Roularta Media Group Reviews 19

1-star

Replied to 9% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

en die 1 is er nog 1 teveel

en die 1 is er nog 1 teveel
geen klantenservice
bij abonnement op libelle meer niet ontvangen dan wel, en geen oplossing.

March 26, 2026
Roularta Media Group logo

Reply from Roularta Media Group

We vinden het echt jammer om te horen dat je Libelle niet correct ontvangt en dat je geen oplossing hebt gekregen — dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.
We kijken dit heel graag voor je na en lossen het op. Stuur gerust een bericht met jouw gegevens naar info@mijnmagazines.be , dan helpen we je zo snel mogelijk verder.
Dank je wel en nog een fijne dag, Karl.

Arnaque

Le 02/01/2026, j’ai reçu un appel téléphonique de leur part.
Aucune explication claire sur qui ils étaient ni sur l’objet de l’appel : c’était le discours commercial habituel.
Étant régulièrement victime de ce type d’appels (environ 20 par jour), je leur ai répondu sèchement : « Taisez-vous et au revoir », puis j’ai raccroché.

L’opérateur m’a alors rappelé afin de forcer la communication. Cette fois, c’est mon supérieur qui a décroché et a expliqué que cela devait cesser immédiatement.
La personne au téléphone ne comprenait pas la situation, continuait à insister, et adoptait une attitude particulièrement désagréable.

La discussion s’est poursuivie sans que nous sachions toujours qui était cette personne ni pour quelle société elle travaillait.
À un moment, mon supérieur lui a demandé comment elle avait obtenu notre numéro. Elle a répondu : « C’est dans un fichier européen avec les cookies. »
Or, cette affirmation montre déjà que le RGPD n’est pas respecté.

Suite à cela, la discussion s’est terminée. Elle nous a alors communiqué une adresse e-mail ainsi qu’un numéro de téléphone payant à appeler pour que notre numéro soit retiré de leur liste — ce qui ressemble clairement à une tentative d’arnaque visant à nous faire payer.

January 2, 2026

Une arnaque à fuir

J'avais un abonnement pour un seul magazine et sans mon accord on me rajoute des abonnements supplémentaires quand je tente de joindre le service injoignable et après une heure d'attente au tél je tombe sur une dame désagréable qui finit par me raccrocher au nez

January 2, 2026

Verspilling geld

Aub beste lezers , schrijf U nooit in voor een abonnement van uw favoriet magazine want u ontvangt het NOOIT. Er zijn genoeg andere betrouwbare uitgeverijen. Dus verspil uw tijd en geld niet!

December 15, 2025

A fuir

Fais telephone phonecom qui se font passer pour roularta. En réalité c'est juste un partenaire. Suite à un sondage, je devais recevoir un magazine gratuit.sans aucune suite ou abonnement. Au final, je reçois un mail m'indiquant que j'ai accepte un essai gratuit du magazine ... des propos mensongers. Apres un appel téléphonique la pratique a l'air d'être normal et personne ne voit le problème. A fuir

September 4, 2025

Onprofessionele, niet commerciële klantenservice

Dit is de minst commerciële klantenservice die ik al ooit meemaakte. Ik wil iemand een online abonnement op Libelle kado doen voor 1 jaar. De eerste 3 maanden geldt er een promotie van 4€/maand. Nergens op de website staat er wat de volgende 9 maanden dan zullen kosten.
Daarover bel ik op dinsdag met de klantenservice, blijkbaar is dit een moeilijke vraag want ze kunnen me hier telefonisch geen antwoord op geven, dit moet aangevraagd worden en er zal me ten laatste op woensdag een antwoord gemaild worden. Op donderdagnamiddag nog steeds geen antwoord ontvangen.
Ik bel donderdagmiddag opnieuw want het is een kado voor een verjaardag op zaterdag. Krijg Desiré, een andere medewerker, aan de lijn die mijn aanvraag terugvindt maar me niet verder wil helpen omdat ze het werk van haar collega niet wil afnemen die donderdag niet werkt… Volgens haar moet men voor elke vraag aan de klantendienst een termijn van 3 tot 4 werkdagen wachten…Ook online op hun website nergens duidelijk een prijs terug te vinden. Ik begrijp eerlijk waar niet hoe men zoiets een “klantenservice” durft noemen. En ik heb niet eens een klacht of een negatief bericht, ik wil gewoon
Iets kopen bij hen!!
Mevrouw legt me op een belerende toon uit dat ik het moet vergelijken met een offerte-aanvraag voor een nieuw aan te leggen terras…dat moet ook berekend worden naargelang omvang en keuze van de tegels en andere varianten… Pardon? ik heb een
Duidelijke vraag gesteld over een bestaand product nl een online abonnement op Libelle van 12maanden. Hoe kan je dit vergelijken met een terras met allerlei keuzes? ik vind dit echt zo onprofessioneel en zeer frustrerend, je zou bijna denken dat deze klantenservice bestaat uit mensen die niets willen verkopen!

August 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichting van oudere mensen?

