Sanistunter - Purmerend Reviews 15

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Edisonweg 15, 1446TM Purmerend, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In oktober heb ik mijn badkamer laten verbouwen en ik ben zeer tevreden met aannemer Joey van Kremer montage. Hij is Professioneel, oplossings gericht, meedenkend en de samenwerking was heel erg fij... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Information provided by various external sources

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer tevreden

In oktober heb ik mijn badkamer laten verbouwen en ik ben zeer tevreden met aannemer Joey van Kremer montage. Hij is Professioneel, oplossings gericht, meedenkend en de samenwerking was heel erg fijn.
Zeer tevreden met de resultaat van mijn badkamer en geen moment spijt dat ik via Sanistunter mijn badkamer gekocht hebt

October 27, 2025

Beste Sabina,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat. Mooi dat de samenwerking met de aannemer zo prettig was en dat jullie geen moment spijt hebben van de keuze voor Sanistunter. Dank voor het vertrouwen!

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk geholpen en niet lang gewacht

Vriendelijk geholpen en niet lang gewacht op de badkamer. Mooie en goede kwaliteit badkamermeubel en kast. Kraan en doucheset mooie kleur, eerst verkeerde kleur maar binnen een paar dagen was het geregeld. Goede service

July 24, 2025

Beste Diny,

Dank voor je mooie review! Fijn dat alles snel en goed is opgelost. We wensen je veel plezier van je nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

De badkamer is meer dan goed opgeleverd…

De badkamer is meer dan goed opgeleverd dankjewel er voor, alles netjes achtergelaten groetjes van de familie van Dijk.

May 9, 2025

Beste familie van Dijk,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is opgeleverd! Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service en vakmanschap van Sanistunter Purmerend!

Wij zijn ontzettend blij met de levering en montage van onze badkamer en wc door Sanistunter Purmerend. Vanaf het eerste contact was ons gevoel al heel goed vanwege de openheid, vriendelijkheid en eerlijkheid waarmee je te woord gestaan wordt.
Wat ook uniek is, is de optie om je tegels verstek te laten zagen (dit kunnen maar heel weinig tegelzetters). Het vakmanschap waarmee dat gedaan is, is echt ongelofelijk! Dit toont de precisie en aandacht voor detail waar Sanistunter Purmerend voor staat. Daarnaast was de service werkelijk uitmuntend. Er werd goed meegedacht, eventuele uitdagingen werden direct en keurig opgelost. Het team is altijd bereid om met geduld en expertise te helpen en blijft ook vriendelijk.
De oplossingsgerichtheid van Sanistunter is echt een groot pluspunt. Geen enkel probleem blijft liggen, en alles wordt netjes en professioneel afgehandeld. Het resultaat is een prachtige badkamer en wc, precies zoals we het voor ogen hadden.
Wij kunnen Sanistunter dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit, vakmanschap en uitstekende service!
Nogmaals bedankt voor jullie geweldige werk!

April 2, 2025

Beste Tiffany,

Wat een fantastische review, bedankt! We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat en onze service. Ons team in Purmerend zet zich altijd in voor vakmanschap en klanttevredenheid. Geniet van jullie prachtige badkamer en wc!

Rated 5 out of 5 stars

goede service en pefecte uitvoering

Ik ben uitstekend geadviseerd door Faegh van Sanisunter Purmerend en minstens net zo goed was de instalatie door RLK multiservice. Zij werkten snel en keurig en zijn uitermate prettige mensen.

November 15, 2024

Beste,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer!

