Schildersbedrijfvanmil Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Painter

Written by the company

Meer dan 12 jaar vakervaring gecombineerd met een jong en ambitieus bedrijf dat in 2024 is opgericht. � schildersbedrijfvanmil.nl Één vast aanspreekpunt. Klanten hebben vanaf de offerte tot de oplevering direct contact met jou. Perfecte voorbereiding. Je besteedt veel aandacht aan schuren, houtrotreparaties, kitten en de juiste opbouw van het verfsysteem. Daardoor blijft het schilderwerk langer mooi. Geen haastwerk. Je kiest voor kwaliteit boven snelheid en levert pas op als je zelf tevreden bent. Transparante communicatie. Duidelijke offertes, heldere afspraken en geen verrassingen achteraf. Persoonlijke service. Je denkt mee over kleuren, onderhoud en de beste oplossing voor de woning van de klant. Specialist in zowel moderne als karakteristieke woningen. Je portfolio laat zien dat je ervaring hebt met vrijstaande woningen, monumentale panden en boerderijen. schildersbedrijfvanmil.nl Goede klantbeoordelingen. Klanten noemen vooral je vakmanschap, betrouwbaarheid en nette manier van werken. Werk omgeving is Noordholland

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Vakman

Stanley is een vakman heeft mijn huis onwijs opgeknapt echt een aanrader voor anderen. Gr wim.

Bizar opgeknapt

Stanley kon op korte termijn bij ons aan de slag, wat erg prettig was. Tijdens de werkzaamheden bleek dat er meer reparaties nodig waren dan vooraf gedacht, maar Stanley heeft daar steeds helder over gecommuniceerd en uitgelegd wat nodig was.
Hij werkte zorgvuldig, was behulpzaam en prettig in de omgang. Het resultaat mag er zijn: alles is flink opgeknapt en ziet er weer netjes uit. Super fijn!

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden over het werk van…

Super tevreden over het werk van Schildersbedrijf Van Mil! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en prettig geregeld. Er wordt netjes, vakkundig en met oog voor detail gewerkt. Het resultaat is echt prachtig geworden en mijn huis ziet er weer helemaal strak en verzorgd uit.
Ook fijn: afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes achtergelaten. Je merkt dat kwaliteit en vakmanschap hier vooropstaan.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbaar en vakkundig schildersbedrijf. Bedankt voor het mooie resultaat! 👌🎨

Rated 5 out of 5 stars

Na vooraf prijsopgave te hebben…

Na vooraf prijsopgave te hebben opgevraagd voor de schilderklus is er kort daarna werk van gemaakt. Het resultaat was uitstekend en nu een jaar later ziet alles er nog voortreffelijk uit. Natuurlijk zelf ook af en toe de kozijnen schoonmaken om het netjes te houden. Kortom: een erg tevreden klant!

July 30, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Stanley van Mil is een echte vakman

Stanley van Mil is een echte vakman, die alles precies zo afwerkt als afgesproken, geen zakkertjes, geen vlekken, niets vergeten te verfen, komt 100 percent zijn afspraken na, ruimt alles keurig weer op, ik ben wel kieskeurig maar hij voldoet hier ook nog aan. Bovendien is hij vlug en een fijne kerel. Een betere schilder voor binnen & buiten zal je niet vinden. Bedankt nog eens, beste Stanley, de groeten, Arend Schoenmaker

November 10, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Topschilder

Fijn hoe Stanley ons huis heeft geschilderd. Flexibel, transparant en duidelijk. Meedenkend, ruimte voor alternatieven. En blij met resultaat, kwaliteit en prijs!

May 30, 2026

The Trustpilot Experience