See what reviewers are saying
Company replied
Barnedåb Vi holdte vores søns barnedåb i Nord-lokalet hos ROOM95, og oplevelsen kunne simpelthen ikke have været bedre. Lokalet er lyst, rummeligt og flot indrettet - og med Simons kompetente rå... See more
Company details
Written by the company
ROOM95 er et selskabslokale der leverer lidt udover det sædvanlige. Med store ovenlysvinduer og massere af plads står vi klar til at afvikle dit næste arrangement.
Farverland 6, 2600, Glostrup, Denmark
- info@room95.dk
- room95.dk
No history of asking for reviews
Det spillede max på alle parametre!
Min kone og jeg holdte vores bryllup i ROOM95 juli sidste år og hvilken fantastisk oplevelse det var. Vi havde mulighed for at tilgå lokalerne op til vores dag, hvilket var rigtig rart, så vi ikke skulle stresse over det lige op til. Simon var altid klar på sms, mail eller et opkald hvis der var spørgsmål og det gav en ro i maven. Ligeledes bookede vi husets dj, som vi gav frie tøjler til musikvalg og det spillede. Alt i Alt kunne denne anmeldelse være flere sider lang, for det var helt kanon på alle parametre!
Oplagt lokale til en 40-års…
Oplagt lokale til en 40-års fødselsdagsfest med masser muligheder. Simon var utrolig løsningsorienteret da musikken drillede en smule, og fik det hele til at fungere. Mange anbefalinger herfra!

Barnedåb
Barnedåb
Lokalet er lyst, rummeligt og flot indrettet - og med Simons kompetente rådgivning fik vi skræddersyet en fest der matchede fuldstændig vores behov.
Alt i alt skabte stedet de perfekte rammer for en mindeværdig dag. Vi kan varmt anbefale ROOM95 til alle, der ønsker en ekstra hyggelig og problemfri fejring – vi kommer helt sikkert igen!

Reply from ROOM95
Sikke en fest vi har haft!
Sikke en fest vi har haft!
Det kan man kun hvis det hele spiller. Og det gjorde det så sandelig her.
18 års fødselsdag med bordfodbold, DJ, beerbon, drinks og fantastisk stemning.
Det kan på alle måder anbefales.
Så ville jeg gøre det igen... 100 %

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos ROOM95
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos ROOM95 – NORD lokalet!
Vi holdt vores søns 6-års fødselsdag i NORD-lokalet hos ROOM95, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! Alt var rent, pænt og nemt tilgængeligt, og lokalet levede fuldt ud op til forventningerne.
Der var et flot køkken, god bordplads og et perfekt rum med slushice-maskine og indbygget køleskab, så vi kunne have drikkevarer på køl. Bordene var flotte og ideelle til at stille maden frem på.
Der var masser af plads til, at børnene kunne lege, og vi voksne kunne nyde dagen i hyggelige omgivelser. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre sted at fejre fødselsdagen – alt var virkelig perfekt! 💙
Vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale ROOM95 til andre, der leder efter et lækkert lokale med alt, hvad man har brug for.

18 års fødselsdag
Jeg er simpelthen nødt til at dele min oplevelse her! Hvis du leder efter et sted, hvor du virkelig får noget for pengene, så er dette stedet for dig.
Jeg var lidt skeptisk først, da jeg kiggede på prisen, men, jeg blev virkelig positivt overrasket! Fra det øjeblik, jeg trådte ind af døren, blev jeg mødt med en varm velkomst og en utrolig imødekommende personale.
Først og fremmest, var lokalet rummeligt og med alle de faciliteter, jeg havde brug for! Jeg følte mig virkelig som stjernen, hvilket er en sjælden fornemmelse for mig.
Men det er ikke kun lokalet, der gjorde aften mindeværdig. Personalet var simpelthen fantastisk. De var super venlige, hjælpsomme og klar til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at alt var som det skuklle.
Baren havde flere forskellige drinks og der var nok af dem!
Alt i alt kan jeg ærligt sige, at ROOM95 overgik mine forventninger på alle måder. Jeg følte virkelig, at jeg fik meget mere, end hvad jeg betalte for. Så hvis du leder efter et sted, hvor kvalitet og værdi går hånd i hånd, så er dette stedet for dig. Jeg kan varmt anbefale det!

Anbefaling af Room95
Vi har holdt en forlovelsesfest for 150 mennesker, og det har været en fantastisk oplevelse🎉
Personalet + Servicemedarbejderne var meget venlige og dygtige.
Vi vil helt klart anbefale Room95 til alle der vil holde en god event! Tak for denne gang Room95!