Oplichting van oudere mensen?
Enkele weken geleden kreeg ik een vriendelijke mijnheer van Roularta aan de telefoon met een voorstel voor Knack magazine.Wij waren daar vroeger op geabonneerd maar daar mijn man al jaren Alzheimer heeft en mijn ogen ook niet meer echt goed waren had ik dat allang opgezegd.Ik was dus niet geïnteresseerd,maar ik had even voordien een foldertje in de bus gekregen voor een abo van een ander magazine(Libelle,Humo of zo)waarbij een Phillips Airfryer als geschenk werd gegeven.
Mijn Airfryer is aan vervanging toe en dat zou ik eventueel overwegen.De vriendelijke mijnheer beloofde dat in orde te brengen met domiciliëring en al.In mijn mail vind ik de gegevens voor een abo van Libelle waar ik binnen x dagen verzet tegen kan aantekenen wat ik overweeg want de Airfryer wordt niet vernoemd.Daar er ook een telefoonnummer vermeld wordt telefoneer ik eerst.Een Vriendelijke vrouw kijkt alles na en verzekert mij dat alles in orde is en dat ik mijn Airfryer binnen 4 a 6 weken mag verwachten.Als ik van Roularta een koeltas als geschenk toegestuurd krijg weet ik dat er iets fout loopt.Ik bel en men zegt dat ik een ander abo heb.Mijn telefoongesprekken werden telkens opgenomen en het is dus echt na te gaan dat ik het abo enkel nam voor die Airfryer.Ze beloofde dat er iemand me zou bellen. Ik wacht nog .

August 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

niet op tiijd bezorgen van het magazine…

Niet op tiijd bezorgen van het magazine waar ik al 32 jaar abonee van ben.

Bij deze na veel ergernis besloten om het abonnement op te zeggen.

sinds Roularta het heeft overgenomen is het 7 x in 1 jaar voor gekomen dat ik moet mailen en bellen om het magazine nagezonden te krijgen.

Sommige magazines konden niet meer na gezonden worden omdat die niet meer op voorraad waren.

zeer slechte service zonder excuses.

May 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen manier om gemakkelijk af te zeggen

Had via een voucher of een actie een periode gratis MijnMagazine. Je kan op geen enkele manier online aangeven dat je wil stopzetten vanaf dat die periode gedaan is.

Je kan je abo enkel 'pauzeren' of 'verwijderen' wat betekent dat je dan de rest van de periode kan fluiten naar je magazine, betaald of niet.

Ik dus in mijn kalender 1 dag op voorhand een reminder gemaakt om het stop te zetten. Drukke dag gehad, niet aan toe gekomen, één dag te laat. Nope, dikke pech betaal maar voor een extra maand. Toen waren ze wel tenminste in staat om het stop te zetten na de termijn.

Gewoon de optie voorzien om aan te geven dat je wil stoppen na de abonnementstermijn, hoe moeilijk kan het zijn.

July 31, 2024

300% prijsstijging boerebedrog

Na een aanbod via de sociale dienst een abonnement genomen. De eerste 4 weken gratis, daarna 1€ per week. Niks verkeerd aan? Na 6 maanden houden ze 3x de prijs af… want “6 maanden prijsgarantie” wil in hun optiek zeggen dat na 6 maanden gelijk wat kan afgehouden worden… stond zo niet in mijn voorwaarden. Resultaat: klant minder, gewoon uit principe de balans terugbrengen.

August 28, 2024

Roularta Miin Magazines: slechte app en ontbreken van feedback

Na de overname van het blad Elsevier werd ik gedwongen dit blad verder in Min Magazines te lezen.
Mijin abonnement is wel zichtbaar onder mijn accounts, maar de Elsevier is niet te lezen.

Bij klagen blijtt de Mijn Magazines app bij herhaling zeggen "Er ging iets mis, probeer het later nog eens"

Op emails komt alleen het antwoord dat mijn mail ontvangen is en dat het "wel even kan duren" voor ik antwoord krijg.

Een waardeloze firma!

May 10, 2024

Malhonnête !!!!!!

Très mauvaise expérience aujourd'hui avec Roularta lors d'un démarchage par téléphone !
Je précise que je n'ai pas été appelé par Roularta eux-mêmes mais par un sous-traitant ! ( que je ne manquerai pas d'évaluer par la suite )
Donc aujourd'hui j'ai refusé EXPLICITEMENT un abonnement par téléphone. Comme à leur habitude, la personne se montre insistante et me demande si elle peut m'envoyer les conditions afin que je les relise dans le calme et puisse juger de l'offre à mon aise. J'ai accepté en notifiant très clairement ma condition au préalable !! A savoir : que le mail ne soit pas contraignant et que je ne doive accomplir aucune action afin de résilier ou faire valoir mon droit à la rétractation
Quelle n'est pas ma surprise de recevoir une souscription de 18 mois pour une somme toute à fait scandaleuse ! Le cadeau de bienvenue choisi par ce monsieur malhonnête alors que les gens souscrivant délibérément ont le choix entre 3 cadeaux de bienvenue !
La clarté de mes réponse ne laisse aucun doute !
J'ai failli être victime d'une escroquerie et me voilà devant mon ordinateur à devoir me rétracter et contacter les sites d'évaluation comme Trustpilot et ouvrir des dossiers auprès de mon assurance Consommateur

July 20, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look