Sanistunter - Zaandam Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

Stormhoek 14, 1506 SW Zaandam, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn uitstekend te woord gestaan in het filiaal Zaandam. Badkamer achterwanden HSK aangeschaft. Prima geïnformeerd, de mannen hebben verstand van zaken. Juiste informatie over zelf installeren e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bij Sanistunter heb ik àlles gevonden wat ik zocht voor mijn badkamer en toilet. Zij hebben een prachtig assortiment en zijn zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Door deze fantastische ervaring ook... See more

Company details

1. Bathroom Supply Store

Information provided by various external sources

Sanistunter, dompel je onder in luxe Sanistunter heeft luxe showrooms, waarin droombadkamers tot leven komen. In onze grote showrooms treft u diverse badkameropstellingen in de laatste trends en designs. Onze ervaren sanitairspecialisten staan altijd voor u klaar om u de laatste ontwikkelingen op sanitair en tegelgebied te laten zien! Onze sanitairspecialisten staan, uiteraard geheel vrijblijvend, voor u klaar om u te adviseren. Zij zorgen er voor dat u de sfeer en uitstraling die u zoekt voor uw nieuwe badkamer te verwezenlijken. Middels ons geavanceerde 3d-tekenprogramma komt uw droombadkamer vervolgens tot leven. Sanistunter streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Naast gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, staan wij voor een ongekend hoog servicelevel en uitstekende garantievoorwaarden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nieuwe badkamer nodig? Ga naar Sanistunter

Na vele winkels afgelopen te hebben voor een badkamer kwamen we terecht bij Sanistunter. We werden hier uitermate vriendelijk geholpen. Onze wensen werden verwerkt met goede tips in een 3d tekening. Ondertussen is de badkamer klaar en zijn wij heel tevreden met de badkamer van Sanistunter. Echt een aanrader om hier je badkamer te kopen

February 25, 2026

Beste Loes,

Dankjewel voor jullie mooie woorden. Superfijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. We hopen dat jullie lang kunnen genieten van jullie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn er uitstekend te woord gestaan

Juiste informatie over zelf installeren en praktische tips gehad. Zelfs het aanbod van David gehad dat hij ter plekke komt kijken wanneer ik er niet uitkom. Deze man weet waar hij het over heeft - een man uit de praktijk-. Waar vind je zo een een service.
Jacqueline en Joop. Oostzaan

January 3, 2026

Beste Jacqueline en Joop,

Bedankt voor jullie lieve woorden. Voor ons is het een kleine moeite, maar het is zo belangrijk. We hopen dat jullie lang plezier zullen ervaren van de panelen en als we nog iets voor jullie kunnen betekenen horen wij dat heel graag.

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en zeer goed geholpen

Ondanks wat tegenslag is onze badkamer toch uiteindelijk af. Er waren wat strubbelingen met leveren of uitvoering maar een telefoontje en een mailtje en het werd direct opgelost , wat een goede service daar in Zaandam we zijn dan ook zeer gevreden en raden het onze familie/vrienden zeer zeker aan om daar te gaam winkelen..

October 10, 2025

Dag Ron,

Bedankt voor de gezellige gesprekken en ik hoop dat jullie lang zullen genieten van de mooie nieuwe badkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk behulpzaam ook zonder afspraak

Afgelopen zaterdag binnen gelopen zonder afspraak na een schrik met een zelf opende toiletbril een leuk gesprek begonnen met Larissa zij heeft ons goed geholpen en te woord gestaan en had geduld met mijn kleindochter die mij niet rustig liet praten. Echt top service en ondertussen is onze nieuwe badkamer in bestelling 😁👌🏽

July 12, 2025

Beste Irene,

Bedankt voor de lieve woorden. Ik heb een gezellige middag met jullie gehad en ben met een grote glimlach het weekend ingegaan.
We gaan nu druk aan de slag om jullie droom badkamer te realiseren. Hopelijk zijn jullie dochters ook tevreden met de geweldige keuzes die we gemaakt hebben!

Groeten,

Rated 5 out of 5 stars

David heeft ons goed geholpen en de…

David heeft ons goed geholpen en de tijd genomen om de badkamer goed af te stemmen op onze wensen

July 13, 2025

Hi Dennis,

Dank je wel voor de super leuke recensie, wij wensen jullie heel erg veel plezier van jullie badkamer.

Groeten Larissa, Rik, David

Rated 5 out of 5 stars

Bij Sanistunter heb ik àlles gevonden…

Door deze fantastische ervaring ook mijn keuken aangeschaft bij Keukenstunter. Ook daar zeer tevreden over

June 9, 2025

Hi Jose,

Wat enorm gaaf dat je deze mooie review plaatst!
Buiten de keuken die je bij ons hebt besteld mochten we ook je toilet leveren waarvoor dank!

