Kreeg het pakketje snel en met een leuke handgeschreven Rotterdamse boodschap. Leuke kaart waar ik erg om kon lachen
See what reviewers are saying
Bestelling werd vlot verzonden en geleverd met een handgeschreven briefje erbij. Het concept is leuk en de ontvangende partij was er oprecht blij mee. Vooral de zeepjes ruiken erg lekker! 1 gemiste ka... See more
Via Instagram kwam ik in aanraking met Rottlucht en met een verjaardag in aantocht, hoefde ik niet langer meer na te denken over een grappig cadeau. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden,... See more
Company replied
Eerste keer een bestelling geplaatst bij Rottlucht. Artikelen kwamen snel binnen en zijn een succes. Er zat een handgeschreven kaart bij, dat vond ik een leuke persoonlijke touch. Ik heb nog wat extra... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
Rottlucht is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. Alleen het broodnodige zonder teveel poespas. Eau de parfum noemen wij gewoon GEURWATER Hair & bodywash noemen wij gewoon ZEEP Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten. Rottlucht is een frisse, ouderwetse mannengeur
Contact info
Netherlands
- 0610501514
- info@rottlucht.nl
- rottlucht.nl
Aandacht voor klant
Aandacht voor klant, snelle reactie op vragen -ook via social media- en actie, klein persoonlijk tintje bij bestelling.

Reply from rottlucht.nl
Leuke cadeaus voor mannen, snelle levering. Naam Rottlucht is hilarisch.

Aanrader!
Bestelling volgende dag al binnen.
Netjes verpakt en bij het pakje een handgeschreven kaart, dat vond ik ontzettend leuk!

Top!
Goede communicatie. Snelle levering.
Origineel om kado te geven en een heerlijke Rottlucht!!!

Reply from rottlucht.nl
Leuk kado, zeker voor herhaling vatbaar !
Supersnelle levering met ook nog een persoonlijk kaartje erbij ! Leuk kado...zeker voor herhaling vatbaar 🥳

Het was mooi verpakt
Het was mooi verpakt, snel geleverd en een lief kaartje erbij. Top dus!

Zeer netjes afgehandeld
Een van de onderhoud pakket voor mannen besteld. Snel en netjes geleverd.

Rotttastisch!
Heel fijne website.
Erg prettig en meedenkend contact!! 10+
Goed en leuk verpakt.
En het Rottluchie viel goed in de smaak bij mijn Limburgse hubbie.

Reply from rottlucht.nl
Snelle levering, goed verpakt en goed geïnformeerd over de levering.

top cadeau
Snelle levering, in goede orde verstuurd en een leuke verpakking om cadeau te geven.

Snelle persoonlijke service
Snelle service, en de persoonlijke noot van Steef en Roon🤗

Reply from rottlucht.nl
t luchtje werd niet door DHL geleverd…
t luchtje werd niet door DHL geleverd dus kreeg snelle reactie van rottlucht en kreeg een nieuw flesje geleverd. Ze wilden t zelfs langsbrengen. Wat een service!!!! Top!

Reply from rottlucht.nl
Leuke verpakking en ook leuk dat ik er…
Leuke verpakking en ook leuk dat ik er een persoonlijk kaartje bij kreeg.

Netjes en snelle levering
Netjes en snelle levering. Keurig ingepakt.....alleen jammer dat ze niks hebben gedaan met de vraag die ik gesteld had...
Ach een vraag missen kan gebeuren, ondanks dat toch een top product als kado weg kunnen geven. Echt een aanrader!

Reply from rottlucht.nl
Ik heb het zeepje geroken ,een heerlijk…
Ik heb het zeepje geroken ,een heerlijk mannengeurtje,fris en prettig.
De levering was keurig verpakt en op tijd..alle lof
En de naam 🤣🙃te grappig toch!!

Reply from rottlucht.nl
Een geweldig en leuk bedrijf
Een geweldig bedrijf , eea is niet goed gegaan door DHL waardoor Rotlucht meer dan de gebruikelijke service heeft verleend. Buiten hun perfecte service zijn hun producten natuurlijk ook zooooo ontzettend leuk en origineel en dan ook nog voor een prima prijs . Zeker de moeite waard om op hun site te kijken en dan natuurlijk super leuk voor de feestdagen betaalbare cadeautje’s

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.