Sani4All - Roosendaal Reviews 108

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Oostplein 3, 4706 NL Roosendaal, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vanaf begin verbouwing direct hele goede en fijne communicatie. Houden zich aan afspraken en denken graag met je mee. Binnen 2 weken een top badkamer waar we nog jaren plezier van zullen hebben. W... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze badkamer hebben we gekocht bij Sani4All en wat een ontzettende goede keuze hebben we hierin gemaakt. Van begin tot eind echt top geregeld. Ozcan heeft ons super goed geholpen en later ook zijn co... See more

Rated 5 out of 5 stars

Voor de badkamer van ons nieuwbouwhuis hebben wij gekozen voor Sani4All in Roosendaal, en dat was een geweldige beslissing! Het team heeft ons van A tot Z volledig ontzorgd. Elke kleine vraag of wijzi... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store
  2. Bathroom Remodeler
  3. Shower Door Shop
  4. Tile Store

About Sani4All - Roosendaal

Written by the company

Sani4All

Bij Sani4All bieden we badkamers voor iedereen. Wij zijn de badkamerwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze badkamers van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe badkamer kunnen doen. Bij Sani4All helpen we onze klanten zoals we zelf geholpen zouden willen worden.

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de badkamer. Met 22 winkels door heel het land (en we blijven groeien!) streven we ernaar om klanten in heel Nederland te voorzien van de perfecte badkamer. Maak nu een afspraak en tot snel in een van onze winkels!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 92% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

100% tevreden

Binnen 2 weken een top badkamer waar we nog jaren plezier van zullen hebben.
We raden Sani4all Roosendaal aan iedereen aan.

May 13, 2026

Beste Bart,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Fijn dat de communicatie vanaf het begin van de verbouwing zo goed verliep en dat afspraken netjes zijn nagekomen. Mooi dat er actief werd meegedacht en jullie nu binnen twee weken een prachtige badkamer hebben waar jullie jarenlang plezier van hebben. Geniet van het eindresultaat!

Vakmanschap in den top

Vakmanschap in den top

April 23, 2026

Beste Natasja,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te horen dat je onze vakmanschap waardeert.

Badkamer renovatie door Sani4all Roosendaal

Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Sani4all Roosendaal. Het meeste contact hebben we gehad met Özkan en Gürkan. Van de tekening tot het opruimen van afval hebben we goede contact gehad ook de medewerkers van het uitvoerend bedrjjf zijn behulpzaam en professioneel geweest. Eventuele problemen zijn snel opgelost. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

January 18, 2026

Beste,

Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Geweldig dat Özkan en Gürkan jullie zo goed hebben begeleid en dat ook de uitvoerende medewerkers professioneel en behulpzaam waren. Mooi dat eventuele problemen snel werden opgelost en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Geniet ervan!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een top badkamer en wc hebben wij.

Badkamer en wc laten doen.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Helemaal ontzorgd.
Wij zijn super tevreden.
Wat een vak werk.
Harde werkers top.
Bovenverwachting . Uitstekend bedrijf.
Meedenkend.
Fam Meyer

January 3, 2026

Beste Annemieke,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Geweldig dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat jullie zo goed ontzorgd zijn. Mooi dat het vakwerk en de inzet van het team zo positief opviel. Geniet van het eindresultaat!

alles binnen 2 weken en prachtig opgeleverd

We hebben 1 grote en 1 kleine badkamer en 1 WC laten slopen en weer opbouwen. Alles binnen 2 weken. Het resultaat is geweldig, ik raad dit bedrijf echt aan.

December 16, 2025

Beste Joost,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn dat alles zo snel is gegaan. Geniet van het eindresultaat.

Heel tevreden

Fijn gesprek gehad op de vestiging in Roosendaal, hij had al tekeningen gemaakt op de afmetingen en foto’s die wij hadden gestuurd en we hebben de badkamer daar uitgezocht. Het fijne van Sani4All is dat ze alles in eigen beheer hebben, je hoeft dus zelf niet op zoek naar een aannemer. De oude badkamer is gesloopt en totaal vernieuwd. De werkmannen waren deskundig en vriendelijk, werkte hard, ook in het weekend zodat de krappe deadline gehaald werd.

