Knækket taske og dårlig kundeservice
Jeg købte Saks Potts mærketaske, men hvor stropperne herefter knækkede efter 3 dages brug ! Og herinde kan jeg så læse, at jeg ikke er den eneste, der har oplevet dette! Man skal vide, inden man køber tasken, at den er i utrolig dårlig kvalitet, fordi den har meget smalle stropper, der som sagt meget hurtigt bukker under. Der står dog på deres hjemmeside, at tasken kun holder til 2 kg, og det skal man være meget opmærksom på, og jeg vil vurdere tasken til kun at kunne indholde 1,5 kg. Herefter skriver jeg så til kundeservice, hvor besvareren beder mig om at møde op på kontoret i København for at hente en ny taske, og det er meget besværligt for mig lige at komme til København, så det siger jeg nej til. Og siden besvareren ikke bare sendte mig en mail med en tilhørende label, virker det til, at de ikke gider betale for en label. Jeg har så bedt om en label fra 2 uger siden og har stadig ikke fået svar.
Dårlig kundeservice, og så forventer jeg selvfølgelig, at jeg snart får svar fra Saks Potts med en label, så jeg kan få en ny taske.
February 7, 2018
Unprompted review