De medewerkster nam de tijd en beantwoorde mijn vragen op een prettige, goede en volledige wijze. In de eerste contacten ging de verstrekking van informatie wat snel, zodat ik bij thuiskomst nog wat... See more
Company replied
Mevr. Tamara Willems (Schoonenberg Bennekom) was super. Zij legde alles heel netjes en geduldig uit aan mijn vader en was duidelijk ter zake kundig.
Company replied
Er is heel kundig advies gegeven en ik ben blij met het resultaat.
De begeleiding, door Marit, was fantastisch. Deskundig, geduldig en alles werd goed uitgelegd. …een ervaring, die vertrouwen geeft.
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Dorpsstraat 10, 6721JK, Bennekom, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Er is heel kundig advies gegeven en ik ben blij met het resultaat.
De medewerkster in de winkel heeft mij geweldig en zeer vriendelijk begeleid. Heel nuttig geïnformeerd over de mogelijkheden
De feitelijke kennis is goed. De interactie op persoonlijk niveau is enigszins afstandelijk.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bennekom Dorpsstraat
…een ervaring, die vertrouwen geeft.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bennekom Dorpsstraat
Medewerker nam de tijd om het verschil met vorige hoortoestellen uit te leggen
Efficiente en capabele afhandeling van mijn verzoek.

Wie niet horen wil …
Natuurlijk wil iedereen graag goed horen.
Toch zijn de radioreclames over mensen die echt een keer naar de audicien moeten er niet voor niets.
Nou heb ik niet zo de neiging om me iets van reclames aan te trekken; pas toen een van onze dochters tegen mijn vrouw zei dat ze tijdens een fietstochtje in Frankrijk geschrokken was van hoe slecht ik bereikbaar was, drong tot me door dat het voor mij hoog tijd was.
Want gehoorverlies verloopt ongemerkt. Het zal je nooit opvallen dat je vandaag iets niet meer hoort, wat je gisteren nog wel hoorde. Sluipenderwijs verdwijnen allerlei geluiden uit je leven. Mensen om je heen worden wel moeilijker verstaanbaar, maar dat ligt aan hun manier van praten of aan de omgevingsgeluiden, niet aan jou. En dat ik mijn lief vaak slecht verstond, was het gevolg van een aangetoonde lawaaibeschadiging rond de 8000 Herz. En dat dat af en toe ergernis opleverde kon ik toch niet helpen?
Waar komt die schroom om te laten onderzoeken wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden vandaan? Kennelijk brengen gehoorapparaatjes (want apparaten zijn het allang niet meer) ongewenste en onterechte associaties met zich mee: oud, niet zo slim, kan niet meer meekomen. Terwijl het dragen van een bril doodnormaal is, modieuze trekken heeft en soms zelfs iemands imago opvijzelt.
Vanaf het moment dat ik, met rechts 47% en links 42% gehoorverlies, mijn gehoorhulpjes in gebruik nam, weet ik echt niet wat me overkomt. Dat was al het geval toen de audicien mij proefapparaatjes gaf, jazzmuziek opzette en daarna de apparaatjes inschakelde. Ik wist letterlijk niet wat ik hoorde. En dat is zo gebleven.
Wat een wereld van geluid is voor mij open gegaan. Winkelwagentjes piepen, papier ritselt, mijn toetsenbord blijkt niet geluidloos te zijn en met de vogelstand lijkt het toch mee te vallen. De voorspelde vermoeidheid, ergernis, gewennings- en aanpassingsproblemen zijn uitgebleven.
En die moderne gehoorapparaatjes zijn slank, stijlvol, onopvallend en zitten als gegoten.
Ik besef nu dat er al jaren een deken over mijn geluidsbeleving heen lag. Ik hoef die twee gehoormaatjes maar even uit te zetten via de app en weet weer hoe het was.
Soms geloof ik mijn eigen oren niet …
het ging niet mis, maar er was geen klik met degene die de gehoormeting uitvoerde

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bennekom Dorpsstraat
Schoonenberg is perfect! Perfecte service, perfecte klantbenadering, goede communicatie wat betreft gebruik en tips voor hoortoestellen. Ik ben al 6 jaar uitermate tevreden.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bennekom Dorpsstraat
In de eerste contacten ging de verstrekking van informatie wat snel, zodat ik bij thuiskomst nog wat (kleine) vragen had. Tijdens het inloopspreekuur, waar ik een paar maal gebruik van heb gemaakt, werd ik goed geholpen en werden mijn vragen beantwoord. Ik zou 4,5 * ster willen hebben geven, maar dat kan niet en 5 doe ik bijna nooit want er zijn altijd wel heel kleine verbeterpunten.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bennekom Dorpsstraat
Goed uitgevoerde check-up en goede voorlichting gehoorapparaten.
Niets op aan te merken. De begeleiding tijdens de twee proefperioden verliep naar wens, zakelijk en volgens de door Schoonenberg gestelde regels. Men was bijzonder behulpzaam wanneer het online invullen van vragenlijsten niet helemaal gelukte. De gehoortesten verliepen op rustige wijze en de uitkomsten daarover werden tijdens de bespreking erna duidelijk overgebracht. De werkwijze van de behandelende audiciën was zeer efficiënt.
Organisatie rond de eerste afspraak kan beter. Mevrouw wilde direct de hoortoestellen afgeven. Ze wist niet dat de test en instelling nog niet gedaan waren.
Verder is op mijn vraag de app niet ingesteld .Dat is een maand later wel gedaan. Dus dit kan wat beter. Verder ben ik nu tevreden met het eindresultaat.
Ik vind dat ik uitstekend ben voorgelicht, en de ontvangst en verdere afwerking ging behoorlijk soepel.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Bennekom Dorpsstraat
Learn more about other kinds of reviews.