See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er super glad for at handle på RR og er vild med tøjet. Nogen gange svinger de dog lidt i størrelsen. Sidste leverance manglede en nederdel og jeg var desværre ikke blevet informeret om den ikke... See more

3.9

3-star
2-star
1-star

Returlabel

Er i det store hele glad for at handle hos RR men syndes der mangler den service at der er et returlabel med i tilfælde af at der skal returnere en vare. Forsendelsen frem og tilbage kostede mere end noget af tøjet.

July 13, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er super glad for at handle på RR…

Sidste leverance manglede en nederdel og jeg var desværre ikke blevet informeret om den ikke ville blive sendt med. Jeg ser på netbank der heller ikke er trukket penge for den. Jeg kontakter dem derfor på mail, hvor jeg fortæller jeg gerne ville have vidst på forhånd den ikke kunne sendes med. Jeg får hurtigt en mail retur hvor Line skriver de vil sende mig en ny samme dag, helt uden beregning. Det er det man kalder god service og Royal Rebels for mine varmeste anbefalinger 😊

July 10, 2020
Rated 2 out of 5 stars

Intet tlf nr eller postkasse

I kunne ikke levere den nederdel, jeg havde bestilt, og derfor havde jeg så ikke brug for tilhørende bluse, og en kjole var for lille, så alt bortset fra 2 par strømpebukser til i alt 49kr ville jeg returnere. Men ingen respons på mails, og da jeg bor i Ebeltoft ville jeg aflevere i postkasse; men sådan en var der ikke. Intet tlf nr, altså umulig returnering mm man købte returlabel til 39kr, det er for irriterende og omstændigt, så sidste gang jeg handler ved jer.

May 23, 2020

Ringe kundeservice

Jeg har gennem de sidste par år købt børnetøj hos Royal rebels. Jeg må dog konstatere at det bliver sidste gang, da kvaliteten på flere ting er for dårlig. Og så er kundeservicen simpelthen for besværlig at komme i kontakt med, når det går over mail og man skal rykke efter svar eller rykke efter at få tilsendt portolabel. Få nu jer et tlfnr.

April 29, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Smart tøj, billigt og hurtig levering

Vi køber rigtig meget tøj hos jer - min datter er vild med det!
Det er rigtig dejligt at tøjet kan mixes på rigtig mange måder, hvilket betyder, at man ud af få stykker tøj, kan få rigtig mange udtryk.
Kundeservice og levering er helt i top!
Det eneste negative er kvaliteten af jeres tryk på tøjet. Efter få gange vask krakelere det, derfor undgår jeg også jeres tøj med tryk.

February 29, 2020

Fantastisk tøj

Jeg har nu prøvet at bestille fra jer en del gange og hver gang har det været en kæmpe succes. Mine piger ELSKER jeres tøj..I har altid leveret varene kort efter, at jeg har bestilt dem og den eneste gang, hvor jeg har sendt noget tøj retur, er pengene gået ind på min konto få dage efter.
Opstår der nogle problemer undervejs, er I også meget hjælpsomme her og får løst problemerne/problemet professionelt.

Royal Rebels får hermed mine varmeste anbefalinger.

January 30, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Har lige købt hos jer for første gang

Har lige købt hos jer for første gang, super lækkert tøj, min datter er kræsen men her var hun vild med det hele, kan varmt anbefales.
Sad lige og læste andres anmeldelser og undrer mig meget over andre giver dårlig karakter over at man selv skal betale for retur, porto er dyr og det vist kun de helt store spillere på markedet der har råd til den service, egentligt ikke helt fair over for de mindre butikker at de gør det, nogle kunder bliver jo lidt overforkælede ser det ud til.

January 16, 2020
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og god service

Har handlet der mange gange nu og det er altid en god oplevelse. Denne gang var der desværre fejl i en trøje. Jeg skrev til kundeservice og fik svar retur med det samme. Ny bluse kom få dage efter og jeg blev ikke bedt om at sende den anden bluse retur.
Super kundeservice. Tak

December 20, 2019

Anbefalelses værdigt

Jeg er ovenud tilfreds, jeg var lidt skeptisk over feedback'en her på trustpilot, jeg har dog ikke noget at klage over, det var hurtig levering, og tøjet er virkelig lækkert, jeg købert helt klart igen tøj der

November 23, 2019

Lækkert tøj, håbløs kundeservice

I har så super lækkert tøj og jeg har købt hos jer flere gange uden problemer.
I sidste uge fik jeg så levering, men det ene par bukser var leveret i forkert størrelse.
Jeg har skrevet til jer 2 gange, men hører intet.
Så ja, lækkert tøj, men håbløs kundeservice.

October 14, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Sublim kundeservice og hurtig levering

Har handlet hos RR to gange nu. Første gang var der en forkert størrelse i posen, jeg henvendte mig og 2 dage senere kom der en ny med posten i korrekt størrelse. SUBLIM kundeservice. Jeg skulle ikke engang returnere den anden.
Anden gang jeg handlede der var der lige så hurtig levering som første gang. 2 dage og varerne var ankommet. Jeg kan på det varmeste anbefale RR og det er ikke sidste gang jeg handler her. Tak for god service!

September 1, 2019

Lidt bedre kundeservice..

Handlede der for første gang og må sige det er noget meget lækkert tøj. Dog synes jeg det tog lang tid før jeg fik vores tøj samt da vi åbnede pakken, var der en seddel om at der var udsolgt og at det ville blive frakrukket. Men fik ikke en ny fakturer, så skulle selv finde ud af hvilket der var udsolgt og om det passede med den pris de fratræk.

June 9, 2019
Rated 3 out of 5 stars

Har købt tøj hos jer et par gange og…

Har købt tøj hos jer et par gange og det meste har været god kvalitet. Dog skal det siges at trykknapperne på buksedragterne ikke holder til noget. Købte en dragt hvor den gik i stykker med det samme. Fik den byttet til en anden som også er gået i stykker første gang den blev brugt. At det oveni er temmeligt besværligt at få returneret og bytte varerne gør det ikke bedre.

February 23, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Fint tøj men mega dårlig retur service

Fint tøj men mega dårlig retur service.
Man skal selv betale for at sende tøjet retur og det er mega bøvlet at udfylde returseddel som du i øvrigt også selv skal printe ud.
Tænker at firmaet spekulerer i at gøre det omstændigt at sende varer retur......

November 26, 2018

Is this your company?