Runge Olsen Reviews 16

4.1

1. Painter
  2. Carpenter

Written by the company

Om Runge Olsen – Din lokale maler i Helsingør og Nordsjælland Hos Runge Olsen er vi specialister i malerarbejde med fokus på kvalitet, præcision og personlig service. Vi hjælper både private og erhvervskunder i Helsingør og resten af Nordsjælland med alt fra indvendig maling til facaderenovering og vedligeholdelse. Hvorfor vælge os? • Lokalt kendskab og hurtig respons • Professionelt håndværk med sans for detaljer • Brug af kvalitetsmaterialer for langtidsholdbare løsninger Vi tror på gennemsigtighed og tillid – derfor er din feedback vigtig for os. Vores mål er at skabe smukke og holdbare resultater, der gør en forskel i dit hjem eller din virksomhed. Tak fordi du besøger vores profil. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt!

4.1

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Malerfirmaet Runge Olsen er meget…

Malerfirmaet Runge Olsen er meget kompetente, de er fleksible og går godt i spænd, når der skal koordineres med andre faggrupper. Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling

April 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super flot malerarbejde - igen igen

Vi kan på det varmeste anbefale Malerfimet Runge Olsen for deres fleksible og hjælpsomme tilgang til vores køkkenprojekt. Vi bad om at få Claus Kærmark til at udføre arbejdet, som bestod af fuldspartling, filtning og maling af vægge, da vi for år tilbage havde haft fornøjelsen af hans ekspertise og grundighed i en anden sammenhæng. Og det har vi ikke fortrudt! Claus Kærmark er en utrolig dygtig håndværker og meget behagelig at være omkring. Super flot arbejde!

October 6, 2025

udvendigt malerarb

Flot og veludført udvendigt malerarbejde
Husfacader, træværk, metalgelændre mm
Dygtige , kvalitetsbevidste malere

November 10, 2025

Super flot arbejde

Rep. og delvis nyetablering af indvendige lysninger i forbindelse med udskiftning af vinduer i hele huset. Meget flot arbejde. Super kommunikation med firmaet og alle tider og deadlines blev overholdt.

September 22, 2025

Vinduesmalerentreprise til perfektion

Som ejere af et bevaringsværdigt hus fra 1736 i Helsingør Bymidte, er det os magtpåliggende at vedligeholde vores ejendom efter forskrifter for sådanne ejendomme i Helsingør.

Det betyder, at vi igennem vores 26 års ejerskab af ejendommen, har benyttet os af håndværksmestre i kommunen til de vedligeholdelsesopgaver vi ikke selv magter hverken tidsmæssigt eller kundskabsmæssigt.

Dette har senest indbefattet maling af vores vinduer og døre udvendigt til solsiden af vores ejendom, hvor solen er hård ved træværket og ikke mindst vinduernes kitning.

Malerfirmaet Runge Olsen har vi med stor tilfredshed benyttet os af tidligere og derfor var der ikke nogen tvivl om, at vi skulle indhente tilbud fra firmaet til den netop afsluttede malerentreprise som også indbefattede kitning af vinduer.

Malerarbejdet er udført med stor nænsomhed og topproffessionelt af den udførende malersvend Christian - en opgave vi som lægfolk ikke ville kunne have udført uden også at have kommet til at stænke det pudsede murværk omkring vinduesrammerne med maling.

For at sige det lige ud, bliver man "glad i låget" over, at der findes håndværksmestre- og svende der kan deres metierer på det plan!

Vi kan kun varmt anbefale Malerfirmaet Runge Olsen.

Mette & Thomas Rulis

September 12, 2025

Kun positivt

Vi har ved flere lejligheder benyttet Runge Olsen hos Ikano Bank.
Kan på det varmeste anbefale firmaet. De leverer et flot stykke arbejde og en god kommunikation med maleren, som altid kommer på aftalte tidspunkt.
Ligeledes er deres priser også meget konkurrencedygtige ift. andre indhentede tilbud.
Fem positive stjerner herfra

May 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vender gerne tilbage hertil 👌🏼

Jeg anbefaler virkelig Runge Olsen på det varmeste. Vi har fået lavet lækker indfarvet spartel i vores sommerhus. Det blev lige som vi drømte om og jeg er svær at gøre tilfreds, fordi jeg ser alt 🫣😁
2 meget sympatiske og dygtige medarbejdere. Jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen.

