum geweest. Voordat de heren aan het werk zijn gegaan ben ik als klant van A t/m Z meegenomen in het proces, dit stelde mij gerust, een gevoel van transparantie en eerlijkheid.

We zijn een maand verder en wat ben ik super tevreden met de keuze. Heren bedankt voor alles en jullie vakkundige expertise!

June 30, 2025

Topwerk!

Vorige week langs geweest en roetfilter laten reviseren. Niets op aan te merken. Ik kom hier al paar jaar en nog steeds goed werk. Goedkoop is uiteindelijk duurkoop.

July 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Snel terecht met mijn vw Polo

Onlangs heb ik mijn roetfilter laten repareren en ik ben echt tevreden met het resultaat! Mijn auto had last van de uitlaatgassen en de motor liep niet lekker meer. Na wat advies van de garage besloot ik de roetfilter te laten reviseren in plaats van hem helemaal te vervangen.

De garage was heel duidelijk over wat er aan de hand was en wat ze zouden doen. Ze gaven me een eerlijke uitleg over het probleem en de oplossing. De reparatie zelf was snel gedaan en was goedkoper dan het vervangen van de filter.

Na de reparatie merkte ik meteen dat de motor veel beter liep en de auto stootte minder rook uit. Ze hielden me goed op de hoogte van wat er gebeurde, wat ik heel prettig vond.

Wat voor mij het beste bewijs was, is dat mijn auto zonder problemen door de APK kwam! Het was duidelijk dat de reparatie goed gedaan was, want de auto voldeed weer aan alle eisen voor de uitstoot.

Kortom, ik ben heel tevreden over de reparatie en de service van de garage. Ze hebben het goed gedaan voor een redelijke prijs. Zeker een aanrader als je problemen hebt met je roetfilter!

July 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Roetfilter laten vervangen 2024 in…

Roetfilter laten vervangen 2024 in Zwolle...maar 3 mnd. later werd er bij Mercedes dealer al geconstateerd dat "nieuwfilter" voor 185% vol zat, ze konden 'm nog regenereren maar bij de APK keuring 2025 bleek 5.000.000 deeltjestelling. Op mijn vraag om de factuur te sturen nooit een reactie gehad.

August 12, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look