Goede ervaring met het plaatsen van een…
Goede ervaring met het plaatsen van een dakkapel. Vriendelijke medewerkers, nette werkwijze en eindelijk genoeg daglicht op zolder.
Bij Rotterdam Dakkapel staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van dakkapellen op maat in de regio Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar meer licht, extra woonruimte of een waardeverhoging van uw woning, ons team van ervaren professionals biedt oplossingen die perfect aansluiten op uw wensen en woonsituatie. Onze dakkapellen zijn duurzaam, onderhoudsarm en energie-efficiënt. We begeleiden u vanaf het eerste gratis consult tot en met de volledige plaatsing en afwerking. Door te werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken, garanderen wij een lange levensduur en een strak eindresultaat. Klanttevredenheid is voor ons essentieel. Daarom luisteren we goed, denken we mee en leveren we altijd maatwerk. Onze transparante communicatie en betrouwbare service maken ons tot een vertrouwde partner in de regio.
Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam Zuid Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alles voelde eerlijk en volgens planning uitgevoerd uiteindelijk.
ze namen tijd om proces stap voor stap uit te leggen dat helpt
recent werk was echt snel gedaan maar kwaliteit bleef top
Het gebruik van lokale bouwmaterialen gaf vertrouwen in de kwaliteit.
Ook omliggende pannen werden gecontroleerd en vervangen waar nodig.
het is strak maar niet te modern voor zo'n oud pand
hij legde uit hoe je de dakrand moet nalopen samen met mijn vader op zolder klein krom maar duidelijk
Volledige project werd van begin tot eind professioneel afgehandeld
de kamer werd instant warmer, geen tocht meer door het dak
Ze regelden alle papieren zelf, mijn opa vond dat servicevol.
ze zorgden voor weinig stof en buiten zie je meteen dat t huis groter is
geen radio, geen herrie, alleen geconcentreerd werk aan onze nieuwe dakkapel -- chapeau jongens
hij gaf keuze uit plat dak of schuin, dat hielp ons enorm