June 2, 2025

Dårligt arbejde

Tidligere har jeg skrevet en kritisk anmeldelse af Runge Olsens behandling af vores trætrapper. Imidlertid bad Jacob Runge Olsen mig så mindeligt om at tilbagekalde anmeldelsen, indtil han havde beset mine trapper (ikke sket) og drøftet en løsning af problemerne med ejendomsbestyrelsen (uvist om sket). Jeg trak som ønsket af Runge Olsen min anmeldelse tilbage - midlertidigt.
Nu mener jeg, det er på tide at aktivere min anmeldelse og klart tilkendegive at Nils Jørgensen ikke står alene med sin kritik, uanset hvad Runge Olsen mener. Hvor er det dog trist, at Jacob Runge Olsen bruger tid på at gå rundt og lytte til sladder og på det grundlag føler sig berettiget til at foretage et perfidt og nedrigt personangreb på en ejer i bebyggelsen.
Til orientering bor jeg på 1. sal, og nedenstående beskriver følgerne af det arbejde, Runge Olsen har udført på mine trapper.
Runge Olsen har ved en forkert behandling af de udvendige trætrapper op til min lejlighed desværre forårsaget betydelige skader på både trapper og gelænder. Ikke alle, men en del af de øvrige trapper i bebyggelsen, der blev behandlet samtidigt, har også fået skader. Det udførte arbejde er generelt under al kritik, hvilket er helt uforståeligt, når man ved, at Jacob Runge Olsen er oldermand i det lokale malerlaug.
Jeg kan ikke anbefale firmaet. /Grith Becker

July 29, 2025

Kære Grith,
Jeg ser, at du i nat var ved tasterne med et skriv.
Som jeg også skrev tilbage til din ven Nils i ejerforeningen, så er jeg bekendt med, at der i foreningen foregår diskussioner og armlægning, der handler om alt muligt andet end det leverede håndværkerarbejde. Det bliver vist for meget her at gå ind i jeres ophedede interne debatter om hvordan spillereglerne mellem beboerne og bestyrelsen skal være. En strid, som I er to, der desværre gerne vil føre i offentligheden og samtidig lade gå ud over mig og mine ansatte. Det er ikke rimeligt og det burde I holde jer for gode til!
Jeg ved, at der fra bestyrelsens side er fuld opbakning til og tilfredshed med det arbejde, som jeg har leveret. Det henholder jeg mig til og er tilfreds med.
Mvh
Jacob Runge Olsen

Oliering af trapper

Vi har i 23 år løbende fået olieret vores udvendige adgangstrapper til 1. sal, efter flg. procedure:
1. Afvaskning af trapper og repos med vand og børste
2. Desinfektion med algedræbende middel
3. Oliering med udendørs mørk hårdttræsolie

Sommeren 2025 fik Runge Olsen opgaven, men ændrede procedure:
1. Desinfektion med algedræbende middel
2. Afvaskning af trapper og fjernelse af algedræbende middel med højtryksrenser
3. Oliering med udendørs mørk hårdttræsolie

Fredag d. 13. juni blev trapperne desinficeret med algedræber. Vældig sød ung mand påførte midlet med tryksprøjte oven på grønalger, skidt og møg. Havde åbenbart ikke læst brugsanvisningen.

Mandag d. 16. juni gik det helt amok. Briggs og Stratton generator blev startet op og højtryksrensning af trappetrin i 1. sals højde blev påbegyndt. Hele området blev indhyllet i en tåge af ætsende algedræber samt skidt og møg, der drev ned af vinduer, lakerede hoveddøre og malede overflader. Selv om der på dunken, tydeligt både i tekst og med ikoner, advares om stærkt ætsende stof, der ikke må komme i kontakt med levende væsner og planter. Det mest kedelige var at flere af de gamle trin tog skade af den voldsomme behandling. Da jeg påtalte det over for den flinke maler, trøstede han med at det ikke ville kunne ses efter olieringen. Foreslog også at sætte en skærm på højtryksrenseren, men det blev afvist. Elmålere måtte bagefter tømmes, døre og overflader renses og vinduer pudses for at undgå skjolder efter den ætsende algedræber. At generatoren sved græsset og højtryksrenseren dryppede olie på vores fliser, har Vor Herre heldigvis slettet sporene efter.

Vi står nu tilbage med en del skadede og fuldstændig udpinte trappetrin. Og hvert enkelt trin har fået et helt unikt mønster efter højtryksrenseren. At olieringen skulle skjule skaderne, kom ikke til at passe. Det flossede træ fremtræder lysere og danner nu en kraftig kontrast til den mørke hårdttræsolie, og det unikke mønster efter højtryksrenseren ses stadig.

Vi er mange der havde glædet os til nogle pæne trapper, men er i stedet meget skuffede og kede af det færdige resultat. Forstår ikke Runge Olsen har så lidt faglig stolthed.