August 15, 2025

Beste Gunter,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Geweldig om te lezen dat het zo soepel verlopen is. Fijn dat jullie alles bij Sani4All uit handen konden geven en dat de werkmannen zo professioneel en hardwerkend waren, zelfs in het weekend. Klinkt als een mooi resultaat, geniet ervan!

Rated 4 out of 5 stars

"Met geduld komt alles goed"

Heel vriendelijk en ervaren mensen die hun vak goed kennen. Hun prima service is vanzelfsprekend,
Een goed bedrijf!

December 5, 2025

Beste Naro,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat de ervaring met het team positief was. Mooi dat vakkennis en service zo vanzelfsprekend worden geleverd. Geniet van het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Van begin tot eind een goede ervaring

Fijne winkel, goede service en mooi werk afgeleverd.

November 10, 2025

Beste Adri,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Goede service en mooi afgewerkt werk maken het helemaal compleet.
Geniet van het eindresultaat!

Fijn geholpen

Onlangs heb ik hier m’n tweede badkamer gekocht. Wederom met grote tevredenheid. Je wordt er ontzettend goed geholpen, ze denken mee en als er in t proces wat is lossen ze het direct op!

November 19, 2025

Beste Rob,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te horen dat je wederom zo tevreden bent. Mooi dat je goed geholpen bent, dat er goed werd meegedacht en dat eventuele dingen tijdens het proces direct werden opgelost. Geniet van het eindresultaat!

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg meedenkend met ons en goede…

Heel erg meedenkend met ons en goede prijzen.

November 10, 2025

Beste Sel,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal!

Topbadkamer gekocht

Topbadkamer gekocht
Topbedrijf
Een aanrader voor iedereen.

November 13, 2025

Beste Wim,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal!

Rated 4 out of 5 stars

Badkamer en toilet

Ozkan heeft goed inzicht in de situatie en blijft altijd rustig. Kwam met 'n idee waar andere winkels niet aan gedacht hadden. Dit gaf de doorslag om bij sani4all roosendaal te kopen Uiteindelijk is alles goed gekomen en er is een goede nazorg

November 13, 2025

Beste Liset,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te horen dat Özkan zo goed heeft meegedacht en met een idee kwam waar andere winkels niet op waren gekomen. Mooi dat alles uiteindelijk goed is gekomen en de nazorg ook netjes geregeld was. Geniet van het eindresultaat!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, vriendelijk, behulpzaam en goed in contact.

October 22, 2025

Reply from Sani4All - Roosendaal

Bedankt voor het delen van je super positieve 5-sterren ervaring met Sani4All Roosendaal!

Prima Service

Tegels voor onze toilet besteld, snel geleverd en geholpen ze in de auto te leggen, zeer vriendelijk geholpen door Martijn Top service .
Ga daar zeker terug.

October 9, 2025

Beste van den Brink,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te lezen dat Martijn jullie zo goed heeft geholpen en dat alles snel en soepel is verlopen. Top dat jullie tevreden zijn, en we kijken ernaar uit jullie weer te zien bij ons in de winkel!

Fantastische showroom &super fijne verkoper Ozkan

Wij zijn ontzettend tevreden over de aanschaf van onze nieuwe badkamer! Vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de levering van de materialen is alles vlekkeloos verlopen.

De verkoper nam uitgebreid de tijd om met ons mee te denken en gaf deskundig advies, zonder opdringerig te zijn. Onze wensen werden goed begrepen en vertaald naar een prachtig ontwerp.

Ook over de levering van de materialen niets dan lof: alles werd keurig op tijd en in perfecte staat geleverd. De kwaliteit van de materialen is hoog en alles klopt tot in de details.

Kortom: een zorgeloze, professionele en prettige ervaring. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer!

September 10, 2025

Beste Tamara,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te lezen dat alles vanaf het eerste contact tot aan de levering zo soepel is verlopen. Mooi dat het meedenken en het advies goed hebben geholpen bij het komen tot een ontwerp dat bij jullie past. Ook fijn om te horen dat de levering en kwaliteit van de materialen naar wens waren. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat.

Topverkoper

Dankzij Özkan hebben we onze perfecte badkamer gevonden. Hij nam de tijd, luisterde goed en dacht echt met ons mee. Topverkoper!

