Goede sevice
Goede sevice, vakkundige monteurs.Goed geholpen en en een betaalbare prijs.Kom hier zeker weer terug
Bij RP Carservice kun je terecht voor het totaal onderhoud van jouw Tractor, Zitmaaier, Auto, Dorser, Hakselaar, Bestelbus, Combine, Kettingzaag, Bromfiets of welk apparaat met een verbrandingsmotor dan ook! APK én reparatie. Het maakt niet uit welke voertuig of machine je ook hebt. Wij fixen het!
Netherlands
Top service & supersnel tegen redelijke prijs
Voor het eerst geweest met een motorstoringlampje aan. Ik ben snel en vakkundig geholpen, fijn dat ze meedenken en dat ik snel weer op weg ben geholpen. En de prijs viel me ook best mee
Supersnel mijn multiriem vervangen tegen hele scherpe prijs
Learn more about other kinds of reviews.