We zijn direct goed geholpen met de juiste douche opstelling die wij wenste. Wij dachten, dit is lastig want we zijn opzoek naar maatwerk. Integendeel, eigenlijk was alles mogelijk. Na de eerste offer... See more
Company replied
We hebben onze toilet en badkamer via Sani4All laten doen. We zouden het iedereen aanraden. Hele fijne verkennende gesprekken gevoerd met Lisa en daardoor goede keuzes kunnen maken. De verdere afhan... See more
Company replied
Sani4All Mijdrecht heeft ons uitstekend geholpen! Showroom vol met mooie opstellingen, en bovendien betaalbaar. Eigenaresse Lisa heeft ons heel goed geholpen op een enthousiaste manier zonder je dinge... See more
Written by the company
Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!
Genieweg 62, 3641 RH, Mijdrecht, Utrecht, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Sani4all Mijdrecht, Lisa denkt met je mee bekijkt mogelijkheden en laat jezelf bedenken vertellen wat je wilt. Zo ontstaat de badkamer die jij wilt.
Tijdens de montage kwam de aannemer er achter dat de geleverde wc pot "scheef"gebakken was en niet goed kon aansluiten op het leidingwerk. Lisa gebeld en dezelfde dag nog de wc pot kunnen wisselen voor een andere.
Ook kwam de aannemer met het idee een nis in de wand mee te stuccen. We hadden al een inbouw nis gekocht bij Lisa. Geen probleem die nis kon retour en het geld werd binnen een paar dagen retour gestort.
Al met al heel positieve ervaringen met Sani4All Mijdrecht en in het bijzonder met Lisa.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Fijne, open en eerlijke communicatie. Een bedrijf waar je op kunt rekenen op goede kwaliteit aan materiaal. Er werd naar ons geluisterd en gekeken, naar wat onze wensen waren.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Mooie collectie, goed geadviseerd en vooral een hele goeie service

Goed geholpen,
Lisa dacht goed mee om de juiste keuzes te maken die hebben geleid tot een prachtige badkamer.
Op korte termijn geleverd met mooie producten. Tiptop.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Naar volle tevredenheid een badkamer gekocht bij Sani4All en laten plaatsen door de aannemers waarmee zij samenwerken. Op momenten dat er iets tegenzat was Lisa steeds bereid om actief mee te denken en samen tot een oplossing te komen. Zo werd een rekenfout in het aantal benodigde tegels opgelost door het overschot op te laten halen en tegen een reële prijs terug te betalen. We zouden hier nog eens een badkamer kopen.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer! De prijs kwaliteit verhouding is ook goed bevallen. Snelle levering en plaatsing!
Wij genieten van onze nieuwe badkamer.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Hele fijne winkel. Lisa adviseert goed en dacht ook goed mee met onze wensen. De winkel is ruim en netjes. Communicatie is snel en alles is op tijd en volledig geleverd. Lisa adviseerde ook een installateur. WL Totaalbouw. Goede aannemer en een expert in badkamers. Lisa en de aannemer hebben ook een kort lijntje, waardoor alles soepel liep. De combinatie is ons dus heel goed bevallen. Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. Bedankt Lisa

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Fijne communicatie en goede uitvoering. Zeer tevreden!

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Wij zijn viai via bij Sani4all in Mijdrecht gekomen.
daar werden wij super goed en vakkundig door Lisa geholpen.
Wij hebben een mooie badkamer uitgekozen en zij hadden ook een aannemer die alles netjes geïnstalleerd heeft. Dit is natuurlijk topservice, dat je een badkamer besteld end at Sani4all Mijdrecht alles uit handen neemt en ervoor zorgt dat de badkamer op en top geplaatst wordt. Ik kan iedereen Sani4all Mijdrecht aanraden.
Heel erg bedankt Lisa.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Super goed geholpen door Lisa en we zijn erg blij met het resultaat!

Reply from Sani4All - Mijdrecht
We zijn zeer tevreden met onze mooie badkamer.Als er achteraf nog een en ander afgesteld moest worden komen jullie altijd opnieuw langs om het aan te passen.De spaanse vakmannen hebben fantastisch werk afgeleverd en hebben hard en netjes gewerkt.Het zijn boven zeer aardige en behulpzame mensen.Ik zou jullie bedrijf zeker aanbevelen.Top geregeld allemaal en bedankt voor de mooie badkamer waar we elke dag van kunnen genieten.Groetjes Sergio & Corine (Lisse)

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Er werd goed meegedacht over mijn wensen. Na het definitief maken van de order was er vervolgens duidelijke communicatie over de volgende stappen en ook de montage was kundig en snel.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Lisa luistert goed naar jou wensen, denkt mee,
geeft vakkundig advies, heeft kwaliteitsproducten
en is oplossingsgericht.
Ook de samenwerking met vaste installateurs werkt perfect.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer,
kortom een aanrader!

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Lisa van Sani4all Mijdrecht luistert goed naar je wensen en denkt ook mee om tot het perfecte plaatje te komen. We waren al bij diverse winkels geweest maar zijn hier echt goed geslaagd. Ook de samenwerking met vaste installateurs was voor ons doorslaggevend. Superblij met het eindresultaat. Een aanrader!

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Snel geholpen met fantastisch resultaat. Er werd meegedacht over gewenste ontwerp op een complexe plek in huis. Ook werd besproken wat realistisch en betrouwbaar was en werd gezocht naar alternatieven buiten de mogelijkheden van de winkel. Gekoppeld aan deskundige en flexibele aannemer.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Goed advies bij het uitkiezen van de spullen en alles op tijd geleverd. Goede service!

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Vanaf het begin was Lisa al zeer geduldig en behulpzaam om mij te helpen bij het maken van een keuze.
Jammer genoeg heeft een derde aannemer, MTS-klussers, roet in het eten gegooid. Wees gewaarschuwd: laat je klus nooit uitvoeren door MTS-klussers. Ze verschuiven de planning keer op keer en lopen gewoon weg met je (aan)betaling. Lisa heeft weinig invloed op de aannemer, zoals van tevoren duidelijk vermeld was. Toch heeft ze er alles aan gedaan om alle onverwachte problemen op korte termijn en naar mijn wens op te lossen.
Mijn badkamer en wc zijn uiteindelijk supermooi en netjes geleverd! Alleen al voor Lisa's toewijding om haar klant tevreden te stellen, zou ik haar aanraden.

Reply from Sani4All - Mijdrecht
Goed en vriendelijk geholpen, en mooie spullen

Reply from Sani4All - Mijdrecht
LISA HEEFT ECHT DE TIJD VOOR ONS GENOMEN EN HEEL ERG MEEGEDACHT. IN HET VOORTRAJEKT VAN ALLES BIJ ELKAAR ZOEKEN WAS HET AL ERG MOOI BIJ ELKAAR, MAAR IN WERKELIJKHEID IS HET NOG MOOIER. WE ZIJN ERHEEL ERG BLIJ MEE. OOK EEN DIKKE 10 VOOR WILLEM EN ZIJN TEAM! ZIJ HEBBEN PRACHTIG WERK VERRICHT!

Reply from Sani4All - Mijdrecht
We zijn super blij met onze nieuwe badkamer van sani4all Mijdrecht. Heel fijn geadviseerd door Lisa. En vakkundig geïnstalleerd en geplaatst. Het zijn vakkundige installateurs. Tot in de puntjes afgewerkt. We zijn dik tevreden en krijgen veel complimenten over onze mooie badkamer. Heel erg bedankt!!