Company replied
Uitstekend geholpen door Mushraf Siddiqui; vriendelijk en vakbekwaam. Hij luistert goed naar je wensen en beantwoord duidelijk alle vragen. Halverwege het voortraject wordt duidelijk wat mijn kosten b... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Meteoorlaan 4, 2402WC, Alphen aan den Rijn, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gebrekkige communicatie, maanden wachten, en zelfs na herhaaldelijk bellen duurde alles lang. Nu apparaat gehad maar ellende gaat door. Facturen die door elkaar heen lopen (2 x voor het zelfde) tegelijk een gebruiksovereenskomst en met bellen niet geholpen of terug gebeld worden. Ik ben een erg ontevreden klant en zou nooit weer terug komen bij dit bedrijf.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Vandaag een gehoor test gehad, bij geen idee.
Meneer vond het kennelijk niet nodig om zichzelf even voor te stellen.
Na de test heb ik info uit deze man moeten trekken en uiteindelijk besloten om hier zeker niet mee door te gaan. Op zoek naar een ander bedrijf.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Schoonenberg Alphen aan de Rijn. Experts in het afzeggen van afspraken. Zit nu dagenlang zonder werkend hoorapparaat. Schadalig!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Eerste keren super goed geholpen bij filiaal Alphen aan den Rijn echter de laatste maanden is het drama!
Niet te bereiken via de telefoon en reageren niet op de mail.
Dit is heel vervelend..
Helaas als dit zo door blijft gaan zullen wij overstappen na een ander filiaal.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Duidelijk en plezierig door Patrick uitgelegd, zowel bij het eerste bezoek als bij de levering. Ik merk nu hoe slecht mijn gehoor was.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Goede duidelijke informatie gekregen, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en te testen op juiste maatvoering, hoe om te gaan met de voor mij nieuwe situatie (voor het eerst hoortoestellen)
Ja het is toch wel schandalig als je een 93 jarige man 3x zijn afspraak cancelled en dan vervolgens weer voor weken later een afspraak willen maken.
Iedere keer hetzelfde excuus; iemand ziek geworden laatste keer 2 1/2 uur van te voren.
Triest zo ontzettend slecht.
Benieuwd naar de slappe reactie.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Door Schoonenberg 3 keer afspraak voor hoortoestellen afgezegd.
De eerste keer voor niets laten komen omdat het systeem "eruit" lag. Had netjes geweest om even af te bellen.
De 2e keer was audicien ziek. De 3e keer audicien nog steeds ziek. Maar er werd om 11.00 de dag van afspraak afgebeld. 2 1/2 uur voor de afspraak.
Men had eerder af kunnen bellen als de audicien langdurig ziek is. Erg onfatsoenlijk om op zo'n korte termijn af te bellen.
Na 3 keer afspraak annuleren ga ik een andere audicien zoeken

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Duidelijke uitleg, vriendelijke behandeling, neemt alle tijd voor je.
Goede en vriendelijke
Bijzonder fijn geholpen bij Schoonenberg. Mushraf Siddiqui is een erg prettige, vriendelijke en kundige audicien. Hij laat klanten niet gaan voordat ze 100% tevreden zijn en dat heb ik zeker gemerkt. Hij denkt ontzettend mee en weet voor alles een oplossing. Daarnaast ben ik ook zeer enthousiast over de nieuwe hoortoestellen Audéo-Sphere. Voor het eerst in mijn leven kan ik fluisteren verstaan. Dank Mushraf voor de zeer prettige service!
De adviezen en uitleg zijn heel prettig en duidelijk gedaan. Goed en persoonlijk. Telefonisch wel slecht te benaderen. Terugbel verzoek is geen gehoor aan gegeven, dat is wel een minpunt.
Slechte ervaring i.v.m. het niet nakomen van afspraken. Toen contact werd gelegd met Musraf Siddiqui verbeterde dit. Alle lof voor hem.
Klachten kwamen van 3 zijden uit mijn dorp.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Een bekwame en doortastende audicien. Dhr Siddiqui heeft goed werk geleverd en werkte netjes op tijd.
Op de vestiging in Alphen aan den Rijn heb ik mij georiënteerd op nieuwe gehoorapparaten. Het is de Lumity geworden. Wat een verbetering ! Ik ben door het duo Patrick en Musharaf deskundig, duidelijk en vriendelijk geholpen!
Ik kwam voor een gehoortest. Werd bij binnenkomst heel vriendelijk begroet waarna de meneer direct achter een deur verdween. Ik was iets te laat, dus ik ben meteen gaan zitten. Na een poosje kwam dezelfde meneer uit deze deur en verdween direct weer door een glazen deur terwijl hij mij negeerde. Na een paar minuten ging ik kijken en zag dat meneer met iemand achter een bureau zat te praten. Ik klopte aan en meneer maakte een gebaar van 'wachten', zonder mij aan te kijken. Na eventjes buiten de deur gewacht te hebben, weer zonder enige vorm van contact, ben ik maar weggegaan.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Alphen aan den Rijn Meteoorlaan
Hele prettige ervaring met Schoonenberg Alphen aan den Rijn in de persoon van Mushraf Siddiqui. Mushraf neemt alle tijd voor je en hij dringt je niets op, en zeker niet de duurste oplossing. Hij doet er echt alles aan om je met een passende hooroplossing de deur uit te laten gaan en rust niet voordat dat is gelukt. En ook daarna kun je altijd bij hem terecht. Dit zijn mijn eerste gehoorapparaten, en dan is het extra belangrijk dat alles goed en geduldig wordt uitgelegd en dat je je niet gepusht voelt. Het gebruiksgemak en het draagcomfort van de gehoorapparaten bevallen me ook prima. Samenvattend: Uitstekende service en eersteklas apparaatjes. Dankjewel Mushraf!