Sandberg Designs Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Mange smukke kjoler og mega god service

Efter at have købt en smuk konfirmationskjole hos Sandberg Design, Aarhus, opdagede vi en lille plet på overdelen. Vi tog derfor ind for at tale med salgspersonalet, og hun ydede en helt fantastisk service ved at udlevere en ny kjole med det samme.
Vi oplevede ligeledes en venlig og professionel service, da vi første gang var inde for at kigge på kjoler.
Kan varmt anbefales, og vi kommer helt sikkert igen.

April 7, 2022

Urolig dårlig service

Butikken i Århus
Der udøves en utrolig dårlig service…. Der er et utroligt dårligt kommunikationsniveau hos dem. Den ene svarer helst ikke, hvis man spørger hende om noget og hun er heller ikke interesseret i at udøve service over for de piger, som kommer og skal prøve kjoler. Da vi for anden gang kom op, for at hente vores datters kjole (fordi de havde lavet en forkert kjole første gang og tilmed en forkert str). Kunne hun ikke få sig selv til at beklage fejlen og da vores datter prøvede kjolen, var der en plet på den. Da vi gjorde opmærksom på dette, fik vi bare at vide at det var pga vores datters make up (hun bruger ikke make up). Kjolen var tjekket inden vi kom, blev der sagt! Pletten blev dog så modstræbende fjernet og kjolen bilen kylet/krøllet i en pose.
Jeg fortalte så damen i butikken (som efter sigende er fru boss hende selv), at jeg ikke brød mig om hendes håndtering af kunder, for der havde også været et par andre episoder. Bl.a. havde vores datter fået at vide, at hun ikke kunne mixe over- og underdele, hvilket de ellers slår sig på, at man kan (og vi kender til andre, som har fået det lavet) - Hun undskyldte sig med, at der er corona og at hun ikke måtte komme tæt på kunderne og at priserne for syning er dyr og at kjolerne laves i Indien osv…. Vores datters kjole, som skulle syes blev lavet på en uge, så NEJ, den kom nok ikke lige fra Indien.
Vores datter blev valgt til at være konfirmationsmodel for dem, MEN havde vi vidst hvordan de behandler deres kunder, så havde hun aldrig fået lov!

January 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Absolut ikke klar til den nethandel de opstarter…

Butikken annoncerer at de nu laver nethandel med deres kjoler pga corona nedlukning. Alligevel er de ikke klar til at besvare mails eller komme i kontakt med !
De trækker desuden for kjolen selvom den ikke er afsendt og heller ikke er ved at blive pakket.

January 15, 2021

Kan varmt anbefales!

Medarbejderne var gode til at hjælpe pigerne og der var et stort udvalg af kjoler, så man ikke kørte den lange tur forgæves. Kan varmt anbefales!

February 25, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Meget meget positiv oplevelse hele…

Meget meget positiv oplevelse hele vejen igennem, både ved køb og ombytning. Min datters kjole blev for lille inden konfirmationen. Tog kontakt til Sandberg Design, som med det samme bestilte en ny et nummer større. Kunne afhentes hurtigt efter, og datteren har nu den flotteste kjole til sin konfirmation.

May 7, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Super service og fantastiske kjoler

Min datter og jeg havde købt billetter til Sandbergs meget flotte modeshow på Hotel d’angleterre. Det var en super god oplevelse, som gjorde, at vi fik en ide om, hvordan kjolen skulle se ud inden vi kom ud i butikken. Derudover vandt min datter en lækker jakke til sin kjole.
Herefter blev vi inviteret ud til VIP- prøvning, hvor der var sat ekstra tid af til os. Alle medarbejderne var super søde, meget opmærksomme og ikke mindst meget tålmodige.
For et par dage hentede vi kjolen, som er så smuk og passer helt perfekt til min datter.
Jeg har intet at sætte en finger på og kan klart anbefale Sandberg-design.

January 30, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Så dårlig en oplevelse...

Så dårlig en oplevelse...

