Vanaf het eerste contact tot de oplevering ben ik ontzettend tevreden. Het team nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk en deskundig advies en zorgde ervoor dat alles perfect aansloot bij onze w... See more
Company replied
SaniSale Hoogeveen. Werden deskundig geholpen door Michael bij de benodigdheden voor de verbouwing van ons toilet. Er werd ons de mogelijkheid gegeven het te laten installeren door hun ZZPer Ronny.... See more
Company replied
We wilden graag i.v.m. omstandigheden, een niet al te dure badkamer, maar wel een mooie en praktische. Daar werd goed over nagedacht bij Sanisale Hoogeveen, verkoopmedewerker Michael liet ons de mogel... See more
Company replied
Erg goed geholpen door Michael en zijn collega's, mooi aanbod, makkelijk en snel een afspraak kunnen krijgen. Denken goed mee en in vergelijking met de concurrenten een hele scherpe prijs gekregen. He... See more
Company replied
Sanisale.com is een landelijke franchise formule met winkels op het gebied van sanitair, tegels en aanverwante artikelen. Sanisale.com staat voor kwaliteit (A) merken tegen lage (bodem) prijzen. Sanisale.com onderscheidt zich daarbij door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin zowel losse producten alsook complete badkameropstellingen worden aangeprezen. Alleen de prijzen doen nog denken aan een outlet. Sanisale.com onderscheidt zich verder door een excellente service te bieden aan al haar klanten, of dit nu ondernemingen, kleine zelfstandigen of particulieren zijn. Met zeer ruime relevante ervaring en kennis aanwezig in iedere Sanisale.com vestiging, wordt de klant met een gericht en helder advies verder geholpen bij het maken van een juiste keus in de aankoop van een complete badkamer, sanitair en/of tegels. Ook de montage en installatie kunnen volledig via Sanisale.com worden verzorgd. In tegenstelling tot haar concurrenten, bezorgt Sanisale.com bovendien zelf, zijn er in een groot aantal gevallen geen bezorgkosten verschuldigd.
Written by the company

Van Limburg Stirumstraat 1/3, 7901 AM, Hoogeveen, Drenthe, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het contact met Michael was meteen prettig. Hij heeft goed meegedacht in het ontwerp van de badkamer en verschillende scenario's uitgewerkt op basis van onze wensen en behoeftes. Vervolgens zijn we in alle rust de verschillende opties qua materialen bij langs gegaan. De prijs viel ons mee. Het is een hoop geld maar wij hadden meer verwacht. Het contact met de installateur via Sanisale is ook prettig en fijn dat er korte lijntjes zijn. De badkamer is nog mooier geworden dan we dachten. 1 kastdeurtje was beschadigd en de WC bril konden we niet goed bevestigen. Dit wordt allemaal keurig opgelost met daarbij de oproep om terug te komen als er iets is. Tip: bezorg de badkamerspullen binnen. Nu werd het voor de deur afgeleverd. Daar had ik even niet op gerekend. Al met al een prima ervaring met Sanisale Hoogeveen en Michael.

Goede ervaring
Goed en vakkundig geholpen door Michael met onze nieuwe badkamer, deze is zeer strak en vakkundig geplaatst door Tim Klok,kortom wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer maar wachten nog steeds op de douchdeur...je moet wel achter de feiten aan bellen,van Sanisale nemen ze geen contact op !!! Dat is wel jammer

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Deskundig advies voor het uitzoeken van onze badkamer. Ze hebben ruim de tijd genomen om alle opties door te nemen.
De levering was keurig op tijd. De hoekbeugels voor de Sunshower zat er niet bij, deze hebben ze keurig de volgende dag geleverd. De spiegel bleek na enkele maanden defect te zijn en deze hebben ze keurig vervangen zonder gemor. Altijd bereikbaar en reactie vaak binnen 24 uur.

