Company details
Written by the company
Bij Schilder Voorburg staan vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal. Wij zijn een gespecialiseerd schildersbedrijf dat zowel particuliere als zakelijke klanten ondersteunt bij het schilderen en onderhouden van woningen en panden. Of het nu gaat om binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrot reparatie of het vernieuwen van uw gevel: wij leveren altijd een duurzaam en strak resultaat. Onze ervaren schilders werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken. Hierdoor garanderen wij niet alleen een mooie afwerking, maar ook een langdurige bescherming van uw woning tegen weersinvloeden en slijtage. Wij begrijpen dat schilderwerk een belangrijke investering is en nemen daarom de tijd om uw wensen goed te bespreken en persoonlijk advies te geven. Transparantie en duidelijke communicatie vinden wij essentieel. U ontvangt bij ons altijd een heldere offerte zonder verrassingen achteraf. Tijdens het project houden wij u op de hoogte van de voortgang en werken wij netjes en efficiënt, met respect voor uw woning en omgeving. Klanttevredenheid is voor ons de hoogste prioriteit. Wij zijn trots op de positieve ervaringen van onze klanten en streven ernaar om iedere opdracht met zorg en toewijding uit te voeren. Kies voor Schilder Voorburg en ervaar kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.
Contact info
Jacob van Den Eyndestraat 73, 2274 XA, Voorburg, Netherlands
- +31705690204
- contact@schildervoorburg.com
- schildervoorburg.com
Wat opviel is dat
Wat opviel is dat hij ook kleine extra schilderklussen buiten netjes uitvoerde.
De eigenschappen van elke verfsoort…
De eigenschappen van elke verfsoort werden helder besproken.
geen gedoe over katten
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.