Jeg har desværre haft en meget uheldig…
Jeg har desværre haft en meget uheldig oplevelse med denne virksomhed, som jeg ikke kan anbefale til nogen. Den primære udfordring var en uklar prisstruktur og uvarslede prisstigninger, der i sidste ende kostede os dyrt.
Vi havde indgået en klar aftale med virksomheden, som de også senere bekræftede via e-mail. Men til vores store overraskelse blev vi mødt med uventede omkostninger, herunder prisstigninger, inflationstilæg og andre gebyrer, som vi aldrig blev informeret om på forhånd.
De uforudsete omkostninger førte til, at vi tabte en betydelig mængde penge, før vi indså omfanget af problemet. Selv da vi indbragte vores klage og udtrykte vores utilfredshed, fik vi ingen respons. Dette gjorde hele oplevelsen endnu mere frustrerende.
Ud over problemet med uforudsigelige omkostninger, har vi også oplevet en mangel på stabilitet i vores samarbejde med dem. Vi har haft flere forskellige bogholdere, hvilket har betydet, at vi konstant har følt, at vi måtte starte forfra med at forklare vores virksomheds behov.
I sidste ende har denne virksomhed uden varsel opkrævet os næsten 20.000 kr. Min anbefaling er at være meget forsigtig, når du overvejer at arbejde med denne virksomhed. Find en anden udbyder.
Samlet set har vi haft en dybt utilfredsstillende oplevelse med denne virksomhed, og vi råder andre til at være på vagt. Vi er ikke blevet behandlet retfærdigt eller med respekt, og det har kostet os dyrt