Nils Jørgensen

June 20, 2025

Kære Nils,
Hos Malerfirmaet Runge Olsen er kritik altid velkommen. I langt, langt de fleste tilfælde hører vi kun en positiv af slagsen. Som regel er kritikken konstruktiv, hvilket ville have pyntet i dit skrift. Vi går altid i dialog på et konstruktivt grundlag!
Jeg ved, at du i det konkrete tilfælde står ret alene med kritikken – og at sagen bunder i andre dagsordener og interne forhold i jeres ejerforening, som intet har med kvaliteten af mit arbejde at gøre.
Jeg er bekendt med fra andre ejere i foreningen, at din kritik anses for dybt urimelig – ikke mindst fra en række af de beboere, der – i modsætning til dig – ikke bor i stueetagen og som derfor rent faktisk har en trappe.
Du har mit telefonnummer, hvis du ønsker en reel dialog og ikke bare vil bidrage til ”festlighederne” på larmende vis.
Mvh
Jacob Runge Olsen

Rated 5 out of 5 stars

Optimal rådgivning og eksekvering til fair pris

Vi har netop overtaget et hus på 155 m2. Runge Olsen stod for spartling og maling af lofter og vægge, maling af karme, paneler og udendørs gelændre. Plus det løse.

Jeg har kun godt at sige om Jacob og hans team. Deres rådgivning og udførelse er i top, malerne er venlige og rare at have i huset, og du føler dig i gode hænder fra start til slut. Min varmeste anbefaling!

March 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Afrensning og maling af bevaringsværdig familieboliger

Vi har fået algeafrenset og malet facade og sokkel plus garageanlæg hen over sommeren og først på efteråret i 2024. Derudover er de smalsprossede og nykittede Bøjsø vinduer malet samt alle udvendige døre.

Arbejdet er udført med stor omhu og med sans for detaljerne. Det var opløftende at konstatere et malerteam, der i så høj grad var i stand til at planlægge og samarbejde om opgaverne.

Henrik E.

October 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig til syn og skøn af malerarbejde

Malermester Jacob, kom som syn og skøns mand efter dårligt malerarbejde udpeget af danske malermestre.
Er der i 25 min , gik med mobil tlf og tog billeder med denne, minus lampe som der foreskrives der skal bruges, han var ikke i alle rum, leverer ikke brugbar rapport, hans skøn incl moms 20000kr til omlavning, det har kostet 62000kr , dertil kommer nye lofter, så hvis det hans faglige standard denne vurdering til danske malermestre forening og en regning på 5106 kr for synet som danske mestre bestemmer hvem skal lave, kan vi kun sige hold jer langt fra malermestre der er medlem af denne forening , der er ikke nogen garanti ordning og de malere er dyrere end ikke medlemmer der er til at kommunikere med. Dette er til trods for Jacob står og ser der er brugt billigt og andet materiale end der stod i tilbuddet. Vi har haft 4 malermestre oppe og give tilbud på omlavning alle dybt rystet over hvad der var leveret af fagligt dårligt arbejde. ( så er det sådan syn og skøns mænd er fra denne forening, kommer man ingen steder , til trods for de siger," det er fagligt korrekt arbejde at tage en rigtig maler " altså en af deres medlemmer).

October 23, 2024

Reply from Runge Olsen

Danske Malermestre har ved et tilfælde støt på en anmeldelse på trustpilot vedr. en syn og skønsmands opgave, du har udført på vegne af Danske Malermestre.

For det første vil Danske Malermestre beklager at dit firma får en sådan anmeldelse, fordi det intet har med dit malerfirma at gøre, du er udpeget af Danske Malermestre i et tillidserhverv som syn og skønsmand for Danske Malermestres garantiordning og vi har brugt dig i mange år, med rigtige gode erfaringer og vil fortsat gøre det, men som alle ved, vil der altid være en der føler sig som taber i en sag hvor der tvistes om et stykke arbejde, hvor forventninger ikke stemmer overens med resultatet.

Hvad angår lampe, så skal den kun hvis det er nødvendigt og er ikke et krav, hvis skønsmanden vurderer at der er tilstrækkeligt dagslys til stede, på besigtigelse tidspunktet, så er det sådan det er !

Som et af vores syn og skønsmænd en gang sagde på et møde vedr. skønsmænd, så får man ikke venner af at være skønsmand og det må man så leve med, så Jacob, forsæt med det gode arbejde, hvilket Danske Malermestre ser frem til.

Altså igen, denne anmeldelse har intet med Malerfirmaet Runge Olsen at gøre !

Mange hilsner

Afdelingschef Lilian Bech
Danske Malermestre
Islands Brygge 26
2300 København S
T: 3263 0370

Smukt resultat

God dialog om arbejdet
Smukt arbejde udført som aftalt
Og dagligt pænt og tjekket når Christian efterlod stedet.
Har brugt Jacob Runge 2 gange nu,
Og anbefaler gerne.