Sani4All - DeventerReviews

TrustScore 5 out of 5

Hannoverstraat 3A, 7418 BL Deventer, Overijssel, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We zijn bij sani4all zeer goed geholpen. Joey nam alle tijd en was tevens zeer vakkundig , de planning werd goed doorgesproken en we werden goed op de hoogte gehouden. Vervolgens heeft David de badkam... See more

Rated 5 out of 5 stars

4 jaar geleden volledige badkamer en toilet bij Sani4all Deventer gekocht, toen al uitstekend geholpen en vlotte en prima levering. Douchedeur is door ons eigen toedoen gesneuveld. Prima service vanui... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het kleinste kamertje is helemaal gerenoveerd. Met dank aan Sani4all Deventer. Ze hebben ons vanaf ons eerste bezoek aan de showroom tot en met de afwerking en oplevering van ons nieuwe toilet uit... See more

Rated 4 out of 5 stars

Wij hebben bij Sani4all een betaalbare badkamer gekocht, welke door een Sani4all installateur geïnstalleerd is. Het is prachtig geworden en wij zijn er erg blij mee. Uiteraard is er tijdens het proc... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store
  2. Bathroom Remodeler
  3. Shower Door Shop
  4. Tile Store

About Sani4All - Deventer

Written by the company

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

297 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben onze wensen volledig terug…

Wij hebben onze wensen volledig terug zien komen in het uiteindelijke resultaat. Prettig geholpen tijdens het hele proces en enorm blij met alles.

December 12, 2024

Beste Ferdy,

Wat fijn om te lezen dat jullie je wensen volledig hebben zien terug komen in het eindresultaat. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Geniet ervan!

Super fijn geholpen

December 21, 2024

Beste Marielle,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Mooi en overzichtelijk in de winkel.

Mooi en overzichtelijk in de winkel.
Duidelijk en komende afspraken naar!

December 21, 2024

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel. Geniet ervan!

Toilet

We hebben onze toilet laten verbouwen door Sani4All Deventer. Super service, kwaliteit en prijs. We zijn erg blij met het eindresultaat!

August 13, 2024

Beste Jan-Willem,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Geniet ervan!

Super service!!!

Mooi binnen ons budget gebleven! En toch alles wat we wilde. We kregen zelfs een aantal dingen extra! Helemaal blij mee

November 16, 2024

Beste Michel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie binnen het budget zijn gebleven en toch alle wensen en extra's hebben kunnen kiezen. Geniet ervan!

Betrouwbaar

Voor de 2e keer een badkamer gekocht in twee jaar tijd wegens een verhuizing. Betrouwbaar. Zowel de mensen in de showroom als de vakkundige monteurs.

December 5, 2024

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het gehele proces. Bedankt voor het delen van je mooie woorden voor Sani4All in Deventer. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en kwaliteit!

Uitstekende service en kwaliteit!
De medewerkers waren ontzettend behulpzaam en gaven goed advies bij het kiezen van de juiste producten.

October 7, 2024

Beste Eefje,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat de medewerkers zo behulpzaam waren en je zulk goed advies hebt gekregen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven, mooie spullen netjes op afgesproken tijd geleverd en montage ook erg netjes.
Aanrader!

October 17, 2024

Beste Francien,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kunt aanraden. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Leuk bedrijf

Van verkoop (Joey) tot aansturing levering (Niek) alles duidelijk. Leuke normale gasten.

November 24, 2024

Beste Robert,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat het gehele proces zo duidelijk was. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Teamwork!

Afgelopen week is onze badkamer opgeleverd. Het is precies zo als wij hem in gedachten hadden. We zijn geholpen Jari en ook Maaike heeft ons tussendoor van het juiste advies voorzien. Klasse teamwork! De montage verliep eveneens vlekkeloos.
Kortom, Sani4All Deventer is een echte aanrader!

November 28, 2024

Beste Berthil,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat je ons zeker kunt aanraden. Geniet ervan!

Droombadkamer gerealiseerd!

Allereerst hele vriendelijke mensen die goed luisteren naar je wensen. In overleg was heel veel mogelijk ook latere aanpassingen. Wij zijn super tevreden, ze denken echt met je mee!

October 11, 2024

Beste Hetty,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zo super tevreden zijn en er goed met jullie is meegedacht. Veel plezier met jullie droombadkamer!

