See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bogen blev leveret fint, men der er en stor reklame bag på bogen ved stregkoden. Og den var ødelagt i toppen virkelig øv nu når man betaler så meget for de bøger man køber og det er det man får…

Rated 5 out of 5 stars

Har netop oprettet en salgsannonce for min startup. Stor ros til supporten – problemet blev løst hurtigt, og der blev svaret prompte på mails. Jeg betalte for annoncen en lørdag og forventede først... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fandt Saxis, og satte min håndværksvirksomhed til salg sidste uge. Møde med potentiel køber samme uge til mulig overdragelse idag, som jeg skriver dette, samt to møder fredag. Dvs 3 mulige købere... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi satte vores garn webshop til salg den 16. januar 2021, mindre end 2 måneder efter var den solgt. Saxis har fra starten været meget hjælpsomme med at lave salgsannoncen og gode til at komme me... See more

1. Online Marketplace

About Saxis

Written by the company

Saxis er en online markedsplads, hvor ud kan købe og sælge virksomheder.

Faktisk er det Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet!

Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.

På Saxis får du derfor et bedre indblik i, hvilke andre virksomheder af samme type, der er til salg lige nu, hvilken pris virksomhederne sælges til, trends i markedet, overblik over professionelle mægler-virksomheder og mulighed for at kontakte dem.

Vi mener, at vi har en platform, der rummer hele markedet. Både de helt små virksomheder og de store organisationer.

Vi arbejder meget med at skabe en teknisk platform, der kan lave de bedste match mellem køber og sælger.

Meget af vores tid går derfor med indeksering af annoncer og udvikling af algoritmer, der kan lave bedre match og bedre søgning.

Vi gør meget for at skabe trafik til sitet, og vi går meget op i, at det er den rigtige trafik, vi får ind, så der kan blive solgt så mange virksomheder som muligt.

Derudover, sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dem med f.eks. fremskaffelse af juridiske dokumenter, værdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere at bruge vores service og dermed lettere at sælge din virksomhed. Har du forslag til forbedringer tager vi meget gerne imod feedback på info@saxis.dk.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rigtig god platform

Rigtig god platform, som gør, hvad den skal – nemlig at sætte én sammen med eventuelle købere. Jeg fik i løbet af de første tre uger omkring 50 henvendelser, og mange af dem var meget seriøse. Efter fire uger var min virksomhed solgt.

Stor anbefaling herfra!

April 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Man drukner i mængden

Man drukner i mængden

April 16, 2025

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over, at du har en oplevelse af, at din annonce drukner i mængden.

Jeg kan ikke ud fra din anmeldelse se, hvilken annonce det drejer sig om, men du er meget velkommen til at skrive til mig på info@saxis.dk, hvis du ønsker, at jeg skal se nærmere.

Mette fra Saxis

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en god oplevelse at sælge…

Det har været en god oplevelse at sælge vores webshop gennem Saxis.
Der har været flere interreseret, før vi fandt den helt rigtig til at drive shoppen videre.
Vi har fået hurtig svar på alle vores spørgsmål.
Kan klart anbefale at bruge Saxis.

January 28, 2025

Reply from Saxis

Tusind tak for din anmeldelse :) Og stort tillykke med salget.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igen brugt Saxis :-)

Jeg har igen brugt Saxis. Denne gang til køb af webshop. Alt gik smertefrit. Jeg er super glad for en platform som Saxis. Det er nemt, billigt og overskueligt at sælge og købe.

November 14, 2024

Reply from Saxis

Tusind for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse både ved at sælge og købe :) Dbh Mette

Det bliver ikke bedre

Vi har p.t. vores virksomhed til salg på Saxis.dk

Tidligere har jeg personligt også benyttet Saxis.dk med succes.

Hver eneste gang oplever jeg den bedste kundeservice: hurtige svar, brugervenlig hjemmeside, smilende og venlige personer i den anden ende.

Og Så her forleden dag, fik det hele lige et ekstra tvist: Jeg rakte ud efter lidt hjælp, og fik en yderst behagelig overraskelse fra Saxis.

Det gik lige i hjertet - TAK!

Så til alle jer derude, der overvejer at oprette en profil på Saxis som potentiel køber eller sælger: Bare gør det - I får alt hvad I forventer og lidt mere til hos mennesker med hjertet på rette sted. Det er altså stadig noget særligt.

November 8, 2024

Reply from Saxis

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Vi er smigrede 🙂

Hurtigt salg

Hurtigt salg efter virksomheden kom på Saxis. Det hjalp uden tvivl at vi var så heldige at Martin Thorborg delte den, men vi havde også inden fået mange henvendelser. Deres "nye" betalingsstruktur er meget bedre end den gamle.

May 1, 2024

Det er vi rigtig glade for at høre :) Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Rated 1 out of 5 stars

Svindel virksomhed :)

Svindel virksomhed :)
Bare lige en yearly reminder. Pas på deres bondefangeri - Det lever de stadig på.

March 29, 2024

Hej Emil,

Jeg er meget ked af at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Kan jeg lokke dig til at sende en uddybning til info@saxis.dk? Så vil jeg selvfølgelig gerne undersøge din sag nærmere. Vi er meget åbne overfor både ris og ros 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Saxis platformen virker- Det var nemt…

Saxis platformen virker- Det var nemt at forholde sig til de virksomheder der var interessante, informationen der var tilgængelig var korrekt og købet af endnu en webshop kørte nemt og smertefrit. Med andre ord, så virker det som om at dem som ønsker af sælge har været igennem et "filter" - som betyder at man som køber opnår lidt tryghed omkring at række ud til de prospekter man ønsker.

March 12, 2024

Reply from Saxis

Tusind tak for din anmeldelse :-) Og stort tillykke med din nye webshop. Dbh Mette

Rated 5 out of 5 stars

Smidig system og seriøs salgskanal.

Det virkede fra start til slut som et ganske smidigt og let system. Den eneste hurdle vi havde, var at kunne få lagt de ønskede billeder på, men det fik vi med det samme hjælp til, fra supporten. Så vi kan klart anbefale at bruge Saxis hvis man ønsker en seriøs salgskanal.
Bh. Linda

January 13, 2024

Reply from Saxis

Tusind tak for din anmeldelse Linda :) Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe. Dbh Mette

Mette var kanon!

Mette var kanon service efter køb. Gjorde noget ekstra i forbindelse med en frustreret kunde, stor cadeau,

January 10, 2024

Reply from Saxis

Tusind tak Mathias. Jeg er blot glad for, at jeg kunne hjælpe dig i mål :-) Dbh Mette

Take a closer look