Min datter, mor og jeg var i midten af februar inde hos Sandberg for at finde den helt perfekte kjole til min datters store dag - konfirmation.
Vi fik en god betjening og vejledning den dag og følte nu var der styr på kjolen. Vi fik oplyst de bliver syet i Indien hvilket jeg intet har i mod, fik af vide at hvis der skulle laves nogle ændringer når den kom hjem blev den sendt til deres skrædder.
Ugerne gik og vi nærmede os maj. 3 uge før dagen (der var der gået 2 2/1 måned) ringer jeg for at rykke og får af vide den er på vej og kommer i løbet af 4-5 dage. Der gik en uge og havde intet hørt og ringede igen og fik af vide den var ved at blive afsluttet i Indien og der går ca 1 uge før den kommer. Dagen kom og vi kunne hente kjolen 9 dage før. Da min datter prøver den er overdelen alt for stor, damen står og måler og tænker, siger så det nemmeste er vi selv kontakter en skrædder og sender dem regningen. Hun kendte ikke til nogen skrædder hun kunne anbefale, så vi måtte hjem og google og ringede til stort set alle i Storkøbenhavn ingen havde tid og fristen var kort. Endelig fandt vi en skrædder så venlige, som fortalte at selv dagen før var der kommet en med en kjole fra Sandberg som skulle syes ind. Kjolen har trompet ærmer som var så enorme at hendes overarm kunne være der næsten 3 gange og for enden var den nok ca 50 cm rundt.
Det har været så dårlig en oplevelse at jeg aldrig vil anbefale Sandberg til nogen.
Så hold jer langt væk der fra.

De var sørme også købet tør for tøjpose men vi ringer når de kommer lød beskeden - tja tro på det. Og vi vil hverken eje eller have en med logo på.

May 4, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Et personale som var på da vi skulle…

Et personale som var på da vi skulle købe konfirmationskjoler, men efter et par gange frem og tilbage til skrædder. Står vi nu med en kjole som ikke er iorden 3 dage før konfirmation. En datte som er grædefærdig og et personale som ignorér os (nu havde vi jo købt og betalt kjolen) Som plaster på såret fik vi en jakke med, så kan vi skjule det at kjolen ikke kunnes lukkes rigtigt på ryggen. Det er ikke sjovt at se sin datte stå og græde i prøverummet.

April 24, 2018

KØB IKKE HER!!!!

Jeg ville ønske jeg kunne vedhæfte billeder - men kan på det kraftigste kun advare mod at købe kjole her! Vi har betalt 2500kr for en kjole, og havde forventning til at få en flot kjole, hvor der var styr på klip og syninger. Vi sidder nu her - 4 dage før konfirmationen og er i tvivl om vi har en kjole overhovedet!
Efter bestilling i butikken i februar og et par forgæves forsøg på at få kontakt med butikken for at rykke for levering i begyndelsen af april, fik vi først en kjole hjem, hvor syning og klip af tyl i skulderparti (og derfor fuldt ud synligt) var så skæve og grimme, at vi nægtede at tage imod kjolen, og butikken lovede så, at deres skrædder ville ordne den.
En uge senere - hvor vi i 3 dage igen havde ringet og skrevet forgæves til butikken, bliver vi så kontaktet, at kjolen nu er færdig. Min mand tager ind og henter kjolen, er godt nok ikke tilfreds med de rettelser skrædder har lavet, men tager den med hjem, da min datter og jeg ikke havde mulighed for at tage med. Min datter og jeg er rystede, og jeg kontakter igen butikken, som efter et par dage meddeler at de sørger for at få lavet en ny. Denne modtager vi så i løbet af endnu en uge, for blot igen at kunne konstatere, at der fortsat ikke er styr på syningerne! De er dog lidt bedre end sidst, men tydeligt stadig skævt klippet. Vi har nu været i butikken 4 gange forgæves, og denne gang, meddeler de, at de ikke kan nå at få lavet en ny kjole, og deres skrædder er også fuldt booket, men at vi selv kan gå til en skrædder og så vil de betale omkostningen. Dette 1 uge før vi skal bruge kjolen! De nægter fuldstændig at kompensere for mangelfuld vare og det faktum at vi har brugt så meget unødig tid og bekymring for om vi overhovedet har en kjole! Der bliver blot henvist til en chef, som vi ikke kan få i tale!