Veel plezier met jullie mooie nieuwe toilet en als er nog iets wat we voor jullie kunnen betekenen dan hoor ik het graag!

David, Larissa & Rik

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, aardig personeel en een goede service.

May 10, 2025

Hi Loes,

Dank je wel voor de super leuke en goede recensie.
Wij wensen je heel plezier van de producten.

Groet David, Larissa en Rik.
Team Sanistunter Zaandam.

Goeie service

Vandaag hebben een badmeubel en kolomkast besteld bij Sanistunter. We werden op goed geholpen en we genoeg tijd om de juiste keuze maken. Alles werd ons goed uitgelegd met wat er wel of niet mogelijk was. We kregen ook wat staaltjes mee om thuis de kleur goed te bekijken bij de bestaande tegels.

March 15, 2025

Beste Michael,

Super dat u zo goed bent geholpen in de showroom! We wensen jullie veel plezier van het nieuwe badmeubel en de kolomkast.

Sanitair nodig? Ga naar Sanistunter

Zeer goed geholpen door Rik,uitleg over verschillende producten, met wat nodige korting, kortom eerste indruk was goed

March 15, 2025

Beste Andre,

Super om te horen dat u zo goed bent geholpen door Rik! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie!

Super geholpen

Tegel zonder problemen mee naar huis mogen nemen en prima service bij bestellen .

October 29, 2024

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Groet, Team Sanistunter.com

Rated 5 out of 5 stars

Blij met nieuwe badkamer!

We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer. In de winkel hebben we de materialen uitgezocht en een 3D tekening laten maken. Het eindresultaat is precies als op de tekening, heel blij mee!

October 25, 2024

Beste Yara,

Wat fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad!

Groet, Team Sanistunter.com

Rik en David,

Rik en David,

Wij hebben al door gegeven waar we niet tevreden mee zijn en het zou op gepakt worden tot heden niks gehoord jullie manager zou met jullie aannemer Dennis baddelux aan tafel zitten ook niet gebeurd wij zijn vaak genoeg achter alles aan gegaan en niet normaal telefonisch contact gehad wij zijn het zat dus wij nemen geen contact op meer want als jullie het zo graag wouden oplossen was het al opgelost geweest! Rechtsbijstand is er nu mee bezig na deze verbouwing zijn wij zwaar getraumatiseerd we moesten achter alles aan wij hebben en aannemer genomen die alleen de naam droeg maar totaal niks voor ons betekend heeft die in jullie ogen en top aannemer was en ons en droom badkamer zou geven, aannemer monteurs waardeloos totaal geen verstand van bouwen hebben! En de materialen dat we bij jullie hebben gehaald zie niet de waarde van 9000 euro in maar wij zijn al duidelijk genoeg naar jullie toe geweest dus probeer niet alsof te doen dat jullie het willen oplossen is dat zo dan was het al op gelost geweest! En is normaal dat we onze spiegel krijgen dat wij uit gekozen hebben of niet want volgens jullie hadden we al de juiste binnen gehad.wil de rest van de contact via me rechtsbijstand!!!

July 31, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bij Sanistunter Zaandam heb ik een…

Bij Sanistunter Zaandam heb ik een prachtige badkamer gekocht. Ik werd goed geadviseerd en ze denken echt met je mee.
Een leuke verkoper, en eerlijke prijzen.
Ben er meer dan tevreden mee!

July 2, 2024

Beste Rianne,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe badkamer!

Oplichters

Ik zou hier nooit iets kopen of bestellen. Bepaalde producten uitgekozen en betaald maar andere producten binnengekregen. Ze doen moeilijk om verkeerde producten te retourneren. Wanneer je ze wijst op hun fouten liegen ze in je gezicht. Ze geven zogenaamd 21% korting op de producten maar puntje bij paaltje betaal je de normale prijs zonder korting. Daarnaast krijg je geen specificatie van de producten op de factuur. Ik ben zelf naar de winkel gegaan om het van de scherm af te lezen. Hierdoor kwam ik erachter dat we zwaar zijn opgelicht. Een wc betaald van bijna 1000 euro terwijl we aangaven een budget voor de wc renovatie van 1500 te hebben met alle materiaal. Al met al never nooit meer hier bestellen. Ze lichten je op waar je bij staat. Allemaal mooie verkooppraatjes.

May 9, 2024

Beste Alberto & Zoë,

Ook om hier even op deze review te reageren. Zoals beloofd en afgesproken als er nog iets is waarmee we jullie kunnen helpen doen we dit graag.
Jullie hebben aangegeven niet met ons om de tafel te gaan en dit zullen we dan ook respecteren.

