Zeer goed geholpen bij het zoeken naar de beste hoortoestellen voor mijn dochter. Anya dacht goed mee en reageerde snel op vragen per email. Afspraken en reparaties konden, ondanks drukte, toch vaak s... See more
Company replied
Is niets bijzonders gedaan. Kon mijn laatste afspraak niet nakomen intverland met een plotselinge rechterheup breuk. Ik had verwacht dat iemand thuis zou komen om toch de fijnafregeling uit te voeren... See more
Samen met mijn moeder van 90 2x langsgeweest om een hoortest af te nemen en nieuwe hoorapparaten te bestellen + een afspraak voor in gebruik name en afstellen. Er wordt goed advies gegeven en de tijd... See more
Company replied
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Written by the company

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Breestraat 104, 1941 EL, Beverwijk, Noord-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een zeer vriendelijke dame Anya uit de winkel in Beverwijk heeft mij zeer goed geholpen. Een zeer goede uitleg na de gehoortest en daarna het nieuwe gehoorapparaat. Geholpen ook met de App en daar ook weer een zeer goede uitleg voor gegeven. Ik geef haar een 10 voor alles.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Aanvulling. N.a.v. de reactie van Schoonenberg hieronder heb ik op hun verzoek een mailtje naar de klantenservice gestuurd. Geen enkele reactie op terug ontvangen.
---------
Om verschillende audiciens met elkaar te kunnen vergelijken had ik verschillende een mail gestuurd met de vraag welk toestel men mij zou adviseren en wat de uiteindelijke kosten zouden zijn.
Dit om te voorkomen dat ik intake audicien nr 3 zou bezoeken die ook weer zou aangeven dat ik beter buiten de vergoeding om kon aanschaffen. Ik wil namelijk een oplaadbare bicross die ook kan streamen, dat blijkt erg lastig te zijn. Van enkele audiciens kreeg ik keurig een reactie.
De dame van Schoonenberg Beverwijk, belde me op en vertelde me dat het enkel op afspraak kon en dat ze me niets ging mailen als ik niet de moeite wilde nemen om voor een intake bij haar langs te komen. Ook niet toen ik aanbood, de benodigde informatie, zoals de gehoortest en doorverwijzing van KNO arts door te mailen.
De toon en het antwoord maakte dat ik er snel uit was: Schoonenberg krijgt mij niet als klant. Gelukkig zijn er meer audiciens en kennelijk heeft Schoonenberg Beverwijk al genoeg klanten.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Goed geholpen met de juiste keuze van het gehoor apparaat
De bezoeken aan Beverwijk verliepen prima tot aan 29-12-2024 daarna is de mooie app van mijn mobiel na een update niet meer in bedrijf. Ben bezig om die weer te herstellen, het is eenvoudiger om de app buiten werking te stellen dan weer te herstellen. Ik wacht nog even af wat het resultaat wordt .

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Zeer vriendelijk, correct en professioneel geholpen
Op alle vragen goede uitleg gehad
Een prettige en goede adviseuse

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Ik word altijd heel vriendelijk behandeld. Anja neemt alle tijd voor je en denkt mee in oplossingen.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Prettig, rustig en met kennis van zaken geholpen.
Er werd gekeken naar persoonlijke problemen om zo tot de beste oplossing te komen.
Helaas wel een dure!
Correct en vriendelijke afhandeling gedurende de Hoortest en aanschaf gehoorapparaat. Er werd voldoende tijd vrijgemaakt voor toelichting en om eventuele vragen te beantwoorden.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Persoonlijke benadering en inleving in situatie van de klant.
Omdat het best een hele stap is geweest, is mijn ervaring dat ze je geruststellen,
alle tijd en aandacht voor je nemen.
Na plaatsing, 4 weken kunnen wennen en nu zeer tevreden de hoortoestellen aangeschaft.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Eerlijke uitleg en zeer goede afstelling van mijn 2 hoortoestellen.
Zeer vakkundige dames in Beverwijk.

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Ik had verwacht dat iemand thuis zou komen om toch de fijnafregeling uit te voeren (toegevoerde waarde) jammer dat dit niet is gebeurd. Nu moet ik een aantal.l weken wachten tot dat ik op eigen gelegenheid naar Schoonenberg kom
Als je denkt dat je gehoor minder wordt laat je dat testen. Ik maakte een afspraak en inderdaad markeerde er iets aan mijn gehoor. Door de mevrouw van schoonenberg Beverwijk ben ik prima geholpen. Duidelijk uitleg over de toestellen niets was haar te veel. Ik heb een paar gehoortoestellen en kan weer alles op een normaal niveau verstaan. Mijn dank is groot!

Reply from Schoonenberg HoorSupport - Beverwijk Breestraat
Ik ben heel goed geholpen vriendelijke medewerkers met kennis van zaken goed advies en ik ben heel erg goed geadviseerd met de juiste gehoor toestel . Prettige ervaring en zal schoonenberg Beverwijk zeker adviseren . Erg tevreden met service en klant vriendelijke.