Vi kan hente kjolen fra vores egen skrædder dagen før konfirmationen, og dermed ikke i tide til at finde en ny, såfremt kjolen ikke er i orden. Med 2500kr ude at svømme, er der ikke penge til at finde en ny, og jeg sidder med en grim fornemmelse af, at jeg heller ikke får dækket skrædder udgifterne fra dette komplet uprofessionelle foretagene.

Vi er blevet oplyst, at kjolerne sys i Indien - så jeg tænker, at der er en rigtig god profit på et rigtigt usselt stykke arbejde!

Så hold jer langt væk fra denne butik - og kontakt mig gerne, hvis jeg skal sende billeder af de klip og syninger, vi har betalt 2500kr for!

April 24, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Utilstrækkelig vejledning ift…

Utilstrækkelig vejledning ift kjolestørrelse, manglende kendskab til muligheder for tilretning. Pludselig var vi ikke i systemet mere, og kjolen kunne ikke findes. Da havde vi betalt. Så ‘fik de styr på rodet’ som de anførte i mail, men så var der intet cover til opbevaring af kjolen. Pris og service stemmer bestemt ikke overens.

April 14, 2018
Rated 2 out of 5 stars

vi hentede en konfirmations kjole i…

vi hentede en konfirmations kjole i onsdag den 4/4..i Brønshøj .
Til den pris, var betjeningen virkelig dårlig.,
Nu var jeg ikke med inde og bestille den, men troede når jeg var med til at hente den, var servicen en der virkelig hjalp med at se om kjolen var helt okay, og selve båndet der skulle på, måtte jeg gøre vrøvl over pga hvis det skulle være en flot sløjfe, var der ikke noget bånd der gik ned, sagde det så.hun kom så og lavede en virkelig grim lille sløjfe.Sagde det var jeg slet ikke tilfreds med, som hun sagde, Ja så måtte jeg jo få noget ekstra med.Det viser sig så. da vi kommer hjem, er der en dims i ryggen der er i stykker, og den skulle være syet som ny, tja er meget i tvivl..Jeg vil virkelig ikke anbefalde det sted til andre, da jeg syntes ordentlig betjening er meget vigtigt, med sådan kjoler..Hilsen Jytte

April 6, 2018

Virkelig god service

Virkelig god service, vi fik den bedste behandling.
Sikke et udvalg af kjoler, og der var ingen grænser for hvad der kunne lade sig gøre i forhold til valg af kjole.
Min datter var slet ikke i tvivl, hun fik virkelig professionel vejledning.
Så super super søde.
Jeg vil klart anbefale jer til andre.

February 8, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk!! Drømmekjolen er fundet.;-)

Super god oplevelse.. Efter en dårlig og elendig behandling hos "Brudedesign" (køb IKKE konfirmationskjolen hos dem!!) var der en fornøjelse at komme hos Sandberg Design. Hyggelig stemning, sans for detaljer og at min datter kunne sammensætte sin drømmekjole ud fra 3 forskellige designs.. Intet virkede umuligt, og en utrolig sød og venlig betjening.. TUSIND TAK..;-) min datter er bare super glad, og nu venter vi bare i spænding på at se og prøve resultatet..

January 18, 2018

Fantastisk oplevelse

En del af konfirmationen er bla. at føle sig som prinsesse og mærke den specielle stemning når man prøver kjole osv. Vi havde en fantastisk 5timer lang dag i butikken med verdens bedste service. Med en fantastisk sans dor hvad der var sødt til den enkelte og venlighed. Lillesøster på 4, blev nurcet med tæpper og diverse andre sager da ventetiden blev meget lang.
Ikke mindst fantastiske kjoler, og det er skønt der kun er konfirmationstøj så pigerne ikke bliver forblændet af brudekjoler. Dejligt.
Absolut bedste oplevelse og service vi har fået.

March 14, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Fraråder at købe konfirmationskjole her

Først fik vi leveret en kjole, der var for lille ifht. det vi havde bestilt. Der blev "bestilt" en ny, som aldrig kom. Efter at have rykket for en kjole 3 gange, uden at kunne få et konkret og ærligt svar, valgte vi at lade handlen gå tilbage efter knap 3 mdr.. Kjolen blev købt allerede 22/12/15 :-(.
Sandberg Design vendte aldrig tilbage, som lovet. Kom med underlige forklaringer etc. En virkelig dårlig oplevelse!

March 8, 2016

Is this your company?