De verkopers van Sani-dump Roosendaal hebben ons zeer vriendelijk te woord gestaan. We ontvingen de juiste informatie en adviezen. Het gaf ons gelijk en betrouwbaar gevoel. Bedankt voor de juiste en... See more
Company replied
Voor de derde keer hebben wij ons door Sanitair Speciaalzaak Sani-Dump Roosendaal laten inspireren en adviseren voor het realiseren van onze nieuwe badkamer en aparte to... See more
Company replied
Droombadkamer. De hele badkamer gekocht bij Sanidump Roosendaal waar er goede service werd verleend. Daarna zeer vakkundig gemonteerd door RS Renovatie Ik ben heel tevreden over de opleveri... See more
Company replied
Tijdens ons bezoek in de showroom van Sanidump in Roosendaal, werden we erg goed geadviseerd. Van een mooi ontwerp naar de uitvoering verliep ook vlot. Er waren een paar min-puntjes die wel heel goed... See more
Company replied
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Oostplein 17b, 4706 NL, Roosendaal, Noord-Brabant, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Verschillende sanitairwinkels bekeken en eerlijk is eerlijk het advies van SaniDump Roosendaal sprak ons direct aan. Er werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen voor twee badkamers en een toiletgroep in te tekenen en uit te werken. Prettig advi, correcte afstemming en levering van materialen.
Super te ervaren dat geleverde kasten, kranen en bijvoorbeeld bad ook echt compleet met aansluitstukken en handleidingen is.
In het offerte en ontwerptraject diverse keren contact gehad over advies en aanpassing vanuit ons en altijd weer de behulpzame medewerking vanuit SaniDump.
Helemaal top!

Reply from SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Roosendaal
Na een faillissement ontzettend goed geholpen door deze vestiging. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en bovenal heel servicegericht en vriendelijk. Een prettige ervaring!
Zeer goede ervaringen met Sani Dump Roosendaal .
Ik had mijn badkamer al helemaal in het oog
Ik ben super goed geholpen om mijn badkamer te krijgen die ik wilde .
Wat ze niet hadden werd uitgebreid gezocht en zo is het gelukt om precies de badkamer te realiseren die ik wilde
Ik ben er nu super blij mee

Prima ervaring met Sanidump Roosendaal bij aankoop materialen voor nieuwe badkamer.
Zowel bij de verkoop, wijze van aflevering en verpakking en technische info aftersales prima begeleid en dat alles tegen de scherpste prijs.