Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. jeg vil på det KRAFTIGSTE anbefale man finder et andet selskab.
Der er flere forhold der gør jeg aldrig ville vælge eller anbefale dette selskab.
Det starter med firmaet kommer ud og inspicere indboet - de konstatere at det sagtens kan være i en bil - på selve flytte dagen, viser det det sig at det kan det slet ikke. Det er det første tegn som skulle for alarmklokkerne til at ringe, at de siger hvad som helst for at få opgaven.
Det næste og meget mere kritiske er, at de slet ikke behandler ens ejendele med den fornødne respekt. Flere møbler har fået ridser, buler og skrammer. (men man kunne måske også regne det ud, når man vælger at ligge en cykel oven på en spisebordsstol eller andet, uden noget af det er pakket ind).
Flytte mændene er enormt hurtigt ude af døren - hvilket nok skyldes deres politik om, at skader skal anmeldes mens de er der - og man kan ikke nå at inspicere ret meget inden de er væk. De skader man så rent faktisk når at finde og påpege - Bliver de ved med at påstå at de ikke kan have været årsag til. Til sidst kommer de med en seddel, hvor de peger hvor man skal notere skaderne. Det viser sig så, at den seddel de kommer med er en seddel, hvor man skriver skaderne FØR flytningen. De står altså og forklare og introducere en seddel, der cleare deres egen sag.
Når man så efter flere uger ikke hører noget, spørg ind til de skader de har forudsaget. Bliver man mødt med en forklaring om, at man blev kompenseret for dette på flytte dagen, da man ikke havde betalt de fulde beløb. Jeg har kvittering på jeg har betalt for hvert eneste minut de har været her.....! Hvad er det for en behandling?
Kundeservice er ikke eksisterende. De prøver at trække det hele i lang drag.
Tilsidst giver de et nummer til personen der "håndtere skader" - det viser sig at være en nummer til flyttemanden, som stadig ikke kan forstå han var skyld i skaderne. Han bliver ved med at sige, jeg ringer tilbage - og der sker ikke en skid!!
ELENDIGT firma!
October 30, 2017