October 6, 2025

Beste Orkun,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed geholpen zijn door Özkan. Mooi dat het meedenken heeft geholpen bij het vinden van jullie badkamer. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat.

Rated 2 out of 5 stars

Ik heb helaas een negatieve ervaring…

Ik heb helaas een negatieve ervaring overgehouden bij dit filiaal. Het viel al op dat er op het moment dat ik binnen kwam maar één personeelslid aanwezig was. Die gene heeft mij goed te woord gestaan maar kon met mij geen offerte opstellen omdat hij geen adviseur is. Vervolgens gaf hij aan dat de adviseur elke moment binnen kon komen maar een lange afspraak had. Op zich niet erg natuurlijk en om die redenen heeft hij alles met de hand opgeschreven en beloofde dat er voor dinsdag een offerte naar mij gestuurd zou worden. Afgelopen vrijdag 03-10 nog geen offerte ontvangen dus heb ik maar gebeld. Helaas kreeg ik geen antwoord die ik had verwacht. De medewerker gaf aan dat hij aan de adviseur zou doorgeven dat ik had gebeld. Hier kun je als klant helemaal niks mee.

Voor mij geen Sani4all Roosendaal

October 3, 2025

Beste Alex,

Wat vervelend om te lezen dat je bezoek aan onze winkel niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen meegeven. Op de dag van jouw bezoek waren we door een onverwachte situatie tijdelijk onderbezet, waardoor je helaas niet direct door een adviseur kon worden geholpen. Onze collega heeft geprobeerd je toch zo goed mogelijk te woord te staan, maar de vervolgafspraak en offerte zijn daarna niet goed opgepakt — daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

We hebben inmiddels persoonlijk contact met je opgenomen om dit recht te zetten en bieden graag aan om alsnog een passende offerte op te stellen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We hopen dat we het op deze manier kunnen goedmaken en alsnog kunnen laten zien waar wij normaal gesproken voor staan.

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg behulpzaam en creatief

Heel erg behulpzaam en creatief, felxibel meedenkend in het voortraject. Groot voordeel en zeer fijn was dat alles inclusief demontage, montage en afbouw in dezelfde handen is met dus 1 aanspreekpunt met keurig nakomen van alle afspraken.

October 5, 2025

Beste Fam Rosmuller,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te lezen dat je het voortraject als prettig hebt ervaren en dat het meedenken goed heeft geholpen. Mooi dat het werken met één aanspreekpunt voor de demontage, montage en afbouw zo duidelijk en soepel verliep. We wensen je veel plezier met het eindresultaat.

Rated 5 out of 5 stars

Sani4all Roosendaal is de beste…

Sani4all Roosendaal is de beste ervaring die wij hebben gehad in onze zoektocht naar een nieuwe badkamer. Het contact met de verkoopadviseur was een verademing en de sfeer ontspannen. Het was voor ons een proces om de badkamer zo samen te stellen dat het bij ons beide in de smaak valt en we kregen alle tijd en ruimte. Ondertussen werd er goed meegedacht. De verkoopadviseur toont betrokkenheid door net wat extra’s te doen voor jou als klant dan je verwacht en kijkt ook zelf of de installatie verloopt zoals het plan. Al met al verdient deze zaak een dikke pluim!

August 11, 2025

Beste,

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad bij Sani4All Roosendaal! Fantastisch dat de verkoopadviseur de tijd nam, goed meedacht en net dat beetje extra deed om alles soepel te laten verlopen. Fijn dat ook de installatie volgens plan verliep. Geniet van jullie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

We zijn er goed geholpen door Joshua

We zijn er goed geholpen door Joshua. Hij neemt ruim de tijd en met zijn ervaring en inzicht in het sanitair hebben wij een prachtige badkamer samen kunnen stellen. De badkamer kan al snel geplaatst worden we kijken er naar uit!

September 3, 2025

Beste,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Roosendaal! Wat fijn om te lezen dat Joshua jullie zo goed heeft geholpen bij Sani4All! Geweldig dat zijn ervaring en inzicht hebben geleid tot een prachtige badkamer en dat alles binnenkort geplaatst kan worden. Veel plezier straks met het eindresultaat!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look