Mocht er toch nog iets zijn waarmee we kunnen helpen of dat jullie beroep willen doen op de garantie van bepaalde producten dan staan wij uiteraard klaar voor jullie.

Rik & David – Sanistunter Zaandam

Rated 1 out of 5 stars

Praatjes maken geen goede badkamer

Onze kinderen zijn erin getrapt bij deze sluwe verkopers.Allemaal prachtige materialen uitgezocht en via hen een aannemer. Niks maar dan ook echt niks is goed gegaan zowel aannemer als sanistunter hebben fout op fout gemaakt waardoor de kinderen al hun geld kwijt zijn en met een “ badkamer “ zitten waarvan alles maar dan ook alles mis is en zij niet gehoord worden. Dus mensen koop hier NIETS

June 1, 2024

Beste Monique,

Wij zijn met uw kinderen Alberto & Zoë in gesprek om samen tot een oplossing te komen.
Mocht u met ons om de tafel willen om bovenstaande bespreken dan bent ook u van harte welkom bij ons.

Rik & David – Sanistunter Zaandam

Zeer positieve ervaring!

Na een lange zoektocht naar specifieke spiegels en bijbehorende lampen voor in de badkamer, zijn wij bij Sanistunter uiteindelijk geslaagd. We werden in de winkel zeer goed geholpen, de communicatie via de mail verliep prettig en ook de service na de bestelling was super.

January 16, 2024

Beste Nadine,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe spiegels en lampen!

Rated 5 out of 5 stars

Een nieuwe badkamer uitzoeken is best…

Een nieuwe badkamer uitzoeken is best een uitdaging, want er is zoveel te kiezen... David van Sanitstunter heeft dat een stuk makkelijker gemaakt. Ik had zelf wat samples meegenomen, die op vakkundige wijze ingetekend werden in de software die ze gebruiken en toen kon het puzzelen beginnen. Ze hebben een mooie showroom en er is veel heen en weer gewandeld om alle onderdelen bij elkaar te brengen. Met engelengeduld bleef David nieuwe indelingen maken en dingetjes veranderen tot dat dat alles er uit zag zo als ik graag wilde. De spullen werden daarna in goed overleg keurig op tijd geleverd, waar bij alles al gemonteerd was, reuze makkelijk. Ik ben super blij met het uiteindelijke resultaat en daar heeft Sanisunter een mooie bijdrage aan geleverd.

August 24, 2023

Beste Muriel,

Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en wij wensen u veel plezier van uw nieuwe badkamer.
Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Rated 2 out of 5 stars

Slecht gevoel overgehouden na grote order

Grote uitgave ( > € 5.000 ) gedaan bij Sanistunter in Zaandam voor een verbouwing van onze badkamer. Veel artikelen zijn goed geleverd maar uiteindelijk toch een naar gevoel aan overgehouden m.b.t. een geschil over een thermostaatkraan voor ons ligbad.

May 24, 2023

Beste heer en mevrouw Kruikemeijer,

We vinden het erg spijtig dat u de zaken zo ervaart.
Wij hebben alles gedaan om u tevreden te houden.
U had in eerste instantie bewust de keuze gemaakt om 2 verschillende kleuren kranen in uw badkamer te nemen.
( goud in de douche en gunmetal bij het bad ) Dit was volgens onze gesprekslog “ een bewuste keuze”.

Nadat u de spullen ontvangen had, vond u het niet zo mooi en wilde u toch overal goudkleurig.
Deze hebben we netjes voor u besteld en de geleverde kranen retour genomen.

De nieuwe gouden kranen boven het bad past niet daar de aansluiting van de handdouche vrij dicht op het bad gemonteerd is door uw installateur.
Aangezien u de kraan toch gemonteerd heeft, kunnen wij en de leverancier deze niet meer retour nemen. ( gemonteerd is geaccepteerd )

Wij wilde u nog uit coulance en in overleg met leverancier een andere badkraan aanbieden, maar u wenste daar geen gebruik van te maken.

Welke service kan ik nog meer bieden,

Wij wensen u evengoed veel plezier van uw badkamer.

Groet, Team Sanistunter

Sanistunter Zaandam:

Sanistunter Zaandam:
Wij hadden een kast besteld en zou maximaal anderhalve week levertijd hebben. Na 3 weken moesten wij maar zelf hier achteraan gaan. Wij werden nergens van op de hoogte gesteld en telkens als ze iets gingen uitzoeken hoorden wij niets meer. Er is ook geen een keer even sorry gezegd... Wat een slechte service.. hier moet je dus echt niet zijn!

February 24, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look