Geberit afdekplaat toilet

Omdat de afdek-/bedieningsplaat van het spoelreservoir van mijn toilet stuk was, en ik op zoek was naar een nieuwe, kwam ik bij toeval bij Sani4all in Deventer.
Omdat ik al wist welk type Geberit bedieningsplaat het moest zijn, werd ik super snel geholpen.
Omdat de plaat bij Sani4all Deventer overcompleet bleek te zijn, mocht ik deze zonder te betalen meenemen.
Sani4all Deventer: TOP!!

July 17, 2024

Beste Doortje,

Wat fijn dat we je zo snel en goed hebben kunnen helpen! :) Bedankt voor de positieve woorden!

Geweldige service!!

Wij zijn uitermate tevreden met de badkamer die we Sani4All hebben gekocht. Het team van Sani4All heeft ons van vakkundig advies voorzien en alles snel en professioneel afgehandeld. Komen zeker terug.

June 10, 2024

Beste Marco,

Bedankt voor het delen van jullie 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en zo vakkundig zijn geholpen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met onze mooi badkamer!

Goed geholpen met onze keuzes in de showroom door Maaike. Vakkundige en aardige monteurs op locatie. Niek uit de backoffice heeft alle leveringen vlekkeloos laten verlopen en continu goede communicatie met ons gehad. Zeer tevreden over onze mooie badkamer!

March 31, 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn met de nieuwe mooie badkamer. Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Goede service van niets naar iets!

Reeds een splinternieuwe badkamer met leidingen laten leggen wat voorheen een slaapkamer was en ook 2wcs laten monteren door Sani4all Deventer en hun vakmensen. Ze hebben van niets, iets prachtigs gemaakt. Helemaal blij mee.

Erg tevreden met de kwaliteit, de levering en monteer tijd van dit bedrijf. Vriendelijk personeel die erg kundig zijn. Betrokken manager die na afloop nog bij ons thuis kwam kijken in Brummen naar het eindresultaat. Top service ga zo door!

April 17, 2024

Beste,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de levering. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer en toiletten!

Rated 5 out of 5 stars

Erg vriendelijk en meedenkend…

Erg vriendelijk en meedenkend personeel.
Goede adviezen en snelle aktie

March 25, 2024

Beste Ineke,

Wat fijn om te lezen dat je zulke goede adviezen en goede service hebt gekregen. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Absolute Klasse

De grohe cartouche was na jaren goed gebruik kapot gegaan.

Bij het vervangen kwam ik erachter dat ik de afsluitring kapot had geknepen. Zonder afsluitring kun je niet douchen, maar moet ook de hoofdkraan van het huis gesloten zijn.

Niet handig dus.

Nergens in de omgeving van Deventer was die ring te koop, totdat ik Joey sprak. Hij begreep meteen de situatie en begon in oplossingen te denken. Na 5 minuten belde hij terug en gaf aan een ring uit de showroom te hebben gehaald, zodat ik mijn probleem meteen kon oplossen.

Dank voor het denken in oplossingen Joey. Nogmaals, absolute klasse!

March 22, 2024

Beste Jan,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat Joey je zo goed heeft kunnen helpen. Veel plezier gewenst ermee!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn bij Sani4all in Deventer…

Wij zijn bij Sani4all in Deventer geweest.
Daar zijn wij heel fijn geholpen door Jari. Hij nam de tijd, luisterde naar onze wensen, keek naar de mogelijkheden en dacht met ons mee.

Ook over de montage zijn wij super tevreden. Arakel tegelwerken en Ritsma installatieservice zijn bij ons geweest. Zeer vriendelijk, kundig en netjes.

Kortom super tevreden van begin tot eind en zeer blij met onze nieuwe badkamer

February 5, 2024

Beste Cristel,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het gehele proces. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Sani4All Deventer. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer!

Absolute aanrader

Wij zijn geholpen door Joey, een echte kenner.

Erg tevreden van af het eerste contact op de winkelvloer tot aan het moment waar we nu zijn. Ondertussen zijn onze tegels geleverd en geplaatst. Met name over het "continue" overleg wat er is geweest vanaf de start tot aan het einde is iets waar wij alleen maar tevreden over kunnen zijn. Absolute aanrader

January 30, 2024

Beste Lennart,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met het gehele proces. Geniet van het eindresultaat!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look