5 stjerner til Saturn design, det er helt sikkert 😃 Der er hurtig levering, de efterkommer dine specielle ønsker uden problemer, og så er der bare god service ud over det normale. Det er ikke sids... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestilte navneskilte ret akut og fik en virkelig god behandling. Ordren blev lavet samme dag, så jeg kunne nå at modtage dem inden festen. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet, så tusind tak fo... See more
Bestilte mandag hvor der stod at leveringstiden var 5-6 hverdage, og fredag havde jeg min vare, som var fint og forsvarligt pakket ind. Yderst tilfreds med både vare og leveringstid.
Fint design, hurtig levering
Written by the company
Vi er dedikerede til at skabe en atmosfære af naturlig skønhed og tidløs elegance i ethvert rum, eller til enhver begivenhed. Vores udvalg af træprodukter bringer naturens charme ind i dit hjem og skaber et harmonisk miljø, hvor du kan trives.
Bejsnapvej 7, 30268067, 6870, Ølgod, Denmark
- kundeservice@saturndesign.dk
- saturndesign.dk
Har ikke pakket den ud endnu da det er…
Har ikke pakket den ud endnu da det er en dåbsgave til februar, men tænker at d n kan få 5 *
God oplevelse og hurtig levering
God oplevelse og hurtig levering. Fik endda en extra service! Jeg skulle bruge et hjerte i samme sorte akryl som bogstaverne, hvilket jeg fik hurtig svar på at det var muligt!
Kan kun anbefale at bruge dem!
Flotte julekugler
Nem bestilling, levering akkurat som lovet. Fine produkter. Er meget tilfreds.
Rigtig hurtig levering og flotte…
Rigtig hurtig levering og flotte produkter. Køber helt sikkert fra jer igen
Det gik virkelig hurtigt fra bestilling til levering. Alt var så fint, så jeg er super tilfreds 🙂
Den er meget smuk 🐾🐾❤️
Super flot produkt
Super flot produkt
Modtager blev meget glad for gaven
Vender tilbage og køber igen
Hurtig ekspedition på ordren
Meget hurtigt levering
Meget hurtigt levering. Lever fuldstændig op til det man bestiller. Flot design og pæne farver.
Smukt håndværk og god kvalitet
Bestilte julekugler med navn og er så tilfreds. Hurtig levering.
Hurtig forsendelse og rigtig fint…
Hurtig forsendelse og rigtig fint produkt af en god kvalitet.
God kvalitet!
Super lækre produkter i god kvalitet!! 😍 Ikke sidste gang jeg skal have noget derfra.
Yderst tilfreds