En ekstrem høj faglighed og ekstrem høj service. Jeg er kommet på dette apotek gennem en årrække - og altid mødt af imødekommende personale, der gerne gør sig umage og har et "ekstra gear" når det gæ... See more
See what reviewers are saying
Har for nylig købt varer via Rothes Apoteks hjemmeside da jeg opdagede, at de sælger nogle cremer, som jeg ofte bruger til billigere pris :) Jeg anbefaler Rothes Apotek pga. billigere priser, hurtig... See more
jeg kan kun anbefale apotekets-webshop.dk.
Company replied
Har du, som alle andre, ikke overskud til at stå i 5 meter lang kø på det lokale apotek, kan det varmt anbefales at benytte Apotekets-webshop.dk. Her er du blot få klik fra din bestilling, og siden he... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Rothes Apotek forhandler alt i håndkøbsmedicin og apoteksvarer samt receptpligtig medicin. Vi ønsker at yde et højt serviceniveau, og vort apotekspersonale lægger stor vægt på at gøre kunden tilfreds gennem god og kvalificeret betjening.
Contact info
Lindegårdsvej 51, 2920, Charlottenlund
- info@rothes.dk
- rothes.dk
Alle tiders !
Helt fantastisk service. Havde mine varer kort tid efter bestillingen, kan varmt anbefales !

Det virker hver gang
brug Apotekets-webshop.dk
Så kan du altid få fat i det du skal ha 👍

Super positivt
Hurtig levering, god service. De gør det svært at tage turen til apoteket :)

Reply from Rothes Apotek
Let bestilling og hurtig levering
Jeg bestilte for første gang min håndkøbsmedicin online. Og var egentlig ret imponeret over, hvor let det var, og så slap jeg for at stå i kø :)

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.