Company details

1. Bathroom Supply Store

Written by the company

Bij Sanideco geloven we in de kracht van transformatie in plaats van traditionele renovatie. Ons bedrijf richt zich op het omvormen van badkamers met betaalbaar en hoogwaardig sanitair, gecombineerd met innovatieve wandpanelen. Hierdoor kunnen onze klanten hun badkamer zelf eenvoudig en kostenefficiënt verbouwen. Onze wandpanelen zijn een essentieel onderdeel van onze aanpak. Ze zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook gemakkelijk te installeren, zelfs voor de doe-het-zelver. Dit betekent dat klanten geen dure aannemers hoeven in te schakelen, waardoor de totale kosten aanzienlijk lager zijn. Onze producten zijn van topkwaliteit en ontworpen om jarenlang mee te gaan, wat resulteert in een badkamer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Bij Sanideco staan klanttevredenheid en betaalbaarheid centraal. Wij bieden een breed scala aan sanitair en accessoires, zodat elke klant zijn droom badkamer kan realiseren zonder concessies te doen aan stijl of budget. Ons team van experts staat altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden, zodat het verbouwen van een badkamer een probleemloze en plezierige ervaring wordt. Kies voor Sanideco en ervaar hoe eenvoudig en voordelig het kan zijn om uw badkamer te transformeren. Transformeer, vernieuw en geniet van uw nieuwe badkamer met Sanideco.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Verschrikkelijk bedrijf, negeert je

Verschrikkelijk bedrijf! Negeert je gewoon!

Een incompleet item ontvangen, retour gestuurd omdat ze niet tijdig antwoorden op de mail (meer dan 2 weken). Krijg je eindelijk antwoord nadat het al bij hun retour aangekomen is en dan krijg je een “we willen de missende onderdelen graag toesturen” (ik had al gemeld dat her retour ging).

Volgens hun retourbeleid zijn zowel verzendkosten als retourkosten NIET voor de klant als het door gebrek aan hun zijde retour moet, €8,75 voor retour moeten betalen en inmiddels negeren ze me al een maand. Ik wacht nog steeds op vergoeding van de verzend & retour kosten en nog beter; op verwerking van mijn retour überhaupt!! Het pakket is in hun bezit vanaf 10 maart, we zitten nu op 15 april. Wat een laks bedrijf.

April 15, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Heel slechte ervaring, niet alles geleverd!

Heel slechte ervaring. Van de bestelling twv 150 euro, kreeg ik maar een deel van 7,50 euro geleverd. De rest niet! Eerst gemaild, geen reactie . Daarna gebeld, toen afgewimpeld, was net niet in de zaak. Ik moest maar opnieuw mailen. Dat gedaan, weer geen reactie. Twee weken later nog eens gemaild, weer geen reactie.
Hier bestel ik zeker nooit meer.

January 16, 2026

Beste service

Super mooie spullen en de beste service! Ik ben goed geholpen bij het terugbrengen van een kraan die niet klopte qua afmetingen.
Zou hier zeker bestellen!

March 14, 2025

Waterdichte wandpanelen van topkwaliteit

Voor onze badkamer en wc-ruimte waren we op zoek naar de juiste sanitairproducten. We besloten een kijkje te nemen bij Sanideco en waren direct onder de indruk van hun bijzondere assortiment die je niet vaak tegen komt.

Daarnaast kregen we vriendelijk en deskundig advies van yordi, waardoor we precies de juiste keuzes konden maken. Sanideco is echt een aanrader!

Rated 5 out of 5 stars

⭐⭐⭐⭐⭐ Unieke producten en topservice!

⭐⭐⭐⭐⭐ Unieke producten en topservice!

Sanidedo is echt een bijzonder bedrijf met unieke producten die je nergens anders kunt vinden. De kwaliteit is top en de prijzen zijn verrassend scherp! We waren vooral verrast door de kwaliteit van de matte SPC-wandpanelen, die niet alleen prachtig zijn voor de wanden, maar ook perfect geschikt zijn voor de vloer in de badkamer. Daarnaast werden we onwijs goed geholpen door Yordi. Dankzij zijn creatieve ervaring en deskundig advies hebben we precies gevonden wat we zochten. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals!

Bedankt Sanideco

Ruim aanbod aan sanitair, en een mooie showroom.
Er werd goed meegedacht en rekening gehouden met mijn wensen en budget.
Zeer behulpzaam en aardig personeel en nemen ook de tijd voor je ongeacht de drukte.

Ik kom hier zeker nog eens terug en raad iedereen Sanideco aan!

Top bedrijf

Top bedrijf!
Waskom besteld, mega veel positieve reacties gekregen er over. Erg tevreden.

August 17, 2024

Geslaagde aankoop

Zeer tevreden met de service ik was heel snel geholpen met alle vragen die ik had en voor de rest waren de spullen (douchepanelen) die ik had besteld geweldige kwaliteit deze positieve review heeft Sanideco verdient.

July 22, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look