Anbefaling af Room95
Vi har netop holdt konfirmation i Room95 og havde en fantastisk fest i lokalerne. Fin service og hurtig respons fra Simon.
Der er mange muligheder for tilkøb, som giver festen de sidste fine detaljer. Vi var blandede børn og voksne og der var gode muligheder for at dele op, så man lavede et aktivitetsområde for børnene, imens de voksne sad ved borde. Magic ceiling lyskæder i loftet, gav en smuk effekt i lokalet.
Vi kunne helt sikkert finde på at holde vores næste store fest i Room95.

Fantastisk lokale
I weekenden d. 7/5/22, har vi holdt et stort forlovelesfest i Room95. Alt var som aftalt og planlagt. Der var en fremragende god service både fra Simons og servicemedarbejdernes side. Der var mega meget plads i lokalet og god plads til dans. Der var ingen udfordringer i bordopsætningen, og det var opsat som ønsket. Det tilkøbte magic ceilling, dvs. Lyskederne på loftet, gav en akustisk stemning. Vi anbefaler, at I lejer lokalet, hvis I står mangler et lokale til 150 mennesker.
Tusind tak for denne gang, og det bliver ikke sidste gang i hvertfald.

Reply from ROOM95
Super fedt arrangement i hyggelige…
Super fedt arrangement i hyggelige omgivelser. Og et virkeligt høfligt personale!
Kan til enhver tid anbefales!

Pisse fed fest!
Pisse fed fest!
Fantastisk personale og ikke mindst dejlige cocktails!
Kan klart anbefales

18års fødselsdag uden problemer
Afholdt 18års fødselsdag for min datter og hendes venner små 50 personer.
Der var rigeligt med plads både til at sidde og få danset igennem.
Der var god kommunikation hele vejen igennem og Simon var hurtig til at svare, når nye spørgsmål dukkede op.
Vi havde ordning med lokalet i 5 timer, og skulle ikke selv rydde op - super lækkert.
Simon har været yderst reel og vi fik også fuldt depositum retur.
Datteren havde en super fest, det kunne vi sagtens overveje igen.

Super lækkert lokale
Super lækkert lokale, som blev brugt til konfirmation. På trods af lidt ucharmerende omgivelse midt i industrikvarter, er lokalet virkeligt lækkert med masser af plads, fint loungeområde og fint køkken.
Kontakten med udlejer har været rigtig god. Der er kommet svar prompte når vi har haft forespørgsler.
Kan varmt anbefales. Overvejer kraftigt om ikke også konfirmationen for den næste af ungerne skal holdes her :-)

Reply from ROOM95
Super stort og rent lokale med god lokation!
Room95 er er super stort lokale perfekt til fester til 100-150 personer. Jeg holdte selv en lille fejring af min forlovelse med 100 gæster, og der var masser dejlig plads i lokalet til både dans og spisning - hvilket selvfølgelig er vigtigt især under Corona-tiderne. Selve processen var rimelig smooth, og vi fik en god rundvisning af Simon, som tog godt i mod os, før vi bookede lokalet.
Vi ville dog ønske, der havde været en mere detaljeret manual til brug af musikanlægget (som forresten hører med i lejepris og endda er med Bluetooth) samt belysning. Derudover ville vi ønske, man kunne beholde lokalet til længere end kl. 8 dagen efter. Dette skyldes, at en fest, der varer til længere end kl. 00 kan være svær at skulle rydde op til om natten / tidligt om morgenen, da man ellers kan være træt og udmattet. Disse skyldes den manglende ene stjerne.
Dog vil jeg sige, at lokalet har en så simpel og overskuelig indretning, og køkkenet er dejlig stort og hyggeligt, hvilket gør det nemmere at rengøre og holde orden.
Alt i alt har vi haft en hyggelig aften, og vi takker Simon mange gange for at give os et kald dagen efter for at følge op og høre, hvordan det hele gik :) Her fortalte han også med det samme, at depositum ville blive overført straks, hvilket man selvfølgelig bliver glad for :)
Gratis parkering til masser biler rundt omkring lokalet - dette er et kæmpe plus!
Tak for denne gang, Room95! Vi vil klart anbefale jeres lokale til vores venner og familie :)

Super fedt lokale!
Super fedt lokale og søde mennesker der ejer stedet! Dog nogle lidt mærkelige regler omkring mængden af alkohol man får i drinksene, når der er fri bar. Det kunne man godt være blevet informeret om inden :)) Især når man kun har lokalet i 5 timer :))

