Runes Køreskole Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har hermed aflsuttet mit forløb hos Runes Køreskole afdeling Hillerød. Mit forløb varede 2 måneder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lærer og Jørgen som kørelærer begge 2 kæmpe legender... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt utrolig professionelt stykke arbejde. Kørekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at være sikker på vejen men også føle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... See more

Rated 5 out of 5 stars

Konge køreskole, bestod sidste år i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 måneder. Men havde Halldor til alle køretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom mit forløb har været ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optim... See more

1. Driving School

Written by the company

Runes Køreskole i Allerød...

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Runes køreskole er den perfekte skole

Runes køreskole er den perfekte skole, kunne ikke have valgt nogen bedre. Højt humør og altid glad i kasketten. Rune kommer altid med de bedste historier og kan altid få en til, at grine med sin farjokes, ej Rune kan noget med unge. Også har han nogle af de bedste kørelærer, jeg formåede at køre med Posten, det var de hyggeligste og sjoveste køretimer, som man helt kommer til at savne. Kom hurtigt igennem uden de store problemer og prøverne kom med det samme. Runes priser er rimelige, ville endda betale mere, da der kommer en helt fantastisk og sjov oplevelse med, man ville næsten ønske at, man kunne køre en tur med de to igen bare for hyggens skyld, kan helt klart anbefales

February 21, 2022

100% sublim køreskole.

Jeg kom fra en anden køreskole, hvor blev ved og ved med at have køretimer og intet nyttet. Jeg var, blevet kørt helt ned mentalt af den gamle Kørelære. Jeg skiftet så til Runes køreskole, til at starte med var jeg usikker, men det ændret sig meget hurtigt. Jeg kunne bare mærke, at der bare var en tryg atmosfære i skolevognen. Rune er super god til, at forstå en og lære en at blive selvstændig i trafikken, og hans humor og altid gode humør hjælper også på at få tiden til at flyve når man er ude og køre. Jeg kan ikke andet end, at anbefale Runes køreskole.

January 11, 2022

Super kørelærer.

Efter et virkelig elendigt forløb på en anden køreskole havde jeg fuldkommen mistet selvtilliden og troede aldrig, jeg ville få mit kørekort. Efter anbefaling kontaktede jeg Rune, og mindre end en måned efter stod jeg alligevel med kortet i hånden. Rune er en fantastisk lærer, og så gør det jo ikke noget, at han osse er sjov!

January 2, 2022

Mere end super god

Super god, hurtig og effektiv forberedelse på det første kørekortet.
De går virkelig den ekstra miil for at give den bedste oplevelse det var aldrig et problem at få rykket en aftale hvis man havde en anden aftale.

December 7, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var meget nervøs for at starte på…

Jeg var meget nervøs for at starte på kørekort, men med Runes Køreskole fik jeg en behagelig og tryg oplevelse. Jeg fik hurtigt teoriprøve samt køreprøve. Jeg vil helt klart anbefale Runes Køreskole, hvor man får en god oplevelse og sjov.

November 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

fantastisk sted kan klart anbefale

et godt sted hvor der vil blive sat ekstra fokus på at man lærer det man skal. kørelærerne er rare og køre med og det er en fantastisk oplevelse og have dem ved siden af, og de hjælper med at løfter nerverne lidt.

October 30, 2021

Runes køreskole

Jeg har haft en super god tid hos Runes køreskole, han er meget god til at forklare og finde ud af hvordan du lærer bedst. Han er meget god til at skaffe hurtige tider så min tid var meget hurtigt hos ham og forhåbenligt også hos jer.

October 14, 2021

Fantastisk køreskole!

En virkelig god køreskole, med morsomme og engagerede kørerlærer. Teoritimerne var aldrig kedelige, og man fik god feedback undervejs i køretimerne. Bestået på under 2 måneder og overhalede dermed alle mine venner, som går på andre køreskoler! Kan klart anbefales!

October 10, 2021

11/10 køreskole

Super hyggelig køreskole med flexible og søde kørelærere der også er mennesker. De kunne sætte prisen op til det dobbelte og jeg ville stadig sige at de var pengene værd!

September 20, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Masser af god humor og læring

Hvis du elsker et godt grin og en lærer med højt humør og med fagligheden i orden, så skal du klart vælge Rune. Han gør rigtig meget for, at hans elever klarer sig godt, forklarer tingene på en god måde og holder ekstra teorigennemgang med spørgerunde inden teoriprøven. Hos Rune lærer du det, du skal og har det sjovt samtidig. Det er uden tvivl Runes fortjeneste, at jeg klarede teori og den praktiske prøve i første hug. Runes køreskole kan jeg klart anbefale!

September 7, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom…

Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom mit forløb har været ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optimismen.
Rune er sjovt selskab men 100% seriøst med sin undervisning og kørsel.
Rune gør alt for hurtige prøver selvom det giver transporttid.
Jeg vil anbefale alle at tage kørekort hos Rune

July 3, 2021

Perfekt!

Fantastisk oplevelse!

1000-tak til Rune for hans evig engageret teoriundervisning samt ro og tillid i de praktiske lektioner. Dette gjorde uden tvivl hele forskellen mellem blot et kørekort og den gode oplevelse jeg havde plus et kørekort!
Runes engagement kommer tydeligst til udtryk ved hans vilje til at yde den ekstra indsats som sikre den helt optimale ro og forberedelse omkring prøverne.

Tak for et perfekt forløb der blev tilpasset til mig, mine kompetencer og min kalender.

June 23, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fik kortet! Behøver jeg sige mere?

Fik kortet! Behøver jeg sige mere? Fantastisk undervisning i trygge rammer, både i bilen og i "klasselokalet". Han vil gøre alt for at du får kortet så hurtigt som muligt, frem for at tømme din pengepung med ekstra timer og unødig undervisning. Kæmpe ros!

May 28, 2021

Take a closer look