Verbouwing badkamer (toilet)

In augustus 2023 werden wij door Joshua allervriendelijkst (met een kopje koffie/cappuccino) ontvangen in de mooie showroom van Sanistunter Purmerend. Het ging om een afspraak i.v.m. de verbouwing van mijn badkamer. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken en na afloop hadden wij een scherpgeprijste offerte voor ons liggen die ik dan ook getekend heb. In april 2024 is de verbouwing, na wat misverstanden qua communicatie (maar die werden keurig opgelost), uiteindelijk van start gegaan. De verbouwing werd uitgevoerd door Erik en ik mag wel zeggen dat hij een vakman is. Een harde werker én iemand die meedenkt hoe de badkamer er uiteindelijk uit komt te zien. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat hoewel de badkamer nog niet helemaal af is (kitten en verven plafond). Dit wordt, als het goed is, straks meegenomen met de verbouwing van mijn toilet die ik dus ook weer door Sanistunter laat uitvoeren. Ik wil dan ook Atmar bedanken voor het opstellen van de offerte en zijn geboden service van de afgelopen maanden. In maart 2025 hoop ik dat zowel mijn badkamer als mijn toilet opgeleverd gaan worden en ik heb daar alle vertrouwen in !

May 1, 2024

Beste Dick,

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe badkamer! Dankjewel voor deze prachtige recensie. Alvast veel plezier gewenst van jullie nieuwe badkamer!

Aanrader XXL.

Aanrader XXL Stefan en zijn vrouw bieden uitmuntende service en zijn zeer behulpzaam, ook na aankoop. Wij hebben de gehele inrichting en tegels aangeschaft voor onze badkamer renovatie.
Niet onbelangrijk zeer concurrerende lage prijzen voor kwalitatieve uitstekende hoogwaardige producten.

August 22, 2024

Beste Ron,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Vertrouwen!

Er wordt geluisterd en uitgevoerd. Geven tips bij wat waar en hoe past. Maken een mooie 3d tekening en alles past op z'n plek. Prijs kwaliteit en service allemaal top. En als afsluiting het vertrouwen in Sanistunter hadden wij zonder twijfel.

November 29, 2023

Beste,

Fijn om te lezen dat de badkamer naar wens is geleverd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe badkamer!

Fijn & goed geholpen Sani Purmerend

Fijne ervaring bij SaniStunter Purmerend,
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door Faegh,!
Gehele badkamer incl tegels met zijn hulp en goede advies uitgezocht.
Neemt de tijd voor je,
zelfs al wil je achteraf toch wat wijzigen is dit geen probleem.
Overig personeel ook zeer vriendelijk !
Ik raad ze zeker aan !

May 26, 2024

Beste Shannon,

Badkamer

Deze maand de badkamer laten doen. Sanistunter Purmerend en hun aannemer Koekoek hebben mooi werk geleverd. Meedenkend en problemen werden meteen de zelfde dag opgepakt en opgelost. Goede communicatie en afspraken werden nagekomen. Zeker een aanrader.

October 20, 2023

Beste Tim,

Rated 5 out of 5 stars

Na veel sanitair zaken bezocht te…

Na veel sanitair zaken bezocht te hebben zijn we hier geslaagd. Super mooie showroom, vriendelijk personeel en vooral kennis van zaken.
Dankjewel Sanistunter Purmerend voor de ervaring!

August 19, 2023

Beste Jay,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Toppers in Purmerend

In oktober vorig jaar onze badkamer hier gekocht en al maanden wil ik deze review schrijven. Ik vond het een verademing, mensen die met je meedenken en rekening houden met je budget. Bij een verbouwing houd je altijd rekening met verkeerde leveringen, maar dat werd hier zo fijn en klantvriendelijk opgelost. Geen moeite met het aanbieden van excuses, dat maakt al 99% goed. Een aantal keer bellen voor vragen vanuit de klusjesmannen, niks was een probleem. Sanistunter Purmerend, van mij krijgen jullie 5 sterren.

October 26, 2022

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw droombadkamer. Veel plezier gewenst!

Samenstellen badkamer

We hebben een badkamer gekocht bij Sanistunter Purmerend en zijn goed vriendelijk en behulpzaam geholpen bij het uitzoeken van de spullen en vakbekwaam geadviseerd wordt echt met je meegedacht tijdens het samenstellen van de badkamer echt een goede ervaring.

April 5, 2023

Beste Kees,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Zeer te vrede klant

Hele lieve mensen, zeer behulpzaam, door dat ze snel wilde schakelen en meedenken kon ik het gewenste artikel snel ophalen. ik ben het personeel in Purmerend zeer dankbaar voor de goede service.

January 30, 2023

Beste Mona,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look