Lækkert lokale! 10/10!
Vi holdt vores bryllupsfest hos Room95. Det er absolut anbefalelsesværdigt. Alle vores gæster komplimenterede lokalet og faciliteterne. Der var ikke en finger at sætte. Der blev sørget for den helt rigtige lysstemning fra loftet og uplights rundt omkring i lokalet, samt fotovæg til Selfiecam. Det er helt klart et sted vi ville vælge igen. :-)

Fantastisk lokale
Fantastisk lokale, styr på tingene og god service!:) Bedre end jeg kunne have forestillet mig!

2 x 18 års fødselsdag - med fri bar
Holdte 2 x 18 års fødselsdag 11/1 - 2020 - hos Room95.
Super oplevelse. Rene og pæne lokaler. Sød og venlig betjening.
Vi kommer gerne igen.

Amatørdrevet udlejning
Amatørdrevet udlejning
I starten gik alt efter planen. Vi var ude og få en fremvisning og blev taget høfligt imod af Simon.
Vi blev enige om, at vi ville booke lokalet til vores snart forestående barnedåb. Så vi foretog en booking online.
Vi havde af flere omgange kontakt til Simon for at finde ud af en dag, hvor vi kunne mødes og underskrive en kontrakt. Dette blev i midlertid besværliggjort, da det skulle foregå i lokalerne, så vi kunne blive sat ordentligt ind i betingelserne.
Da jeg ankom som aftalt, var der ingen der åbnede. Jeg forsøgte at kontakte Simon på ROOM95' telefonnummer, dog uden held. Jeg endte med at finde et nummer til virksomheden i stuen, der kunne give mig Simons direkte nummer, hvorefter jeg kontaktede ham. Han havde taget fejl af tidspunktet, og ville være der inden for et kvarter.
Da han ankom var han stresset og ikke på nogen måde oplagt til at foretage en ordentlig overlevering. Jeg blev bedt om at betale et dispositum som aftalt på forhånd, samt give en underskrift.
Jeg kørte derefter hjem.
10 min efter jeg var kommet hjem, ringede Simon igen. Han havde lige glemt, at jeg også skulle underskrive et andet sted også.
Jeg kørte derhen igen og underskrev.
Dagen kom og barnedåben blev afviklet trods nogle ikke særligt appetitlige toiletter. Da vi ikke havde tid til at gøre mere ved, det blev vi enige med os selv om, blot at levere dem tilbage i samme stand.
Vi måtte sende en stafet hjem efter knive, da der hverken var køkkenknive eller brødknive i køkkenet. Der var også andre ting, der heller ikke var nævnt på huskelisten, som man gik ud fra ville være i køkkenet.
I løbet af barnedåben begyndte en bladvæg, der ikke var korrekt monteret, at løsne sig fra væggen, ligesom der kom et par mærker i gulvet, da gulvet åbenbart ikke er behandlet til udlejningsøjemed.
I forbindelse med oprydningen/ rengøringen, fulgte jeg den dertilhørende plan.
Dog viste det sig, at der alligevel var et par forglemmelser: et glemt kaffefilter, et skraldespandslåg, der ikke var blevet grundigt rengjort på undersiden, et væg til væg tæppe, i et gennemgangsrum uden lys, der ikke var blevet støvsuget grundigt nok, samt en besværlig opvaskemaskine, hvor filteret ikke var blevet rengjort, da vi ikke var blevet sat ind i brugen af denne.
Det kostede os vores depositum på 2.000 kroner.
Jeg ringede derfor til Simon, der i forvejen lød træt af os, for at høre om det virkelig også kunne være rigtigt. Men han mente hårdnakket at vi havde efterladt så frygtelige skader, at det skulle koste os hele vores depositum på 2.000 kroner.
Så min konklusion må blive, at skal du leje et lokale, så find et andet sted.
Idéen bag ROOM95 er rigtig fin, men Simon der har lokalet er håbløst uprofessionel, og dette ødelægger en ellers udemærket oplevelse. Dertil skal det lyde at lokalet er et sminket lig, og det er dig som lejer, der skal betale for det, når der kommer ridser i sminken.
Er du dog desperat, som vi var det, så lej lokalet, men tag kun det med dig som du ejer. Så kan Simon jo selv rydde op. Du kommer med alt sandsynlighed til at afgive dit depositum alligevel. 😊