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Onze badkamer en separaat toilet waren dringend toe aan een volledige renovatie en om te bepalen welke materialen en middelen daarvoor geschikt zijn hebben we een bezoek gebracht aan Sanisale in Hoogeveen waar Albert Stevens ons uitstekend heeft geholpen.
In alle rust en zonder dat er enige druk werd uitgeoefend hebben we met advies van Albert een keuze kunnen maken voor een volledig nieuwe inrichting. We waren aangenaam verrast door de scherpe prijsstelling in relatie tot de kwalitatief hoogwaardige producten.
De levering van alle items is probleemloos verlopen, evenals de perfecte installatie welke werd verzorgd door Tim Klok.
Wij zijn uitermate tevreden met onze nieuwe moderne badkamer en toilet en de keuze voor Sanisale..

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Ondanks de rampzalige werkzaamheden van Ludo Nsilu van CNZ-Works uit Sneek, die Sanisale mij eerst had aanbevolen, hebben ze zelf alles keurig netjes geinstalleerd wat mijn douche betreft.

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Oplichter Ludo Nsilu. Niet vertrouwen. Werkt volgens hem voor allemaal bedrijven als sanisale, q sanitair en noem het maar op. Levert niks op. Laat klant die hoogzwanger is achter zonder badkamer en gaat er vandoor met al het geld. Hij betaalt geen andere zzpers die hij inhuurd. Er lopen ook al meerdere aangiftes tegen hem. Kijk uit. Hij komt uit Sneek en werkt in Groningen, Drenthe en Friesland

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
We zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer.
Onze eigen ideeën werden tijdens het offerte-gesprek doorgesproken met Michael Giethoorn van Sanisale en def. vastgesteld. De gekozen sanitair-producten werden vastgelegd en tijdig aangeleverd 1 week voor de start van de verbouw. Sanisale ging heel soepel om met enkele mutaties die ons tijdens de verbouw (Tim Klok uit Hoogeveen) op ons pad kwamen. Mede daardoor zijn we zeer content met het eindresultaat, een prachtige badkamer met een moderne uitstraling.

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Prima geholpen door Sanisale.
Maar ga absoluut niet met aannemersbedrijf CNZ van eigenaar Ludo Nsilu in zee die Sanisale aanbeveelt.
De aannemer komt zijn afspraken niet na en belooft je van alles, iedereen is de dupe van die man zelfs zijn eigen personeel. Zoek je eigen aannemer dat bespaart je een hoop ellende en frustraties.

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Zeer goed geholpen en alle tijd voor ons tijdens het uitzoeken van ons sanitair, 2 badkamers en 2 toiletten. Daarna goede en juiste levering van alle materialen welke wij nodig waren voor de installatie. Nu twee jaar later een probleem met een badkamerkast en zonder problemen heeft Sanisale Hoogeveen dit naar mijn tevredenheid opgelost. Met name dank aan Albert en Michael.

Reply from Sanisale.com - Hoogeveen
Koop hier a.u.b. niet je badkamer!!!! Zeer slechte ervaring! Ze raden je ook een aannemer aan waarmee ‘ze goede ervaringen hebben’. Grootse fout ooit. Het zou drie tot vier weken duren, maar het heeft maanden geduurd. Wat voor schade de aannemer heeft aangericht is niet te geloven; te weinig tegellijm gebruikt, waardoor er scheuren in de voegen gingen ontstaan, er was niet waterpas betegeld, leidingen verkeerd omgelegd, ze komen niet op de afgesproken tijden werken, etc. We moesten communiceren via een vertaalapp. Sanisale leverde een verkeerd product, een product helemaal niet, of het kwam later en niemand houdt je op de hoogte. Er komt geen excuses van af. Je moet er constant achteraan bellen, er komt geen initiatief vanuit de medewerkers van Sanisale. Een klacht indienden kon via ervaring @ sanisale, maar die sturen het gewoon door naar Hoogeveen. Werkelijk niet te geloven wat voor organisatie dit is. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ga alsjeblieft naar een andere winkel! Wees gewaarschuwd!
Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt. Ga vooral niet in zee met de aannemer die zij adviseren en koop je badkamer ergens anders! De aannemer is inmiddels failliet, maar heer N’Works uit Sneek.
Goed en vakkundig geholpen door Michael met onze nieuwe badkamer en toilet, deze zijn zeer strak en vakkundig geplaatst door Totaalafbouw Michel Verweij.kortom wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en toilet.