Har nærmest aldrig været mere tilfreds med en frisør. Blev farvet og klippet af elev Luna, som gjorde et perfekt job under opsyn af Annie og Anna. Kan varmt anbefale at besøge salonen!
See what reviewers are saying
Er kommet hos Salon Delux i mange år, og det er altid en god oplevelse. God behandling hele vejen igennem med dejlig vask, suveræn klipning, godt selskab og kaffe og en lille chokolade. Elsker... See more
Har Idag fået den smukkeste datter hjem fra besøg hos Salon Deluxe, iført det største smil længe set, fantastiske krøller og perfekte bryn. Hos Salon Deluxe får man en god dosis Luksus og ultimativ f... See more
Jeg kan kun give giver stjerner🌟 🌟🌟🌟🌟og roser 🌹🌹🌹🌹🌹til den super gode salon, dejlig atmosfære, tid til kunderne super dygtige frisører. Jeg og min mand har Linda, hun er kanon dygtig, super... See more
Super Heidi
Hele familien Er blevet af Heidi igennem et par år og vi har altid været super tilfredse. Anbefaler gerne til venner og bekendte
Super god
Jeg ville klart anbefalde den til venner for de har super god service
salon delux ! Fantatisk !
Salon Delux.
fantastisk sted, det slog benene væk under mig første gang jeg trådte ind salonen.
og det imponerende hvordan de kan gøre det gang på gang !
helt klart 5 stjerne ær her fra ..
Skønt sted
Kan absolut anbefale Salon Delux, det er den bedste frisør jeg nogensinde har haft. Top professionelle frisører, der altid er smilende og glade, man føler sig altid velkommen og en del af "familien", når man kommer. Der er lækre massagestole, mens man får vasket håret med skøn hovedbundsmassage og så tager de sig god tid til dig. Absolut et skønt sted der emmer af wellness!
Ingen bedre :)
Vil da lige komme med min mening også. Er kommet derinde siden åbningen og der findes ikke bedre service, og skønne glade frisører :)
Bliver forkælet fra man kommer til man går. Råd og vejledning og jeg er aldrig gået ud derfra uden af være mer end tilfreds. Helt sikkert min frisør fremover :)
Som Lykke skriver, man føler sig i trygge hænder, det er der ingen tvivl om.
kunne I få 10 stjerner på en gang ville jeg klart give det :)
Super Lækkert!
Jeg bliver mødt med smil og min frisør ved lige hvad jeg har brug for :) Hun ved hvad der klær mig, klipper professionelt og farver mig perfekt. Der er tid til mig og føler jeg er i trygge hænder.