Duidelijke voorlichting na een test, waarbij een test van zo'n 10 jaar geleden ook nog bewaard bleek. 2 verschillende apparaten ieder 6 .weken kunnen uitproberen waardoor ik bewust een keuze kon maken... See more
Company replied
Vriendelijke en behulpzame hulp gehad. Het indoen van de apparaten ging de eerste keer erg moeizaam. Maar dat is ook mijn enige puntje van kritiek, verder goed geholpen met de uitleg van alles.
Company replied
Eerlijk en duidelijk advies rondom mijn hoorprobleem. Geen duurdere apparaten proberen te verkopen of manipulatie bij het invullen van het intake vragenformulier. Minpuntje: begroeting bij binnenkom... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Gedempte Singel 44, 9401 JR, Assen, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De einduitslag van KNO arts en gehoortest Schoonenberg werd volgens richtlijnen verz. mij niet gerespecteerd !
Men hechtte meer waarde aan subjectieve vragenlijst dan objectieve input van de gehoortesten KNO arts. Er werd door de audicien geen alternatief voorgesteld en met een toch behoorlijk gehoorverlies werd ik het bos ingestuurd!
Na een reactie van Schoonenberg te hebben ontvangen om tot een oplossing te komen belde ik op woensdag maar waarschijnlijk gaat er maar 1 persoon over want die was er niet en mij werd verzocht om maandag terug te bellen! Ik zeg maar niets meer!!!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Plezierige intake. Duidelijke instructies. De invulformulier op de website werken niet echt goed, maar met ge woon analoog invullen is het toch goed gekomen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Minpuntje: begroeting bij binnenkomst in de winkel. Even groeten en aangeven dat je nog even bezig bent, dit gebeurde niet.
Kan iets klantvriendelijker.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Bij aankoop een gehoorapparaat kapot . Ben inmiddels al tig keer geweest. Helaas ervaar ik een slechte service.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Betr aanschaf gehoorapparaat : uitgebreid en zorgvuldig de tijd genomen, vriendelijk, kortom zeer tevreden.
Ik kom al meerdere jaren bij Schoonenberg in Assen. De service is erg goed. Vaak wordt ik geholpen door Jeroen. Deze man neemt alle tijd voor je en luístert ook echt naar je wensen. Dik tevreden mee! Elke werkdag is er een zgn 'inloopuur'. Prima idee; zonder afspraak een advies krijgen en evt. een kleine reparatie aan je dure gehoorhulp laten uitvoeren kan dan ter plekke.
Mijn advies: Doen. Probeer het gewoon eens uit.
Oh ja, koffie/thee is gratis.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Schoonenberg heeft mij van het begin tot het eind mij uitstekend geholpen. Met advies, kiezen van het hoorapparaat en begeleiding van hoe het apparaat te gebruiken. Vriendelijke en behulpzame audicien. Fijne ervaring.
Vriendelijk geholpen, medewerker is zeer goed en accuraat.
Kennis medewerker is up to date.
Luisterd naar de klachten en lost ze op een prettige manier op.
Ik ben zeer goed geholpen door Liesbeth van der Klei.
Ik hoor heel slecht (klasse 5), maar ik ben dankzij de geduldige uitleg uitstekend geholpen. Hartelijk dank!!!
Maarten van Dijk

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Er was alle tijd om een en ander te bespreken, vragen te stellen en antwoord te krijgen. Alles in een vriendelijke en behulpzame sfeer.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
vriendelijk en men neemt alle tijd voor uitleg

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Duidelijke uitleg over het gebruik en de goede afstelling van het gehoor apparaat.
Goede uitleg over het contract.
Erg vriendelijk, correct, nemen de tijd zeer tevreden!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Mijn demente moeder van 87 die slecht ter been is, ging samen met mij naar Schoonenberg voor controle. Ik had het hoofdkantoor gebeld, omdat ik wist dat we te laat zouden komen en het hoortoestel is van een andere firma. Dat was allemaal geen probleem. Ik heb zelfs 2 minuten voor die tijd nog een keer gebeld , met de mededeling dat we eraan kwamen. Eenmaal aangekomen, kregen we te horen dat mijn moeder niet meer geholpen kon worden en dat we opnieuw een afspraak moesten maken en dat ze dat gehoorapparaat niet kende en dat mijn moeder maar naar huis moest gaan. Slechte service!!!
Ik heb een officiële klacht ingediend.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Je wordt geholpen in een prettige omgeving.
Het personeel geeft deskundig advies en zij zijn geduldig bij het inregelen van de hoortoestellen.
Er is voldoende tijd om de klant te helpen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Vriendelijke en behulpzame hulp gehad.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Assen Gedempte Singel
Correcte, vriendelijk zakelijke communicatie en uitleg over het gebruik van de hoortoestellen in een prettige en nette winkelruimte.