No history of asking for reviews
Rådent salat
Plejer at få meget gode pizzaer ved sason, men fik i går aftes pizza med rådent salat på! Salaten var helt sort! Når man så kontakter restauranten får man ingen respons. Hvad mon de ellers har af dårligt mad?
Tør pizza
Jeg har aldrig nogensinde været så skuffet på sådan en tør pizza som man fik i tirsdags man skulle tro det var sådan frysepizza i har Taget op af fryseren og varme så tager varen simpelthen
Ingredienser efter salgsdato
Dårlig agurk på toppen af salatpizza. Ikke bare én skive var rynken, som havde de ved en fejl lagt yderste skive på. Nej, flere skiver var tørre i kanten, gule i midten og med noget hvidt på.
Føj.
Havde bestilt som take away, men absolut ikke noget man kan være bekendt at servere.
Vi kørte retur og fik pengene tilbage, spild af tid og benzin, men først og fremmest rigtig klamt, og derfor denne anmeldelse.
Vi har været regelmæssige kunder, men vil ikke købe der igen. Hvilke andre, usynlige ingredienser kan være dårlige?
Vi må konstatere at de ikke har styr på udløbsdato for deres råvarer.
OVER EN TIMES VENTETID PÅ MADEN
OVER EN TIMES VENTETID PÅ MADEN.
Fredag aften restaurant er max fyldt ved 1/3 at bord.
Vi komme ind, får hurtig henvist et bord, får drikkevare ret hurtig og vi bruger selv lige 2 min ekstra på bestemme os for maden.
Vi bestille 3 voksen pizza, 1 børne pizza, og en gang pomfritter.
Vi fortæller vores børn maden er bestilt, nu skal de bare lige lave det. Der går 1 time, altså 60min før vores mad kommer på bordet, her kommer der først den forkerte pizza ind, til vores held har de den rigtige ude bag ved, der var forbyttet. Heldig nok vi ikke sku vente igen.
I mellemtiden har vi haft tre virkelig tålmodighed børn, en baby på 1/2 år der har fået hendes egen medbragt mos i vente tiden, en pige på 2 år som bare har ventet tålmodig og en dreng på 7 år ligeså tålmodig har vente.
Efter alt den venten er babyen desværre blevet træt og færdig ide pizzaen endelig når på bordet, hvilket vi viste kunne komme til babyen, men vi havde endelig en forventning til vi nærmere havde været på vej hjem på dette tidspunkt, hvis ellers vores mad havde været kommet til almindelig forventet tid. Det ender med fruen må tage baby og gå rundt med hende, og prøve få baby til ro, hvilket resultere i at jeg sidder spiser alene med de to stor børn og spiser.
Fruens pizza ender vi med at medbringe hjem i hel tilstand.
Vi får aldrig serveret vores pomfritter, og det heller ikke sådan nogle kommer og spørger om alt er fin.
Da vi kommer til betaling har de normeret vores gang pomfritter og et glas vand på regningen.
(Det skal siges jeg er oppe og spørge efter om de kan fylde babys selv medbragte silikone glas med vand fra vandhane, som de gør)
Jeg kritisere ventetiden ved betalingen, vi intet fik afvide om ved ankomst, og sige jeg nægter betale fuld pris, det ender med medarbejder må ringe og komme tilbage for sige vi får 110kr i rabat.Han oplyser mig bor ikke om at de 110kr i rabat er medregnet den gang pomfritter vi aldrig fik. (45kr) og det vand de havde taget betaling for (ukendt værdig) det går først op for os ude i bilen.
Men vi nød til køre hjem med babyen nu, så her vandt de alligevel :/
Vores anbefaling er at anvende et at alle de andre spisesteder i byen, gå lang uden om dette.
Som tillæg til vores aften er der to andre bord nær vores, som vi observere får leveres deres grill ret til den ene person vi hver at borden, hvorefter der går 10-15 min føre de andre personer ved bordet får deres mad. (Pizza)
Vi fik heldigvis vores mad samtidig.
God mad men dårlig service tjeneren var…
God mad men dårlig service tjeneren var meget mobset
Dårlig service
Ville ønske at jeg kunne give 0 stjerner.
Mage til dårlig service skal man lede længe efter.
Ventede 50 min på to sandwich... andre gæster gik, hvis der er så lang ventetid, så meld det ud.
Vi har været rigtig glad for sason da…
Vi har været rigtig glad for sason da ejeren er god ved børn og de må værer i restauranten og lækker mad så det kom bag på mig da jeg kom og sagde han havde trukket engang for meget på mit betalingskort og viste min netbank med ÷beløber at de var trukket men det ville han ikke hører på så men gider ikke og stå og skændes med ham for 140kr så det mit bidrag til hans bix også finder min familie og nærmeste nok et andet sted så godt råd tjek hvad de trækker
Deres kundeservice er skrald.
Nok den ringeste kundeservice nogensinde. Bestiller 5 pizzaer og en salat, kommer ind på restauranten og får stukket 7 pizzaer i hånden og en salat. Her formoder den kvindelige tjener at skyde skylden over på mig og sige at jeg er forkert på den og i hvertfald ikke hendes fejl.
Det skal dæleme kun være med ny og næppe at jeg og resten af mine kammerater/familie kommer derned igen💀💀 Selv 0 stjerner havde været for meget:)
Kvaliteten af deres kundeservice.
Kvaliteten af deres kundeservice.
I særdeleshed kvaliteten af maden og generelt service.
Salaten er fyldt med brune pletter, og er man uheldig, rigtig uheldig, så er maden heller ikke spiselig 🤮